Pete Davidson's 'SNL' vertrekvoordelen Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Pete Davidson's 'SNL' vertrekvoordelen Kim Kardashian
Pete Davidson's 'SNL' vertrekvoordelen Kim Kardashian
Anonim

Pete Davidson overweegt misschien al een tijdje om Saturday Night Live te verlaten, maar zijn vriendin Kim Kardashian was naar verluidt vanaf het begin aan boord.

In een gesprek met Hollywood Life zei een bron dat Kim gelooft dat deze stap de carrière van Pete naar een hoger niveau zal tillen. "Kim staat volledig achter Pete en ze denkt dat hij de slimste beslissing neemt voor zijn carrière."

De insider zei dat hoewel Kim gelooft dat SNL een "ongelooflijke kans" is geweest voor Pete, "hij [nu] nu een enorme schare fans heeft en alles kan doen wat hij wil."

Waarom Kim er de voorkeur aan geeft dat Pete uit 'SNL' is

Het is meer dan dat Kim gelooft dat Pete's vertrek zijn carrière ten goede zal komen; het komt ook hun relatie ten goede.

Een tweede bron vertelde de publicatie hoe moeilijk het was om Pete's veeleisende Saturday Night Live-schema te omzeilen.

“SNL nam veel tijd in beslag om te filmen”, legden ze uit. "En hij zou nooit andere projecten kunnen doen vanwege het feit dat het zo veel repetitie vergde en dat meerdere dagen van de week in beslag nam, om nog maar te zwijgen van het feit dat al zijn weekenden werden opgenomen."

Hoewel Kim en Pete het goed lijken te doen, kunnen langeafstands- en ingewikkelde schema's een waarschuwing vooraf voor moeilijkheden zijn. Kim's relatie met haar ex-man Kanye West leed naar verluidt toen hij probeerde in verschillende staten te leven.

Tijdens een aflevering van Keeping Up with the Kardashians die vorig jaar werd uitgezonden, uitte Kim haar schuldgevoel omdat ze Kanye's wens om in Wyoming te wonen niet steunde en verplichtingen in Californië had die haar en hun kinderen ervan weerhielden om hun fulltime leven te leiden.

“Dat kan ik niet. Hij zou een vrouw moeten hebben die al zijn bewegingen ondersteunt en met hem reist en alles doet, en ik kan het niet. Ik voel me een f–king mislukkeling, 'zei Kim.

Maar nu Pete blijkbaar meer flexibiliteit heeft in zijn schema na SNL, kan dat een goed voorteken zijn voor het nieuwe stel.

Vorige week meldden we dat Pete zich opmaakte voor zijn laatste SNL-aflevering. Zijn collega-castleden Aidy Bryant, Kate McKinnon en Kyle Mooney namen ook definitief afscheid tijdens de seizoensfinale. Pete brak records toen hij in 2014 op de leeftijd van 2020 het jongste castlid van de show werd.

De komiek heeft eerder de wens geuit om SNL te verlaten. "Het is moeilijk om te doen, want je wilt nooit te vroeg de trekker overhalen", zei hij in 2020, eraan toevoegend dat hij geen fan was van hoe de show hem soms bespot. klaar zijn met die show, want ze lachen me erop uit."

Aanbevolen: