Vanessa Carlton's nummer 'A Thousand Miles' zou over Jessica Chastain kunnen gaan

Inhoudsopgave:

Vanessa Carlton's nummer 'A Thousand Miles' zou over Jessica Chastain kunnen gaan
Vanessa Carlton's nummer 'A Thousand Miles' zou over Jessica Chastain kunnen gaan
Anonim

Vanessa Carlton's nummer "A Thousand Miles" heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen. Fans proberen te raden wie de anonieme beroemde acteur is die het nummer heeft geïnspireerd.

Carlton wil de voormalige Juilliard-student niet noemen op wie ze verliefd was toen ze het nummer schreef. Een TikToker. kan de code echter hebben gekraakt met bewonderenswaardig onderzoek.

TikTok Research

Hoewel E! Online probeerde al te raden over wie Carlton schreef, ze raadden alleen mannelijke acteurs. Een toegewijde popcultuurfan op Tiktok wees er echter op dat de artiest biseksueel is.

@Thebaldridges gaf commentaar op de originele VICE-documentaire die speculaties opriep. Ze zeiden: "'A Thousand Miles' is geen gewoon nummer… Ik heb wat gegraven. Ik denk dat het nummer over Sara Ramirez, Rutina Wesley of Jessica Chastain zou kunnen gaan. De tijdlijnen kloppen!"

In verband met de diepe duik van @thebaldridges, vermeed Carlton het gebruik van voornaamwoorden volledig wanneer hij hintte naar de mysterieuze acteur. Er was geen gebruik van "hij" of "zij" was, alleen "zij."

Meerdere commentatoren op de TikTok-video vermeldden dat de genoemde Sara Ramirez van Grey's Anatomy niet-binair is en "zij" voornaamwoorden gebruikt.

Als Callie Torres uiteindelijk "A Thousand Miles" zou zingen in de muzikale aflevering, zou dit een torenhoog niveau van geestverruimende inhoud zijn.

Jessica Chastain Speculaties

Een andere volger van het TikTok-paar merkte op dat Carlton van de drie genoemde vrouwen alleen Jessica Chastain volgt op Instagram.

Zou dezelfde vrouw die ons films als Molly's Game schonk verantwoordelijk kunnen zijn voor het grootste liefdeslied van de vroege jaren 2000?

Dit is niet geschreven om Chastain uit te schakelen. Alleen omdat een nummer over een vrouw is geschreven, wil nog niet zeggen dat ze deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap. Dat spreekt voor zich, maar we moesten het toch even vermelden voor het geval dat.

jessica chastain
jessica chastain

Dit kan niets met elkaar te maken hebben, maar zowel Chastain als Carlton verschenen in 2011 op Conan. Ze heeft echter geen foto's in het openbaar met een van de bovengenoemde sterren.

New York City, zo groot en dromerig als het is, trekt een kleine kring van creatievelingen aan. Of iemand nu een muzikant, acteur of een ander soort artiest is, het zou ons niet verbazen als Carlton ze allemaal op een bepaald moment aan het begin van haar carrière zou ontmoeten.

Misschien zijn mensen zo geobsedeerd door de oorsprong van "A Thousand Miles" omdat het een hele muzikale generatie omvat. Millennials reden met matte lipgloss naar school en schalden het deuntje uit hun converteerbare luidsprekers. Het maakt niet uit over wie het gaat, ze gaf ons geschiedenis die tien jaar later voortleeft.

Aanbevolen: