Kanye's ex doet gedurfde uitspraak bij Independent Spirit Film Awards

Inhoudsopgave:

Kanye's ex doet gedurfde uitspraak bij Independent Spirit Film Awards
Kanye's ex doet gedurfde uitspraak bij Independent Spirit Film Awards
Anonim

De voormalige vriendin van Kanye West zorgde ervoor dat alle ogen op haar gericht zouden zijn in een ongewone zwarte jurk met uitsnijding die haar benijdenswaardige lichaam liet zien. De Uncut Gems-actrice droeg ook opvallende zwarte eyeliner, maar hield haar donkerbruine haar glanzend en recht. Later poseerde ze op het feest met haar vriend, een leren jack gedragen over de No Sesso-jurk.

Julia Fox betreedt rode loper met vrouw die Zola inspireerde

32-jarige Fox deelde de schijnwerpers met haar vriend A'Ziah King, wiens virale Twitter-thread over een reis naar Florida de inspiratie vormde voor de zwarte komediefilm Zola. Ze maakte geen melding van haar voormalige partner Kanye, van wie wordt aangenomen dat hij verder is gegaan met influencer Chaney Jones.

Zola, met in de hoofdrollen Riley Keough, Nicholas Braun en Taylour Page, heeft de meeste nominaties van alle films binnengehaald bij de Spirit Awards met in totaal zeven knikken.

Taylour Paige scoorde haar eerste Indie Spirit-overwinning voor haar opvallende rol als titelpersonage in de duistere komedie Zola.

De onafhankelijke filmprijzen, die in 2022 persoonlijk terugkeren nadat ze in 2021 virtueel zijn geweest, markeren en vieren films die buiten de mainstream van Hollywood zijn geproduceerd en bedacht. De film moet een budget hebben van minder dan $ 22,5 miljoen om in aanmerking te komen.

Beroemdheden lopen de met sterren bezaaide rode loper van de prijsuitreiking

Fox was niet de enige schoonheid die de rode loper betrad tijdens de filmprijsuitreiking.

Kristen Stewart, die de erevoorzitter van de avond was en presentatrice, droeg een ingetogen wit Chanel-pak.

Euphoria's Sydney Sweeney zag er elegant uit in een met bloemen versierde zilveren midi-jurk. Het was haar eerste publieke optreden sinds ze eind vorige maand het voorstel van haar oude vriend Jonathan Davino accepteerde.

De presentatoren van de show die ook op de rode loper verschenen, zijn onder meer Dianna Agron Rosario Dawson, Andrew Garfield, Regina Hall en Taika Waititi. De prijsuitreiking, die meestal de dag voor de Oscars plaatsvindt, is meestal veel relaxter.

Maggie Gyllenhaal was een van de grote winnaars tijdens de ceremonie van zondag. Haar film The Lost Daughter werd bekroond met de hoofdprijs van de show voor beste speelfilm, en ze won ook beste regisseur en beste scenario.

De prijs voor Beste Mannelijke Acteur werd uitgereikt aan Simon Rex voor zijn carrière-revival hoofdrol in Red Rocket.

De Sean Baker-dramedy toont Rex als een voormalige volwassen filmster die terugkeert naar Texas City na 17 jaar afwezigheid in Los Angeles.

In zijn emotionele toespraak bedankte Rex de schrijver en regisseur Baker voor het geloof in hem. "Sean Baker, je hebt me beschoten toen ik niet kon worden teruggebeld voor een Geico-commercial", grapte hij. "Ik kon niet gearresteerd worden."

Aanbevolen: