Fans denken dat Taylor Swift er 'nep' uitziet in haar debuutvideo op TikTok

Fans denken dat Taylor Swift er 'nep' uitziet in haar debuutvideo op TikTok
Fans denken dat Taylor Swift er 'nep' uitziet in haar debuutvideo op TikTok
Anonim

Singer-songwriter Taylor Swift sloot zich aan bij TikTok voorafgaand aan de release van haar Red (Taylor's Version) heropname. Veel fans hebben echter het gevoel dat ze eruitzag als een imitator in haar video.

Swift heeft zichzelf bezig gehouden met het opnieuw opnemen van de zes albums die ze eerder uitbracht met Big Machine Records, na een juridisch geschil met muziekeigenaar Scooter Braum. Eerder dit jaar bracht ze Fearless (Taylor's Version) uit - een heropname van haar album uit 2008. Daarna volgt een nieuwe versie van haar popalbum Red uit 2012 met daarop de singles "We Are Never Getting Back Together" en "Begin Again".

De 31-jarige zanger verraste fans en sloot zich aan bij het populaire sociale medianetwerk TikTok. Op 23 augustus plaatste Swfift een video waarin ze enkele van haar beruchte looks uit het verleden op de kop zette. Terugkomend op haar vorige tijdperken, schreef de ster: "Er gebeurt momenteel veel: Rood (mijn versie) vinyl is in de voorverkoop op mijn site en oh ik ben op tiktok, laat de games nu beginnen."

In deze korte video trekt Swift outfits aan die te zien zijn in haar promotiefoto's Folklore, Evermore en Fearless. Ze eindigt de video met gestrekt lang haar, een stompe pony en een zwarte coltrui, waarbij ze de modestijl uitschreeuwt die ze het liefste had toen ze voor het eerst Red opnam.

Als reactie plaagden veel fans de zangeres luchtig vanwege haar basisoutfits en zwaar gefilterde uiterlijk, waarbij ze zeiden dat ze meer op een "dubbelganger" lijkt dan de eigenlijke Taylor Swift. Een fan schreef: "Het is allemaal echt, ik dacht echt dat het nep was of dat ze op elkaar leek. Taylor Swift is echt lid geworden van TikTok."

Een ander zei: "Taylor heeft een dubbelganger ingehuurd om TikToks voor haar te maken."

Een derde fan stemde in en tweette: "Dit is zo raar. Waarom lijkt dit niet op haar? Het lijkt erop dat deze mensen denken dat ze op Taylor lijken, zodat ze zich altijd als haar verkleden, tot ziens."

Hoewel Swift's zelf-cosplaying misschien wat meer werk nodig heeft, trekt ze altijd de aandacht van haar fans. Toen ze voor het eerst haar Red (Taylor's Version) album aankondigde, plaatste de zangeres een korte video, waarbij ze meerdere woorden door elkaar schudde uit een afgesloten kluis. Fans waren snel in staat om de puzzel te ontcijferen en ontdekten dat het aankomende album meerdere samenwerkingen zal bevatten met bekende zangers, zoals Phoebe Bridgers en Ed Sheeran.

Openend over haar laatste heropname, deelde Swift op Instagram: "Muzikaal en tekstueel leek Red op een persoon met een gebroken hart. Het was overal, een gebroken mozaïek van gevoelens die op de een of andere manier allemaal bij elkaar pasten op het einde Gelukkig, vrij, verward, eenzaam, verwoest, euforisch, wild en gekweld door herinneringen uit het verleden."

Ze voegde eraan toe: "Dit zal de eerste keer zijn dat je alle 30 nummers hoort die bedoeld waren om op Red te gaan. En hey, een van hen is zelfs tien minuten lang", plaagde de aanstaande uitgebreide versie van haar hartverscheurende nummer "Al te goed."

Op het moment van rapportage heeft Swift 661K volgers verzameld op het socialemediaplatform. Nu TikToks, pre-orders en vermeende sneak peeks snel onderweg zijn, hebben Swifties veel om naar uit te kijken.

Aanbevolen: