Is Scarlett Johansson voor Colin Jost gevallen voordat de twee een item werden?

Inhoudsopgave:

Is Scarlett Johansson voor Colin Jost gevallen voordat de twee een item werden?
Is Scarlett Johansson voor Colin Jost gevallen voordat de twee een item werden?
Anonim

Een absolute megaster, volgens Business Insider Scarlett Johansson is de 6th meest succesvolle acteur aller tijden als je alleen al kijkt naar levenslange kassabonnen. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, en dat is het zeker, heeft Johansson in de loop der jaren ook veel lovende kritieken gekregen en was hij in de race voor vele prijzen. In 2020 werd Johansson zelfs genomineerd voor 2 acteer-Oscars voor haar werk in Jojo Rabbit en Marriage Story. Die indrukwekkende prestatie maakt Scarlet deel uit van een shortlist van mensen die die prestatie hebben geleverd.

Naast het enorme succes dat de superfitte Scarlett Johansson de afgelopen jaren in haar carrière heeft genoten, lijkt het erop dat ze ook geluk heeft gehad in haar liefdesleven. Verloofd met Saturday Night Live co-hoofdschrijver en Weekend Update co-host Colin Jost vanaf mei 2019, van buitenaf lijkt het paar erg gelukkig samen te zijn.

Net als veel andere koppels van beroemdheden, is er veel interesse in de relatie tussen Scarlet Johansson en Colin Jost. Veel fans hebben zich bijvoorbeeld afgevraagd wanneer ze officieel een koppel werden en hoe lang daarvoor al oog voor elkaar hadden.

Scarletts leven voordat ze haar toekomstige echtgenoot vond

Lang voordat ze een actiester werd, werd Johansson bekend door haar geweldige werk in films als Ghost World, The Prestige en Vicky Cristina Barcelona, onder andere. Vandaag de dag vooral bekend door het spelen van Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, zou men kunnen stellen dat Scarlett Johansson de lijm was die de franchise lange tijd bij elkaar hield.

Als het gaat om het persoonlijke leven van Scarlett Johansson, lijkt het alsof sommige mislukte relaties haar hebben geholpen om erachter te komen wat ze nodig heeft in een partner. Eerder getrouwd met de geliefde Canadese acteur Ryan Reynolds, liep het paar in 2007 door het gangpad om in 2010 uit elkaar te gaan en het jaar daarop te scheiden. Johansson trouwde in 2012 voor de tweede keer en beviel van Romain Dauriac's dochter Rose voordat ze in 2016 uit elkaar gingen en in 2017 scheidden.

Colin Jost's Rise to Fame

Terwijl er geen twijfel over bestaat dat Colin Jost niet zo beroemd is als zijn verloofde. Als hij met zo'n beetje iemand anders in de entertainmentindustrie aan het daten was, zou hij meer talent hebben dan zijn partner. Intelligent genoeg om Harvard University te bezoeken, slaagde hij er ook in om president te worden van de Harvard Lampoon, wat bewijst dat hij altijd al een flair voor komedie heeft gehad.

Hij werd in 2005 ingehuurd als Saturday Night Live-schrijver, de daaropvolgende jaren werd hij meer dan eens gepromoveerd en was hij de co-hoofdschrijver van de show van 2012 tot 2015 en 2017 tot heden. Naast Jost's cruciale SNL-rol achter de schermen, is hij een van de co-ankers van het immens populaire Weekend Update-segment.

Als Colin Jost niet onvermoeibaar aan SNL werkt, heeft hij jarenlang gewerkt aan zijn stand-upcomedycarrière. Al die moeite is ook niet voor niets geweest, want hij heeft grappen verteld in verschillende nachtelijke shows en op het Just for Laughs-festival.

Relatie Tijdlijn

Terwijl ze met The Hollywood Reporter sprak over de eerste keer dat ze Colin Jost ontmoette, onthulde Scarlet Johansson dat het was toen ze Saturday Night Live presenteerde in november 2010. Gecast in een "domme parodie" die Jost schreef, merkte Johansson op toen Colin was op de set. "Dat is mijn eerste herinnering aan hem. Hij leek op dat moment erg zelfverzekerd. Ik weet niet of hij dat zo voelde, maar in die omgeving, als je als schrijver niet zeker bent, worden je spullen gewoon nooit geproduceerd."

Gezien op een date samen in juli 2017, volgens The Daily Mail Jost en Johansson waren een paar weken daarvoor nog steeds aan het daten met andere mensen, wat zou betekenen dat ze nog niet officieel waren. Voor die datum brachten Johansson en Jost echter naar verluidt veel tijd samen door op een SNL-wrapparty en "minstens twee keer gezoend… aan de bar in het bijzijn van iedereen." Bovendien beweert het tijdschrift Life & Style dat Kate McKinnon Johansson en Jost tussen maart en mei 2017 op hun eerste date heeft gezet. Als wiens rapporten kloppen, lijkt het erop dat het paar voor elkaar gevallen is voordat ze een officieel item.

Afgezien van de exacte timing van toen Scarlett Johansson voor het eerst verliefd werd op Colin Jost, is het belangrijkste dat ze samen dolgelukkig lijken te zijn. Naast hun plannen om op een bepaald moment in de niet al te verre toekomst door het gangpad te lopen, zei Scarlett iets heel ontroerends toen ze voor het laatst Saturday Night Live presenteerde. "Deze plek betekent zoveel voor mij. Ik heb hier zoveel vrienden en ik heb hier de liefde van mijn leven ontmoet." In termen van openbare uitingen van genegenheid, wordt het echt niet veel beter dan dat.

Aanbevolen: