Love is Blind Seizoen 2 Aflevering 11: 'The Reunion

Inhoudsopgave:

Love is Blind Seizoen 2 Aflevering 11: 'The Reunion
Love is Blind Seizoen 2 Aflevering 11: 'The Reunion
Anonim

Na een chaotisch tweede seizoen van Love Is Blind is de reünie van de 11e aflevering eindelijk hier. Bemiddeld door Nick en Vanessa Lachey, verdiepen de koppels zich in de sappige details van wat er werkelijk in de show is gebeurd en hoe het was nadat de show was uitgezonden.

Het leven na de show voor getrouwde stellen Danielle en Nick en Iyanna en Jarrette draaide om het opbouwen van sterkere communicatielijnen en het leren van elkaar te houden als man en vrouw. Maar voor de andere koppels zorgde de uitzending van het tweede seizoen voor nieuwe aarzelingen en nieuw verdriet.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 11: 'The Reunion'

De liefdesdriehoek Shaina-Natalie-Shayne wordt afgebroken

Terugspoelen naar hun tijd in de pods, Vanessa en Nick vragen Shayne over het feit dat hij Natalie voor Shaina aangezien heeft, evenals het gesprek tussen hem en Shaina waarin ze haar gevoelens voor hem bekende. Shayne geeft zijn fouten en spijt toe, terwijl Natalie haar gevoelens van verraad uitdrukt door zowel Shayne als Shaina.

Kyle, bezaaid met een nieuwe neusring en kraakbeenpiercing, springt in en vraagt waarom het gesprek tussen Shayne en Shaina in de pods plaatsvond, zoals gebeurde na zijn voorstel aan Shaina. Shaina geeft toe dat ze geen ja had moeten zeggen tegen Kyle en noemde religieuze verschillen de ultieme dealbreaker.

Aan het eind van de dag zegt Shaina dat zij en Shayne geen relatie nastreven buiten de show om. Shayne en Natalie bekennen echter dat ze, ondanks het argument dat uiteindelijk de ondergang van hun relatie veroorzaakte, het opnieuw probeerden tevergeefs. Een betraande Natalie geeft toe dat het argument haar te sterk in zijn greep had. Het lijkt er echter op dat de deur nog steeds op een kier staat, terwijl andere stellen Shayne en Natalie vertellen dat ze vertrouwen hadden in de relatie die ze hadden opgebouwd.

De liefdesdriehoek van Iyanna-Jarrette-Mallory is zichtbaar

Terwijl Iyanna zei dat het "opnieuw traumatiserend" was om de relatie van Jarrette en Mallory te zien bloeien in de pods, had ze grip gekregen op het feit dat die afleveringen een mogelijkheid waren. Zowel Iyanna als Sal waren echter totaal van streek toen ze het gesprek tussen Jarrette en Mallory in Mexico hadden gezien. Nadat Jarrette en Mallory hun excuses hebben aangeboden, stemt de groep ermee in om het geschil te beslechten, zodat hun meningsverschillen voorbij gaan.

Jarrette en Iyanna Love Is Blind seizoen 2 reünie
Jarrette en Iyanna Love Is Blind seizoen 2 reünie

Vanessa wendt zich dan tot Sal en vraagt of hij en Mallory een relatie hebben na hun 'ik wil niet'. Hoewel het paar toegeeft dat ze elkaar na hun trouwdag op de koffie hebben ontmoet, besloten ze dat hun compatibiliteit er gewoon niet was.

Shake wordt belachelijk gemaakt voor zijn opmerkingen over Deepti

Tijdens elk segment van de reünie kon Shake niet anders dan tussenbeide komen en zijn volledig ongevraagde mening geven, waarbij hij zijn medecastgenoten beledigde en onderbrak. Hij wordt vervolgens gesleept voor zijn opmerkingen over Deepti's fysieke verschijning, waartegen hij zichzelf probeert te verdedigen door toe te geven dat hij niet gelooft dat liefde echt blind is.

Kyle Shake en Shayne Love Is Blind Seizoen 2 Reünie
Kyle Shake en Shayne Love Is Blind Seizoen 2 Reünie

Zijn castgenoten verzekeren hem dat, hoewel zijn gevoelens terecht zijn, zijn fouten in zijn communicatiestijl liggen. "Het is de manier waarop je het zegt", zegt zijn ex, Deepti, die de gebreken in zijn karakter opmerkt. Deepti geeft toe dat ze vrienden als Shayne, Jarrette en Natalie in haar oor had die haar de gemene dingen vertelden die Shake te zeggen had, en die hebben uiteindelijk haar beslissing beïnvloed om nee te zeggen bij het altaar. Kyle komt in de war en zegt dat zijn grootste spijt tijdens zijn tijd in de show was dat hij niet van de gelegenheid gebruik maakte om een relatie met Deepti na te streven. Het lijkt erop dat er misschien een nieuw Love Is Blind-paar bloeit.

Reacties van fans

Het is duidelijk dat fans Shake's ondraaglijke houding tijdens de reünie oppikten en elke gelegenheid aangrepen om te wijzen op de fouten van zijn medecastgenoten.

Terwijl sommige fans voor Jarrette en Iyanna duimen, zijn anderen aan de voorzichtige kant, daarbij verwijzend naar de ongepaste discussie die Jarrette en Mallory in Mexico hadden.

Afleveringsoordeel

De reünie-aflevering van het tweede seizoen van Love Is Blind stelde niet teleur. Hoewel niet alle interessante onderwerpen aan bod kwamen, waren de fans verzadigd door de discussie over de liefdesdriehoeken en de blootstelling van Shake's ware kleuren. Hoewel hij misschien plezier beleeft aan het verlangen naar de rol van schurk, lijken zijn inspanningen te schreeuwen: "kies mij!"

Wat Deepti en Kyle betreft, fans wachten met spanning op een onthulling over hun potentiële relatie. Hoewel Deepti de wereld en meer verdient, zouden we kunnen voorstellen dat slechts één partner in hun relatie bij de neusring blijft. Wat Shayne en Natalie betreft, het lijkt erop dat alleen de tijd zal uitwijzen of hun vlam opnieuw zal aanwakkeren. We houden nauwlettend in de gaten wat er daarna gebeurt.

Beide seizoenen van Love is Blind worden momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: