Cristiano Ronaldo kondigt aan dat zijn zoontje is overleden

Cristiano Ronaldo kondigt aan dat zijn zoontje is overleden
Cristiano Ronaldo kondigt aan dat zijn zoontje is overleden
Anonim

Cristiano Ronaldo maakte vanmorgen een hartverscheurende aankondiging op Instagram om te onthullen dat zijn zoontje is overleden.

De voetbalster deelde met zijn 428 miljoen volgers en uploadde een verklaring die was ondertekend door hem en zijn zwangere vriendin, Georgina Rodriguez.

"Het is met onze diepste droefheid dat we moeten aankondigen dat onze babyjongen is overleden", luidde de verklaring. “Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons kleine meisje geeft ons de kracht om dit moment met wat hoop en geluk te beleven.”

Het bericht ging verder met het bedanken van het medische team dat hun zoon behandelde tijdens zijn laatste momenten.

Cristiano heeft het Instagram-account van zijn vriendin getagd in de post. Maar tot nu toe heeft Georgina het nieuws niet op haar eigen sociale media besproken.

Het koppel kondigde eind vorig jaar aan dat Georgina zwanger was van een tweeling, wat hun 5e en 6e kind zou zijn. "Blij om aan te kondigen dat we een tweeling verwachten", schreven ze in een Instagram-bericht in oktober. “Onze harten zijn vol liefde - we kunnen niet wachten om je te ontmoeten. gezegend.”

Ze onthulden later de geslachten van de baby's in december. In een video op Instagram is te zien hoe het stel aftelt terwijl hun oudere kinderen ballonnen ophouden, meldt Us Weekly. De ballonnen explodeerden uiteindelijk, de ene onthulde blauwe confetti en de andere roze.

Cristiano werd in 2010 voor het eerst vader met de geboorte van zijn zoon, Cristiano Jr. Destijds legde de atleet een verklaring af dat de identiteit van de moeder van zijn zoon niet publiekelijk zou worden vrijgegeven. Hij voegde eraan toe dat de jongen onder zijn "exclusieve voogdij" zou worden gehouden.

In 2016, kort nadat Cristiano en Georgina voor het eerst met elkaar gingen daten, verwelkomde de voetballer een tweeling - zoon Mateo en dochter Eva - via draagmoederschap. Het jaar daarop beviel Georgina van hun eerste biologische kind samen, dochter Alana.

Voor de geboorte van zijn jongste dochter, vertelde Cristiano over de transformerende effecten van het vaderschap. "Het heeft me zachter gemaakt en me een nieuw perspectief gegeven op wat er echt toe doet in het leven", vertelde hij in 2017. "Mijn familie zien groeien is, eerlijk gezegd, het grootste voorrecht dat ik heb gehad. Ik geniet van elke seconde.”

Aanbevolen: