Tana Mongeau klapt terug naar Bella Thorne over TikTok Diss Track

Inhoudsopgave:

Tana Mongeau klapt terug naar Bella Thorne over TikTok Diss Track
Tana Mongeau klapt terug naar Bella Thorne over TikTok Diss Track
Anonim

Bella Thorne's nieuwste nummer "SFB" heeft een onopgelost drama veroorzaakt tussen haarzelf en ex-vriendin Tana Mongeau. De twee maakten subtweet-achtige TikTok-video's die elkaar in de schaduw stellen, en delen van het fiasco zijn vooral cringy. Fans kozen partij en maakten hun metaforische fakkels klaar terwijl de spanningen opliepen via sociale media.

Verwarring en gemengde gevoelens

Thorne plaatste eerst een video met haar liedje op de achtergrond terwijl ze bij haar kamerhoge koelkast stond in een badjas en een Chanel-zonnebril. Ze ondertitelde de clip zonder Mongeau te noemen: "Ik moet worden verlicht als een? Voor een MF om het gevoel te hebben dat ze een beroemdheid zijn nadat ze met mij hebben geneukt??? < dat is echt infuus."

Oef. Grote oef. Ze voegde verder tekst toe aan de video waarin ze spottend lachte: "Als ze denkt dat ze een beroemdheid is…" Ze voegde meerdere clips van neplach toe tot het punt van huilen en zei: "Dat is te veel." Mongeau reageerde op een niet zo subtiele manier.

Mongeau plaatste een TikTok die reageerde op Thorne's video in een duetformaat met de tekst: "Ik schaam me zo om dit zelfs te duetten, ik zit ook op het toilet:/" Ze nam de benadering om te laten zien dat het haar echt niets kan schelen over de buitensporige jabs van haar ex.

Het is een echte comeback om alleen tijd over te hebben om een diss te bekijken terwijl je 'je zaken doet'. Ze zegt duidelijk: "Dat is zo gênant", op een bepaald moment in het duet.

Mongeau spreekt zich verder uit

In een andere video met ex-vriend die beste vriend is geworden, Hunter Moreno, met het nummer van Thorne dat herhaaldelijk wordt afgespeeld in plaats van audio. Deze bevatte ook een duister bijschrift: "De duivel heeft ons tenminste bij elkaar gebracht luv x." Holy moly me oh my, dit lijkt niet snel af te koelen.

Een fan reageerde op een van Mongeau's video's ter verdediging: "'Ze zijn mooi' is wat me stuurde. LIKE WAT WAS ZE TRYNA DIT LIED?? ze heeft duidelijk gemengde gevoelens lmao."

Andere supporters van Mongeau namen hun eigen momenten om terug te keren naar Thorne, wijzend op Zendaya's torenhoge roem in vergelijking met die van haar. Zendaya heeft er niet om gevraagd om meegesleurd te worden in deze puinhoop, dus misschien moeten we haar erbuiten houden.

In een verhaal zo oud als de tijd, ook wel het begin van sociale media genoemd, eindigen online gevechten tussen exen nooit goed. Die zaken horen achter gesloten deuren en uit de koptelefoon van mensen.

Aanbevolen: