How 'Love Is Blind' seizoen 2 veranderde hun castingaanpak

Inhoudsopgave:

How 'Love Is Blind' seizoen 2 veranderde hun castingaanpak
How 'Love Is Blind' seizoen 2 veranderde hun castingaanpak
Anonim

Netflix heeft de ene homerun na de andere geslagen met hun originele inhoud, en ze hebben nog een grote hit in handen met Love is Blind.

Tijdens elk seizoen zochten mensen op een werkelijk unieke manier naar liefde. De cast verdient niet veel tijdens de show, en sommige mensen vinden geen liefde, maar de ervaring kan lonend zijn, aangezien sommige koppels de knoop hebben doorgehakt en bij elkaar zijn gebleven.

Love is Blind, ondanks het succes, heeft wat flauwekul gekregen voor zijn casting. Op het eerste gezicht leken de dingen de tweede keer anders te worden aangepakt, maar de maker van de show is openhartig over het castingproces.

Laten we eens luisteren naar wat hij te zeggen had over het castingproces van de show voor seizoen twee.

Wat was de cast van 'Love Is Blind 2' zoals

In februari 2020 ging Love is Blind in première op Netflix en de timing van de release kon niet beter zijn geweest. Terwijl de zaken wereldwijd stilvielen, hadden mensen veel tijd om te verbranden, en deze realityshow was de perfecte afleiding van wereldgebeurtenissen.

De show probeerde te beantwoorden of liefde echt blind was door hoopvolle singles elkaar te laten leren kennen zonder elkaar echt te zien. Na een tijdje besluiten ze zich te gaan verloven, elkaar eindelijk te ontmoeten en een reis te beginnen die mogelijk kan eindigen in een huwelijk aan het einde van het seizoen.

Seizoen één van de show was een doorslaand succes, en er waren verschillende succesvolle koppels die aan de andere kant uitkwamen.

Na enige vertraging werd seizoen twee officieel aangekondigd, en na het bereiken van Netflix werd het een enorm succes.

Seizoen twee is net afgerond

Het tweede seizoen van Love is Blind heeft onlangs de reünie-aflevering uitgezonden en fans kunnen er nog steeds niet over ophouden. Het sloot af wat een echt wild seizoen was, en het heeft fans klaar om in de nabije toekomst een derde seizoen te zien.

Deze keer waren er twee koppels die uit de show kwamen, en vanaf nu zijn ze nog steeds samen. Dit kan in de toekomst natuurlijk veranderen, maar voorlopig lijken die koppels het goed te doen.

Het seizoen had een aantal gekke ups en downs, en terwijl Jessica de belangrijkste schurk van seizoen één was, heeft de fall-out van seizoen twee Shake in de rol van schurk geduwd. Shaina had die titel het grootste deel van het seizoen, maar de reünie zorgde ervoor dat Shake de geschiedenis in zal gaan als een van de meest gehate castleden aller tijden.

Fans wachten geduldig op seizoen drie, en ze kunnen het niet laten om de cast van de eerste twee seizoenen te bekijken en een instroom van diversiteit voor seizoen twee op te merken.

Wat we weten over de casting

Nu, seizoen één van de show kreeg zeker te maken met terugslag dankzij de casting. Iedereen die verslag deed van de show zag eruit als Hollywood en er was niet veel diversiteit. Het lijkt er zeker op dat seizoen twee van plan was om dingen door elkaar te halen, en de maker van de show, Chris Coelen, sprak hierover met de L. A. Times.

"Zowel seizoen 1 als seizoen 2 hebben we echt geprobeerd om een gevarieerde groep deelnemers te hebben in elke betekenis van wat dat woord betekent - of het nu gaat om ervaring of lichaamstype of etniciteit of wat dan ook. Er zijn maar zo veel mensen die we Het is eigenlijk best interessant om te zien wie zich aangetrokken voelt tot wie, en ik heb hierover nagedacht, en ik heb hier in het verleden over gesproken - er is iets dat heel interessant voor mij is, dat wanneer je een omgeving binnengaat waar je ontdoe je van alle attributen van de materiële wereld, en je bent daarbinnen, er zijn mensen die gewoon zelfverzekerd of flirterig of wat dan ook presenteren, "zei hij.

Het is interessant om Coelens gedachten te horen over de casting van de show, en in werkelijkheid is er veel beeldmateriaal dat op de vloer van de uitsnijderij is achtergelaten. Ondanks wat fans kregen voor seizoen één, was het gebrek aan diversiteit niet de bedoeling van de maker.

"Het is zeker niet zoals we zeiden: "Laten we de stapel op elkaar stapelen." Nee, we hadden alle soorten mensen die we konden vinden in deze omgeving, en iedereen had een gelijke kans. We sturen of controleren er niets van. We zetten gewoon het mechanisme op en helpen ze te verplaatsen, afhankelijk van wie waar ze tijd mee willen doorbrengen, " vervolgde Coelen.

Op dit moment lijkt seizoen drie een slam dunk, en fans zouden graag een cast zien die weer divers is.

Love is Blind blijft een fenomeen en fans kunnen al volop aan de slag voor seizoen drie.

Aanbevolen: