Is Colin Jost een goede stiefvader voor Scarlett Johanssons dochter Rose Dorothy Dauriac?

Inhoudsopgave:

Is Colin Jost een goede stiefvader voor Scarlett Johanssons dochter Rose Dorothy Dauriac?
Is Colin Jost een goede stiefvader voor Scarlett Johanssons dochter Rose Dorothy Dauriac?
Anonim

Gemengde gezinnen zijn allemaal heel verschillend. Sommigen vinden nooit een manier om met elkaar om te gaan, anderen leven vreedzaam naast elkaar maar worden nooit te dichtbij, en de gelukkigen ontwikkelen een belangrijke band die bloed overstijgt. Dat lijkt het geval te zijn met de relatie tussen Scarlett Johansson's dochter Rose Dorothy Dauriac en Colin Jost

Het kleine meisje was pas drie jaar oud toen haar moeder met Colin begon te daten, en ze viel blijkbaar meteen op haar stiefvader. De twee hebben een zeer hechte relatie, en nu ScarJo en Colin Jost nog een kind hebben, kan het gezin niet gelukkiger zijn.

6 Wie is de vader van Rose Dorothy?

De vader van Scarlett Johanssons dochter Rose Dorothy is Romain Dauriac. Hij is een Franse journalist en de twee begonnen in 2012 te daten. Hun relatie ging vrij snel. Ze waren binnen een jaar verloofd en in 2014 verwelkomden ze hun dochter Rose Dorothy Dauriac op de wereld, slechts een maand later trouwden ze. Helaas konden ze het niet laten werken. Ze deelden niet veel details over hun splitsing, maar het lijkt erop dat ze niet echt compatibel waren. Naar verluidt was Romain het er niet mee eens hoeveel Scarlett moest werken en reizen, en Scarlett wilde niet vastgepind worden omdat acteren natuurlijk haar leven is. Dus uiteindelijk hadden ze andere verwachtingen en besloten ze elk hun eigen weg te gaan.

5 Hoe Scarlett Johansson omgaat met co-ouderschap

Nu Scarlett gelukkig getrouwd is met Colin Jost, zijn alle persoonlijke problemen die ze al dan niet had met Romain Dauriac duidelijk achter haar. Maar omdat ze samen een dochter hebben, zullen ze voor altijd deel uitmaken van elkaars leven, dus leren met elkaar om te gaan was een noodzaak. De twee hadden een gespannen voogdijstrijd, maar kwamen er uiteindelijk uit. Maar zelfs dan is co-ouderschap niet zonder uitdagingen, maar ze willen allebei het beste voor Rose, dus laten ze het werken.

"Weet je, begrijpen wat het is om co-ouder te zijn, dat is heel specifiek. Het is moeilijk om een kind op te voeden met iemand met wie je niet meer samen bent. Het is moeilijk", legde ze uit aan Vanity Fair. "Het is waarschijnlijk niet hoe het zou moeten zijn - tussen aanhalingstekens - of wat dan ook … Maar weet je, ik denk dat mijn ex en ik het zo goed mogelijk doen. Je moet prioriteit geven aan je kind en jezelf niet in de midden. Het heeft zijn uitdagingen."

4 Scarlett Johanssons relatie met Colin Jost

Na haar scheiding vond Scarlett weer liefde met Saturday Night Live-ster Colin Jost. Ze had hem jaren geleden in 2006 ontmoet, maar haar eerste herinnering aan hem was in 2010 toen ze op SNL verscheen en deelnam aan een parodie op Teen Mom and 16 and Pregnant die hij had geschreven.

Het was in 2017 dat de twee officieel hun relatie aankondigden, kort nadat Scarlett's tweede scheiding formeel was afgerond. Ze namen de tijd voordat ze gingen trouwen, wat waarschijnlijk een goede zaak was, vooral gezien de dochter van Scarlett, maar het was het wachten waard.

3 Hoe denkt Rose Dorothy over haar stiefvader?

Als je met een ouder uitgaat, is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind zich op zijn gemak voelt met de situatie. De nieuwe partner hoeft niet per se een ouderfiguur te worden of een hechte band met het kind te hebben, maar het is essentieel dat ze met elkaar overweg kunnen. Gelukkig kon de kleine Rose niet alleen goed opschieten met Colin, maar accepteerde ze hem meteen in het gezin, wat de overgang ongetwijfeld gemakkelijker maakte. Volgens een bron is Scarletts dochter dol op Colin. "Hij behandelt haar alsof ze zijn eigen dochter is, en ze hebben een onbreekbare band."

2 Wat Colin Jost en Rose Dorothy graag samen doen

Sinds Scarlett en Colin bij elkaar kwamen, nam Colin het op zich om een band met haar dochter op te bouwen, dus tegen de tijd dat het paar verloofd was, waren ze de beste maatjes.

"Colin stelt Scarlett en Rose voor zichzelf, zijn carrière en al het andere", zei een insider. "Hij klaagt nooit over boodschappen doen. Hij zal Rose graag bezig houden als Scarlett tijd voor zichzelf nodig heeft."

Colin is echter niet alleen blij om voor haar te zorgen. De twee hebben ook veel plezier samen. Blijkbaar zijn hun favoriete dingen om samen te doen 'naar het park gaan, fietsen of zwemmen in het zwembad'.

1 Hun gelukkige familie

Met de zegen van Rose Dorothy trouwden ScarJo en Colin Jost in 2020, en ze waren verheugd om de komst van een nieuw lid van de familie vorig jaar aan te kondigen. Ze noemden de baby Cosmo, en hoewel Scarlett niet verwachtte zo snel na de bruiloft zwanger te worden, was ze dolgelukkig.

"Ze zijn erg privé, maar opgetogen over de baby", vertelde een bron aan People. "Ze zijn allebei zo blij en smoorverliefd op de baby. Ze wilden dit kind dat precies in hun leven zou passen omdat ze haar dochter al hebben. Ze zijn een geweldig stel, allebei getalenteerd, slim en slim. Ze zullen de beste zijn ouders."

De familie lijkt in de wolken te zijn, en het 7-jarige meisje geniet er zeker van om een grote zus te zijn in een huis vol liefde.

Aanbevolen: