Kellyanne Conway-fans vallen dochter Claudia aan voor het plaatsen van 'beledigende' homevideo's

Inhoudsopgave:

Kellyanne Conway-fans vallen dochter Claudia aan voor het plaatsen van 'beledigende' homevideo's
Kellyanne Conway-fans vallen dochter Claudia aan voor het plaatsen van 'beledigende' homevideo's
Anonim

Wat wordt er van Kellyanne Conway? Het is de vraag in de hoofden van veel Amerikanen die haar kennen als de oude adviseur van voormalig president Donald Trump. De in Oxford opgeleide auteur en advocaat is in feite uit de gratie gevallen, nadat hij de afgelopen vier jaar Donalds fouten heeft verdedigd met beweringen van twijfelachtige waarachtigheid.

Als dat nog niet genoeg is om mee om te gaan, wordt Kellyanne ook geconfronteerd met het virale TikTok-account van haar dochter Claudia. Tot op heden heeft de zestienjarige haar sociale media gebruikt om video's te plaatsen waarin alles wordt blootgelegd, van het zogenaamd mislukte huwelijk van haar ouders tot de controversiële bewering van haar moeder dat men het coronavirus niet van de president kan krijgen.

Claudia: Zestien, vastgelopen en hulp gezocht

Kellyanne Conway's puberende dochter Claudia Conway ha alt de laatste tijd de krantenkoppen dankzij haar virale TikTok-video's. Hoewel veel van haar inhoud typerend is voor elke tiener, heeft Claudia onlangs enkele beelden vrijgegeven die de aandacht trekken.

In een reeks van twee nu verwijderde video's toonde de middelbare scholier audiobeelden van Kellyanne die haar vervloekte, met zinnen variërend van "ahole" tot "ondankbare b."

In een bijzonder verontrustende clip vertelde de voormalige Trump-adviseur aan Claudia dat ze "gelukkig is dat je moeder pro-life is". In een andere lijkt Kellyanne haar dochter te slaan.

Op de vraag waarom ze deze rollen had gepost, zei Claudia dat ze gewoon "uitkeek naar veiligheid". Desalniettemin werden de clips slechts enkele dagen na plaatsing verwijderd. De tiener zei dat ze de video's verwijderde "uit angst" voor de reactie van haar ouders als ze dat niet deed.

Kellyanne Conway-supporters komen voor Claudia

Claudia's video's raakten een snaar bij het Amerikaanse publiek, waardoor veel van haar fans Kellyanne beschuldigden van kindermishandeling. Kellyanne heeft echter haar eigen fanbase. En deze mensen overspoelen Claudia met haatmail.

In een recente TikTok-video deelde de tiener een bericht dat een gebruiker van sociale media haar had gestuurd. "De manier waarop je alles hebt verwijderd", schreef de anonieme criticus, "precies zoals iedereen zei dat het om aandacht was."

Claudia antwoordde: Ik heb degenen gepost die dachten dat ik misschien een soort van hulp zou krijgen. Maar er gaat niets gebeuren, dus ik heb ze verwijderd.”

Aanbevolen: