Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Ray Liotta

Inhoudsopgave:

Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Ray Liotta
Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Ray Liotta
Anonim

De afgelopen twee weken waren de ergste nachtmerrie voor degenen die het dichtst bij acteur Ray Liotta stonden, na zijn plotselinge dood in de Dominicaanse Republiek op 26 mei.

Naast Dangerous Waters - de film die hij aan het opnemen was in de Caribische natie, werkte Liotta ook aan tal van andere films en tv-shows op het moment van zijn overlijden.

De acteur was 67 jaar oud, maar hij deed het nog steeds goed met een carrière waarin hij enkele van de meest iconische schurken speelde - evenals een groot aantal helden - in de moderne film en televisie.

Liotta was niet alleen een groot artiest. Volgens de vele acteurs met wie hij in de loop der jaren heeft gewerkt, was hij een erg joviaal en geweldig karakter om in de buurt te zijn. Hier zijn enkele van de meest oprechte dingen die zijn collega's hebben gezegd over de ervaring om met hem samen te werken.

8 Jennifer Lopez (Shades Of Blue)

Tussen 2016 en 2018 speelde Jennifer Lopez een corrupte NYPD-agent en FBI-informant in de NBC-misdaaddramaserie Shades of Blue. Ray Liotta portretteerde haar nog corruptere baas, luitenant Matt Wozniak.

In een eerbetoon aan haar gevallen co-ster sprak J. Lo stralend over hun tijd samen op de set van Shades of Blue. "Als een rauwe zenuw, was hij zo toegankelijk en zo in contact in zijn acteerwerk en ik zal altijd onze tijd samen met veel plezier herinneren", schreef ze in een ontroerende draadpost op haar Twitter-account.

7 Robert De Niro (Goodfellas)

Van alle geweldige films waarin Ray Liotta speelde, wordt geen enkele geacht de stamboom van Goodfellas te hebben. Geregisseerd door de legendarische Martin Scorsese, speelde de acteur de voormalige echte Amerikaanse gangster Henry Hill. Een van zijn belangrijkste co-sterren op de foto was Robert De Niro, die een andere gangsterbaas speelde met de naam Jimmy Conway.

De Niro onthulde dat hij er een aandeel in had dat Liotta in de rol werd gecast, aangezien hij hem sterk aanbeveelde bij Scorsese. "Hij had gewoon een geweldige kwaliteit", zei De Niro tijdens een recent optreden in The Late Show met Stephen Colbert.

6 Seth Rogen (observeer en rapporteer)

In 2009 speelde Ray Liotta samen met Seth Rogen in een zwarte komische film met de titel Observe and Report, die werd geschreven en geregisseerd door Jody Hill. Na Liotta's overlijden was Rogen een van de sterren die in de rij stonden om hem eer te bewijzen.

Op zijn Twitter-pagina schreef Rogen: "Ik kan niet geloven dat Ray Liotta is overleden. Hij was zo'n lief, getalenteerd en hilarisch persoon. maakte een aantal van mijn favoriete scènes waar ik ooit in mocht zijn. Een ware legende van immense vaardigheid en gratie."

5 Alessandro Nivola (De vele heiligen van Newark)

Ray Liotta wees de beroemde kans af om een hoofdrol te spelen in de klassieke HBO-misdaaddramaserie The Sopranos. Desalniettemin kreeg hij uiteindelijk de kans om in de wereld van dat verhaal te spelen, in twee verschillende rollen in de prequelfilm The Many Saints of Newark (2021).

De hoofdrol in de film werd gespeeld door Alessandro Nivola, die Liotta's professionaliteit prees toen ze samenwerkten. "Een van mijn belangrijkste ervaringen met Many Saints was hoe opgewonden hij was om daar te zijn - en hoe serieus hij was in zijn voorbereiding", zei hij tegen The Hollywood Reporter.

4 Lorraine Bracco (Goodfellas)

Lorraine Bracco en Ray Liotta speelden man en vrouw in Goodfellas. Hoewel hun verhaal geen mooi einde heeft in de film, bleven de twee acteurs in het echte leven erg goede vrienden.

Bracco is onvermurwbaar dat werken met Liotta het hoogtepunt was op de set van Goodfellas. "[Mensen] vragen altijd wat het beste was aan het maken van die film", schreef ze op Twitter na zijn dood. "Mijn reactie is altijd hetzelfde geweest… Ray Liotta."

3 Danny Trejo (Muppets Most Wanted)

Ray Liotta en Danny Trejo speelden samen in twee films: The Line (2009) en in de muzikale misdaadkomedie Muppets Most Wanted (2014). In zijn eerbetoon benadrukte de Machete-ster de behendigheid van zijn voormalige collega in verschillende rollen.

"Ray Liotta zou in Good Fellas kunnen spelen als een gemene gangster en zou kunnen spelen als een lief personage in de Muppets. Hij was een geweldige acteur, man en goede vriend", schreef Trejo in een sociale post.

2 Kevin Costner (Field Of Dreams)

In een van zijn zeer vroege rollen speelde Ray Liotta de MLB-legende "Shoeless" Joe Jackson in de meervoudig voor een Academy Award genomineerde film, Field of Dreams. Kevin Costner - een van zijn mede-sterren in de film, was zo onder de indruk van Liotta's werk, dat hij hem altijd met de rol zal associëren.

"Hoewel hij een ongelooflijke erfenis nalaat, zal hij altijd "Shoeless Joe Jackson" in mijn hart zijn," zei Costner, ook in een bericht op Twitter.

1 Debi Mazar (Goodfellas)

Ondanks dat hij te maken kreeg met een tragische persoonlijke gebeurtenis toen hij voor Goodfellas filmde, lijkt het erop dat Ray Liotta er nog steeds in slaagde een ongelooflijke impact te hebben op de meeste van zijn collega's in de film. Debi Mazar speelde alleen een ondersteunende rol in de film, maar ze bleef niet achter bij het brengen van hulde aan Liotta.

In een oprechte post op Instagram herinnerde Mazar zich zijn 'slechte gevoel voor humor' en zijn 'rauwe grit'.

Aanbevolen: