Wendy Williams bijgenaamd 'Windy' na scheten en boeren live in de lucht

Wendy Williams bijgenaamd 'Windy' na scheten en boeren live in de lucht
Wendy Williams bijgenaamd 'Windy' na scheten en boeren live in de lucht
Anonim

Wendy Williams is viraal gegaan nadat ze er dinsdag een had laten scheuren tijdens haar live talkshow.

Terwijl ze de scheiding van Kim Kardashian besprak tijdens haar populaire Hot Topics-segment, leek Wendy een boer te laten en tegelijkertijd een scheet te laten.

Wendy, 56, suggereerde dat Kim waarschijnlijk al "vijf nieuwe vriendjes" heeft toen de tv-presentator plotseling een oprisping liet horen, snel gevolgd door wat leek op een scheet die door haar microfoon werd opgepikt.

De voor een Emmy genomineerde presentatrice haastte zich om haar mond te bedekken en keek toen naar beneden, schijnbaar geïrriteerd door zichzelf, voordat ze zei

"Mijn excuses, mijn excuses."

Na het gênante incident kreeg Wendy online de bijnaam 'Windy'.

“Poor Windy”, schreef een fan.

“The Windy Williams Show!” een tweede toegevoegd.

"Wendy doet dit al zo'n 12 jaar onbeschaamd", grapte een derde.

Eén ding waar Wendy Williams zich niet voor verontschuldigt, is haar weigering om het COVID-19-vaccin te nemen. Mehmet Cengiz Öz, afgestudeerd aan Harvard University, verscheen in de Dr. Oz-show en vroeg terloops aan de voormalige radiopresentator:

"Bent u van plan uw vaccin te halen", vroeg Oz aan Wendy.

"Nee", antwoordt de moeder-van-één.

"Nee?" zegt een geschokte Oz als reactie.

"Nee? Ik vertrouw het niet", zegt Wendy nonchalant.

wendy williams broer tv
wendy williams broer tv

Na een lichte ongemakkelijke stilte ging de presentatrice van de Wendy Williams Show verder met haarzelf uit te leggen.

"Ik heb ook nooit de griepprik gehad en daar hebben jij en ik het over gehad. En verschillende dokters in mijn team hebben het erover gehad: 'Wendy, we krijgen de griepprik.' Ik heb nog nooit griep gehad, ik krijg geen griepprik. Ik ben zelden verkouden. Ik heb nooit hoofdpijn. Ik neem nooit een aspirine omdat ik mijn hart voel ruisen of iets dergelijks. Nee, ik ben niet… Nee. Ik vertrouw het niet. Daar zei ik het, "drong de National Radio Hall of Fame-inductee aan.

Een verbijsterde Dr Oz. drukt haar vervolgens op haar mening over vaccins.

Wendy Williams Coronavirus Vaccin
Wendy Williams Coronavirus Vaccin

Kunnen we terug naar het vaccin? Omdat wat je zegt en gelooft zo belangrijk is voor veel mensen, vertelde Dr Oz. aan Wendy.

Miljoenen en miljoenen Amerikanen zullen zeggen: 'Wendy heeft het vaccin niet gekregen, dus ik krijg het vaccin ook niet', speculeerde de cardiothoracale chirurg.

"Dus laat me je gewoon vragen, wat kan er gebeuren waardoor je je op je gemak voelt? 10 miljoen nemen het vaccin zonder probleem. Je buurman, broer of zus, je zoon wordt ingeënt. Als iemand in je omgeving wordt ingeënt en het goed doet, zet dat je misschien aan het denken. Gewoon om het gedoe van op je rug liggen om te herstellen van COVID-19 - of misschien niet te herstellen - is het het risico niet waard om dit vaccin te overwegen?" vraagt Oz.

“Ik krijg het vaccin niet. 10 miljoen mensen en meer hebben het griepvaccin gehad en hoeveel krijgen de griep? Ik krijg het vaccin niet, Dr Oz. Ik vertrouw het niet,' drong Wendy aan.

Aanbevolen: