Nick Cannon's Show AXED na 6 maanden in de lucht

Inhoudsopgave:

Nick Cannon's Show AXED na 6 maanden in de lucht
Nick Cannon's Show AXED na 6 maanden in de lucht
Anonim

Nick Cannon's show is officieel een flop. De show wordt slechts zes maanden na de première stopgezet vanwege de beschamend lage kijkcijfers. The Nick Cannon Show kwam continu op de laatste plaats voor zijn tijdslot, ondanks dat Nick The Masked Singer presenteerde, wat momenteel een van de populairste shows op tv is.

De cabaretier heeft nog steeds zijn sketchcomedyshow Wild 'n Out en zijn optreden in The Masked Singer, maar het lijkt erop dat zijn dagen op tv overdag officieel geteld zijn.

Nick Cannon's show worstelde om kijkers te trekken en werd continu als laatste gerangschikt in beoordelingen, wat Fox ertoe aanzette de show te stoppen

Nick landde het optreden in 2020 nadat hij indruk had gemaakt op de producers tijdens zijn periode als gastheer van Wendy Williams als presentatrice van The Wendy Williams Show, terwijl Wendy met verlof was om zich op haar gezondheid te concentreren. Producenten van Wendy's show zouden The Nick Cannon Show gaan produceren.

Maar zijn succes bij het hosten van The Masked Singer ging niet over naar zijn eigen show, omdat niemand zich afmeldde! Volgens The Sun was de show gemiddeld een schamele 400.000 en is het de laagst gewaardeerde talkshow in zijn tijdslot. Ter vergelijking: The Wendy Williams Show heeft gemiddeld 600.000 kijkers en wordt uitgezonden vlak voor Nicks uur.

“Je kunt niet overleven met die beoordelingen. Dat is het beoordelingsgebied van de talkshows van Bethenny Frankle en Kris Jenner - het liep ook niet goed af voor hun shows, 'voegde een insider uit de branche eraan toe.

Nick Cannon verwachtte dat Wendy Williams hem een enorm publiek zou geven, maar ze deed het niet

Nick gaf naar verluidt de hele zaak aan Wendy en was "p---ed" omdat hij van plan was om The Wendy Williams te voorzien van een publieksboost. In plaats daarvan werden herhalingen van de show uitgezonden nadat Wendy had besloten haar seizoenspremière uit te stellen.

“Hij vertrouwt op Wendy om zijn nieuwe show een enorm publiek te bezorgen”, beweerde een bron. "De druk staat op hem om beoordelingen te krijgen - en zonder een enorme voorsprong is hij dood."

Een andere bron beweerde dat Fox het nieuw vrijgekomen tijdslot zou geven aan Jennifer Hudson, American Idol-alumna en dat Nick de rest van zijn seizoen zal afmaken, gevolgd door de première van Jennifers show in de herfst.

"Jennifer's nieuwe deal met Fox moest nog een aangekondigd tijdslot zijn", onthulde de bron. "Er zijn nog niet veel mensen op de hoogte gebracht, maar haar show zal naar verwachting Nick's tijdslot krijgen."

Voor wat het waard is, Wendy's show is ook geannuleerd.

Aanbevolen: