Deze tien beroemdheden zijn zo dichtbij miljardairs

Inhoudsopgave:

Deze tien beroemdheden zijn zo dichtbij miljardairs
Deze tien beroemdheden zijn zo dichtbij miljardairs
Anonim

De rijkdom van beroemdheden is maar een van de vele dingen die het grote publiek fascineren. De mogelijkheid om vrijwel alles te kopen wat je hartje begeert, is erg aantrekkelijk. Er is echter een subset van die beroemde rijke mensen die ongelooflijk veel van het groene spul hebben. We hebben het hier over miljarden dollars. Als je de uitdrukking wilt vergeven, dat is een pittige gehaktbal.

Door hard werken, verstandige investeringen en het bereiken van de hoogste regionen van de entertainmentwereld, staat een elite van beroemdheden die de status van miljardair hebben bereikt, zoals Rihanna en Oprah; deze lijst zal zich echter concentreren op die beroemdheden die voor de deur van de miljardair staan. Dus laten we een kijkje nemen bij deze tien beroemdheden die bijna miljardairs zijn, zullen we? Dat zullen we doen.

10 Beyoncé ($500 miljoen)

Beyoncé Knowles, Sasha Fierce, smerig rijk, hoe je haar ook wilt noemen, de zangeres van "Single Ladies" is op het halverwege van het bereiken van miljardair status met een nettowaarde van $ 500 miljoen, natuurlijk in haar eentje. De gecombineerde rijkdom van zowel haar als haar man, Mr. Jay-Z, is meer dan een miljard. Beyoncé brengt al meer dan 20 jaar hitsingles uit als soloartiest en met Destiny's Child, en mevrouw Knowles heeft het geld om het te bewijzen.

9 Howard Stern ($650 miljoen)

“De koning van alle media” heeft in de loop van zijn entertainmentcarrière een enorme munt vergaard. Met $650 miljoen op de bank, is de oude radiopresentator zo ongeveer klaar om de miljardairslounge binnen te dringen, om zo te zeggen. De Private Parts-ster heeft controverse en shockjock-tactieken gebruikt om ervoor te zorgen dat wanneer hij zijn hoofd op het kussen legt, dit hoogstwaarschijnlijk is met de wetenschap dat de ongrijpbare miljardairstatus om de hoek ligt. Prettige dromen, Howard.

8 Bono ($700 miljoen)

Paul David Hewson, Bono Vox, en dan eindelijk Bono is een rijke jongen. De Ierse rocklegende is een coole $ 700 miljoen waard en groeit. Klaar om miljardair te worden, heeft de "Discotheque"-zanger zijn fortuin gemaakt met grote hitalbums, wereldtournees, het hotelwezen binnen en zit hij in het bestuur van een private equity genaamd Elevation Partners. Met de ondernemersgeest (om nog maar te zwijgen van een vriendelijke geest, die volledig tot uiting kwam toen hij zijn eerste nummer in drie jaar uitbracht, gewijd aan de bevolking van Italië), zal Bono waarschijnlijk eerder dan later een miljard zien.

7 Tyler Perry ($800 miljoen)

Tyler Perry, het brein achter Madea (die hij in 2021 met pensioen bracht) en de films met het personage, heeft een ongelooflijk fortuin vergaard just verlegen van een miljard dollar - ongeveer $800 miljoen door non-stop hard werken. De ster van House of Payne heeft verklaard dat zijn constante werk gedurende meer dan 20 jaar zijn vruchten afwerpt. Mr. Perry lijkt niet alleen een talent te hebben voor het maken van hitfilms, maar ook voor understatements.

6 Ivanka Trump ($800 miljoen)

De dochter van de voormalige president, Ivanka, werd geboren in de rijke familie Trump. Trump heeft echter haar eigen fortuin gegenereerd, met een nettowaarde van $ 800 miljoen, net onder de felbegeerde miljard dollar. Door middel van modellering, een lijn van handtassen en schoenen, haar eigen sieradenbedrijf en een reeks andere economische ondernemingen, Ivanka heeft dagenlang geld. Met een lijn werkkleding voor dames die al snel $ 100 miljoen aan jaaromzet bereikt, lijkt het alsof ze binnen de kortste keren een miljard zal zijn. Kanttekening: de gecombineerde rijkdom van zowel Trump als haar man Jared Kushner bereikt een miljard dollar. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?

5 Celine Dion ($800 miljoen)

Celine Dion brengt al meer dan 20 jaar krachtige balletten en rustgevende melodieën in de oren van haar fans. De Canadese zangeres heeft dankzij haar fantastische stem een nettowaarde van bijna een miljard dollar vergaard. Met $800 miljoen dollar en meer heeft de zangeres van 'My Heart Will Go On' een lucratieve residentie in Las Vegas, waar haar krachtige, technisch bekwame stem haar een fortuin blijft opleveren.

4 Madonna ($850 miljoen)

"Het materiële meisje", inderdaad. Met een nettowaarde van $ 850 miljoen, is Madonna heel dicht bij het vergaren van eenfortuin van een miljard dollar. De "Rain"-zanger heeft sinds het midden van de jaren 80 een enorm fortuin gegenereerd met constante hitalbums en een controversieel imago. Madonna waagde zich ook in de wereld van investeringen, zoals onroerend goed, kocht voor 80 miljoen dollar aan onroerend goed en investeerde in een kunstcollectie ter waarde van 100 miljoen dollar.

3 Dr. Dre ($820 miljoen)

Dr. Dre's nettowaarde van $ 820 miljoen is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. De hiphoppionier heeft dat vermogen (dat bijna een miljard dollar is) sinds de late jaren 80 vergroot. Dre kan zijn hitalbums als soloartiest, zijn tijd bij N. W. A., het produceren van werk en andere ondernemingen bedanken voor zijn enorme fortuin. Dre's erfenis is niet alleen die van een hiphoplegende, maar ook die van een stinkend rijke hiphoplegende.

2 P. Diddy ($900 miljoen)

P. Diddy's netto waarde is ongeveer $ 100 miljoen minder dan een miljard dollar ($ 900 miljoen om precies te zijn.) De rapper, producer, kledingontwerper en ondernemer heeft zijn fortuin al meer dan 20 jaar vergaard en de zanger van "Come to Me" zit op zijn zachtst gezegd behoorlijk financieel.

1 Jerry Seinfeld ($950 miljoen)

Met een vermogen van meer dan $950 miljoen is Jerry Seinfeld een van de rijkste komieken ter wereld. De oude sitcom-ster heeft bijna een miljard dollar vergaard met zijn hoofdrol in Seinfeld, en dat heeft Seinfeld, samen met zijn schrijven en produceren, een flink nest opgeleverd. Hoewel er gelegenheden zijn geweest waarin de komiek onsympathiek was bij zijn fans, heeft dat schijnbaar geen invloed gehad op het vermogen van de komiek om een fortuin te vergaren.

Aanbevolen: