Hebben Julia Fox en Cara Delevingne ruzie?

Inhoudsopgave:

Hebben Julia Fox en Cara Delevingne ruzie?
Hebben Julia Fox en Cara Delevingne ruzie?
Anonim

Sinds Kanye West's korte romance met Julia Fox, ha alt de Uncut Gems-actrice de krantenkoppen om de meest "vervelende" redenen. Maar onlangs heeft Cara Delevingne haar een run voor haar geld gegeven. Het voormalige Victoria's Secret-model ging viraal na haar bizarre gedrag tegenover 'gecompliceerde' vrienden, Megan Thee Stallion en Doja Cat tijdens de Billboard Music Awards van 2022.

Toevallig had Fox ook een "gekke" ontmoeting met Delevingne toen de eerste nog bevriend was met haar aartsvijand, Azealia Banks. Het model werd eerder ook beschuldigd van het bespotten van Fox. Onlangs heeft Banks haar steun uitgesproken voor Delevingne te midden van de BBMA-controverse. Dit is wat er echt tussen hen aan de hand is.

Cara Delevingne bespotte Julia Fox's virale 'Uncut Gems'-video

Net als iedereen na Fox' virale Uncut Gems-clip, deed Delevingne mee aan de TikTok-trend - lipsynchronisatie van de rare uitspraak van de actrice van de film en er haar eigen draai aan geven. Fans waren echter niet blij met de parodie van het supermodel. "Ze zou deze dappere zaak niet moeten krijgen, als Julia tenminste kan handelen", zei een Twitter-gebruiker.

Een andere fan heeft ook de zwaar bekritiseerde film van Delevingne geroosterd, Suicide Squad. "Ik heb net een video gezien van [Cara Delevingne] die [Julia Fox] bespot, wat grappig is omdat [Julia Fox] in de cultklasse [Uncut Gems] zit en [Cara] de [Suicide Squad] heeft", twitterden ze.

Een netizen bracht zelfs Delevingne's deelname aan de controversiële Imagine-video ter sprake. "@Caradelevingne maakt deel uit van de Imagine-video, maar probeert Julia Fox te bespotten zoals NEEM ELKE ZITPLAATS MISS MAM DIE WE NIET VERGETEN", tweette de fan. In 2020 filmde het supermodel, samen met andere beroemdheden zoals Gal Gadot, zichzelf terwijl ze John Lennon's Imagine zingen terwijl ze zichzelf isoleren. De Wonder Woman-actrice zei dat ze het deed omdat ze "zich een beetje filosofisch voelde" zes dagen in quarantaine.

Elke beroemdheid in die video werd bekritiseerd omdat ze "probeerde herkenbaar te zijn" toen veel mensen het moeilijk hadden tijdens de lockdown. "Stel je voor dat je meer dan 10 miljoen dollar waard bent en als je denkt dat je een lied zingt met meerdere andere rijke beroemdheden, mensen die worstelen om rond te komen tijdens een wereldwijde pandemie zich beter zullen voelen. @GalGadot @MarkRuffalo @Caradelevingne @jimmyfallon", schreef een fan.

Julia Fox noemde Cara Delevingne 'Thirsty'

In 2021 herinnerden Fox en haar vriend Niki Takesh zich een incident waarbij Delevingne onverwachts optrad tijdens een concert van Azealia Banks. "Het gekste is gebeurd", deelde Takesh op de podcast Forbidden Fruits. "We kijken naar Azealia Banks en we kijken naar de zijkant van het podium, we zaten van dichtbij vooraan. En we zien deze persoon, zoals, proberen voorbij te gaan, voorbij de beveiliging rennen. Fox herinnerde zich ook dat hij Delevingne naar de voorkant van het podium had zien gaan, zodat Banks haar zou opmerken. "We realiseerden ons heel snel dat Cara verspild is", zei de actrice, eraan toevoegend dat het model "achterover viel" op het podium en vervolgens in de menigte viel.

"Het was zo gek. Ik kon aan het gezicht van Azealia zien dat ze er helemaal overheen was. Ze zei: 'Oké, laat me mijn moment hebben'", zei Fox over die tijd. Vervolgens bestempelde ze het gedrag van Delevingne als 'dorstig'. Onlangs realiseerden fans zich dat de verklaring van de actrice eigenlijk een waarschuwing was na het zien van het model "dorst" op Megan Thee Stallion tijdens de BBMA's van 2022. "Eerlijk gezegd had ik moeten luisteren toen Julia Fox iedereen probeerde te waarschuwen voor Cara Delevingne", twitterde een fan. Een ander voegde toe: "[Cara Delevingne] heeft zojuist de beschuldigingen van [Julia Fox] bevestigd dat ze haar raar zou noemen."

Dan zijn er fans die vinden dat Fox en Delevingne samen moeten gaan en gekke dingen moeten doen."Cara Delevingne en Julia Fox zouden moeten rondhangen, ik denk dat ze het goed met elkaar kunnen vinden", twitterde iemand. Een andere fan vindt ook dat ze samen in een realityshow moeten schitteren. "Luister naar me hierover… [Cara Delevingne] en [Julia Fox] werken samen voor een realityshow waar ze gewoon proberen om normale functies bij te wonen," stelde de netizen voor, eraan toevoegend dat "het echt het meest iconische reality-duo zou zijn sinds [Paris Hilton] en [Nicole Richie]."

Azealia Banks heeft gereageerd op het BBMA-gedrag van Cara Delevingne

Na de virale clips van Delevingne die speelde met de jurk van Megan Thee Stallion bij de BBMA's, ging Banks op Twitter op Twitter om het model te verdedigen. "Cara is niet geobsedeerd door zwarte vrouwen. Het is die bovenlaag van de Engelse samenleving vol nep-blanke en jaloerse mensen die nooit zo charismatisch waren als zij, die nep-vriendschappen sloot, haar probeerde te saboteren op elke manier waarop ze zich bewoog en de intense jaloezie, " twitterde ze, eraan toevoegend dat Delevingne eigenlijk werd gebruikt voor invloed.

"Iedereen wilde Cara altijd gebruiken voor wat ze van haar konden krijgen, en gelukkig voor haar - geen van hen kreeg iets substantieels", vervolgde Banks, "diep van binnen kon ik zien dat ze (zoals ik) zo gewend was om te horen dat je een slecht persoon bent dat ze die dingen over zichzelf begon te geloven. Dat is mijn meisje door en door.' We vermoeden dat ze dat "gekke" concertincident met Delevingne niet erg vond.

Aanbevolen: