Lizzo's nieuwste TikTok-recept laat fans rennen om groene chili's te kopen

Inhoudsopgave:

Lizzo's nieuwste TikTok-recept laat fans rennen om groene chili's te kopen
Lizzo's nieuwste TikTok-recept laat fans rennen om groene chili's te kopen
Anonim

Lizzo deelde weer een heerlijk recept waar kijkers jaloers en hongerig van werden. De zanger en pleitbezorger van het lichaamsvertrouwen onderschrift de video, "Groene chili stoofpot & groene chili gevulde sopapilla's: een esthetiek." Ze heeft gelijk, maar het is een esthetiek die niet lang genoeg meegaat om trend te worden, want we zijn klaar om het te verslinden in minder dan een TikTok-limiet van 15 seconden.

Green Chile Dreams

Lizzo gebruikte een grillig, zacht nummer genaamd Aesthetic Girl van Yusei terwijl haar kookmontage een sprankelende mengkom bevatte, VSCO-ready paprika's en haar handen die het wolk negen sopapilla-deeg kneedden. Een fan voelde dat grote FOMO-commentaar zei: "Laat me je helpen wat eten voor ons te koken terwijl we rondhangen", en een andere was het ermee eens: "Maak alsjeblieft een kookboek."

Lizzo kookte aardappelen en liet haar uitgebloeide nagels zien terwijl ze tomaten afspoelde, en liet fans haar gezichtspunt zien om de verleidelijke stoom in zich op te nemen. De geroosterde groene chilipepers zagen er tot in de perfectie gegrild uit. Voor nieuwe kookliefhebbers filmde ze haar gebruik van handschoenen om de chilipepers te ontpitten. Een van haar TikTok-volgers bood een goedkeuringsstempel: "WOW Lizzo! Ik ben onder de indruk! Als latina die is opgevoed om te koken door 5 oudere generaties familie, sta ik versteld! Ik zou er zoveel eten! Ziet er heerlijk uit." We hebben slechts één vraag; Waar is onze uitnodiging?

Hongerige reacties

Sopapilla's zijn afkomstig uit New Mexico en worden veel gebruikt in zowel hartige als zoete gerechten binnen de Spaanse cultuur. Het dateert van meer dan 200 jaar en Lizzo's steun aan het cultuurverrijkte recept werd gewaardeerd door haar fans. Tientallen reacties verwelkomden haar met open armen in New Mexico. Een kijker riep uit: "Je maakt ons, de nieuwe Mexicanen, zo trots", terwijl een andere inwoner van New Mexico haar uitnodigde om naar de staat te komen en nog meer keukenspecialiteiten te leren.

The Truth Hurts-zangeres toonde haar eindproduct met hetzelfde glinsterende filter en het zag eruit als de perfecte mix van luchtig gebak en gekruide groenten. Ze is bezig met haar veganistische ma altijden en mensen vragen zich af of ze ooit nog vlees moeten eten.

Ze heeft andere ma altijden met pepers op haar TikTok gepost, waaronder gefrituurde gepaneerde en met jackfruit gevulde jalapeno's. We willen, schrap dat, we hebben meer van haar keukeninhoud nodig!

Aanbevolen: