The Real Way K.J. Apa is absoluut geript

Inhoudsopgave:

The Real Way K.J. Apa is absoluut geript
The Real Way K.J. Apa is absoluut geript
Anonim

Wanneer een beroemdheid absoluut wordt gescheurd, wil iedereen weten hoe ze het hebben gedaan. Eerlijk gezegd maakt het niet echt uit of ze zo jong zijn als K. J. Apa, of ouder zoals J. K. Simmons, die ook waanzinnig werd opgevijzeld. Als ze fit zijn, zijn ze fit. En ze zijn ronduit inspirerend voor diegenen die hun fysieke gezondheid willen verbeteren of gewoon kwijlende buikspieren willen krijgen.

Hoewel K. J. heeft verklaard dat het zijn op Riverdale verwant is aan vastzitten in de gevangenis, de rol vereiste dat hij in de beste vorm van zijn leven kwam. Het beta alt hem ook ongelooflijk veel geld, maar in een krankzinnige vorm zijn is iets waar veel mensen van dromen. Maar het trainingsregime van KJ is verre van eenvoudig. In feite is het te tijdrovend en neemt het een enorm deel van zijn tijd in beslag. Toch spreken de resultaten voor zich. Hier is hoe K. J. blijft zo fit…

Hoe gaat het met K. J. Apa So Fit?

K. J. Apa is vrij open geweest over zijn intense en gevarieerde trainingsroutines. De 5'11-acteur traint met Alex Fine, die ook verantwoordelijk is voor de ongelooflijke lichamen van K. J.'s Riverdale-co-sterren, Charles Melton, Drew Ray Tanner, Mark Consuelos en Hart Denton. Volgens Total Shape bevatten de meeste trainingen van K. J. een minimale hoeveelheid apparatuur. In plaats daarvan richten ze zich op lichaamsgewicht en gewogen oefeningen. Er worden niet veel machines gebruikt. Echter, op zowel K. J. en Alex' Instagram, ze hebben laten zien dat ze ze graag van tijd tot tijd afwisselen.

HIIT-training, sliding skaten, MMA-training en boksen zijn ook enorm belangrijk voor K. J.'s fitnessregime, omdat hij niet alleen dikker wil worden, maar ook wil afvallen om te pronken met zijn buikspieren. Gezien zijn gemiddelde lengte en lichaamsbouw, lijkt het alsof de cardio-component van zijn trainingen net zo belangrijk is als de krachttraining. Ook komt de slankere look altijd beter uit op de camera dan de omvangrijkere, meer gespierde look. Dat wil zeggen, natuurlijk, tenzij een acteur vrij lang is om het uit te balanceren.

Alex beweert dat een van zijn focus met K. J. bouwt zijn borst en schouders op. Om dit te doen, doet K. J.'s veel bankdrukoefeningen met een verscheidenheid aan greeplocaties en hellingen.

Dan zijn er veel dumbbell-, plate- en kettlebell-oefeningen die gericht zijn op zijn bovenrug, borst, triceps en biceps. Ze omvatten dumbbell triceps smeergeld, borst front raises, prediker curls, hammer curls, laterale kabel pulldowns en incline cable flyes. Elk van deze bevat zeer hoge herhalingen en volgt altijd een lange cardio-opwarming.

En ja, K. J. slaat geen beendag over ondanks het feit dat dit niet de belangrijkste focus van zijn fitnessregime lijkt te zijn.

Hoeveel uur per dag doet K. J. Trainen?

Wat betreft de frequentie van K. J.'s trainingen, hij gaat blijkbaar 3 tot 6 dagen per week ongeveer 90 minuten per keer. Zijn trainingsregime kan langer duren als hij besluit om op dezelfde dag als zijn krachttraining naar de MMA-sportschool te gaan.

De waarheid over hoe K. J. Apa heeft zulke mooie buikspieren

Werken aan de kern en die iconische buikspieren zijn ook een belangrijk aandachtspunt van K. J.'s trainingssessies. Volgens Men's He alth omvatten de kerntrainingen van KJ veel hangende crunches, Russische wendingen en beenverhogingen om de onderbuik te richten. Hij is ook een grote fan van de ab-roller. En, jongen, loont het ooit.

Maar zoals iedereen weet, worden buikspieren gemaakt in de keuken. Terwijl K. J. noch zijn trainer heeft onthuld wat zijn dieetregimenten zijn, het lijdt geen twijfel dat hij redelijk schoon eet. Dit betekent een hoog, mager eiwit- en suikerarm dieet met tonnen koolhydraatarme groenten. In een paar interviews zei K. J. heeft toegegeven veel smoothies te drinken en watermeloen te eten. Hij heeft echter wel een schuldgevoel… Fruit Loops cornflakes.

Hoe K. J. Voelt zich geseksualiseerd op 'Riverdale' en door fans

Natuurlijk betekent het krijgen van zo'n krankzinnig lichaam voor een tv-show dat de filmmakers er waarschijnlijk mee pronken. En op Riverdale laten ze er veel mee pronken. Tijdens een interview met Vulture vertelde K. J. legde uit hoe hij zich echt voelt als hij zo'n verheerlijkt seksobject speelt in de tienerserie.

"Het is altijd vreemd om een seksobject te spelen; het is nooit een natuurlijk gevoel. Maar toen ik het script las, was het niet moeilijk om te zien hoe ze het opvatten. Dus ik was daarop voorbereid, en ik wist dat mensen het ook zo zouden opvatten. Maar ja, het is vreemd. Ik denk niet dat het iets is waar ik ooit aan zal wennen. Zodra je eraan gewend raakt om een seksspeeltje te worden. object, dat kan gevaarlijk zijn, "K. J. uitgelegd. "Als mensen je als een seksobject zien, is dat niet hoe je bent gedefinieerd. Ik denk dat je gewoon terug moet komen naar de kern ervan. Archie is meer dan buikspieren en zijn lichaam en omgaan met meisjes en dat soort dingen Hij is een gehumaniseerd personage, en mensen zouden daar voorbij moeten kijken, begrijp je wat ik bedoel? Ik denk dat mensen dat doen, maar in eerste instantie zullen mensen op het eerste gezicht die eerste indruk krijgen van een seksobject."

Aanbevolen: