Wie is Charli D'Amelio van TikTok?

Inhoudsopgave:

Wie is Charli D'Amelio van TikTok?
Wie is Charli D'Amelio van TikTok?
Anonim

Charli D'Amelio is een begrip geworden en dat komt allemaal door TikTok! De app voor het delen van video's is sindsdien een van de meest gebruikte apps tot nu toe geworden en het is gewoon zo dat talloze gebruikers internationaal beroemd en succesvol zijn geworden. Charli plaatste haar eerste TikTok met trendy dansen in de zomer van 2019 en vanaf maart 2020 is ze momenteel de meest gevolgde gebruiker van de app.

Ze heeft niet alleen een enorme aanhang, maar D'Amelio is erin geslaagd om samen 5 miljard videoweergaven te krijgen, en gezien het feit dat ze een behoorlijk goed salaris per post verdient, is het veilig om te zeggen dat Charli, samen met andere top gebruikers, zoals Jason Derulo, verdienen het grote geld. Of je haar nu volgt, kent of haar naam hebt gehoord, de invloed van deze 15-jarige v alt niet te ontkennen! Hier is alles wat we weten over TikToks', Charli D'Amelio.

Het ware gezicht van TikTok

Charlie DAmelio TikTok
Charlie DAmelio TikTok

TikTok is de nieuwste rage op dit moment en ondanks dat het ruim 4 jaar geleden is uitgebracht, lijkt het alsof de app nu pas wereldwijde erkenning krijgt! Net als Vine en Musical.ly stelt TikTok gebruikers in staat om video's van maximaal 60 seconden te posten waarin ze uitdagingen, dansen, razen of nieuwe memes maken die het mogelijk hebben gemaakt voor talloze pagina's om landelijke bekendheid en succes te verwerven. Eén gebruiker in het bijzonder is niemand minder dan Charli D'Amelio.

Charli begon haar TikTok-carrière in juli 2019 en vanaf maart 2020 is ze de meest gevolgde pagina in de app geworden met meer dan 70 miljoen volgers en meer dan 5 miljard collectieve weergaven. De 15-jarige groeide op als danseres, wat haar uiteindelijk in de eerste plaats naar TikTok leidde. Aangezien TikTok voorheen bekend stond als Musical.ly, een app voor lipsynchronisatie en dans, was het alleen passend voor Charli, een danser, om zich bij TikTok aan te sluiten.

Hoeveel is ze waard?

Charlie D'Amelio Nettowaarde
Charlie D'Amelio Nettowaarde

Tijdens het begin van haar TikTok-start maakten Charli en haar oudere zus en mede-TikTokers, Dixie D'Amelio, deel uit van een groep TikTok-gebruikers die bekend staat als het Hype House. Dit huis bestond uit andere enorme TikTok-namen zoals Lil Huddy, Addison Rae en Alex Warren om er maar een paar te noemen. Terwijl Charli veel bekendheid en succes verwierf als lid van het Hype House, zijn zij en Dixie sindsdien vertrokken en zijn hun eigen weg gegaan.

Met een pagina die zo succesvol is als die van Charli, kunnen we ons alleen maar afvragen hoeveel ze verdient aan TikTok. Welnu, volgens een aantal bronnen, met een aanhang zo groot als die van Charli, kan ze gemakkelijk ergens tussen $ 50.000 - $ 100.000 per post verdienen! Dit wordt meestal gedaan via een aantal sponsors en heeft Charli in staat gesteld om maar liefst $ 4 miljoen te verzamelen in minder dan een jaar!

Aanbevolen: