10 keer dat Starbucks de namen van beroemdheden verpestte

Inhoudsopgave:

10 keer dat Starbucks de namen van beroemdheden verpestte
10 keer dat Starbucks de namen van beroemdheden verpestte
Anonim

Hoewel Starbucks al sinds de jaren 70 actief is, duurde het tot 2012 voordat het merk besloot om de namen van klanten op de bekers te zetten om een betere band te creëren. Om te oefenen om met de voornaam te komen bij koffieliefhebbers, is de traditie wereldwijd bekend. Met de drukke sfeer en de plicht om grote bestellingen te onthouden, staan Starbucks-barista's erom bekend namen op de kopjes te verknoeien. Omdat de verkeerd gespelde namen een deel van het leven zijn geworden, hebben beroemdheden ook unieke namen op hun kopjes gekregen, ondanks dat ze populair zijn.

Sommige namen zijn verkeerd gespeld om een bijnaam te noemen of beroemdheden te complimenteren, en andere zijn verre van hun voornaam, wat de bestellingen hilarisch maakt. Met sociale media als medium om soms de frustratie of de hilariteit van de situatie te delen, hebben deze beroemdheden het moeilijk om hun naam op hun Starbucks-bekers te krijgen. Laten we eens kijken naar de beroemdheden van wie hun naam beroemd is verpest door Starbucks-barista's.

10 Hailey Bieber

Hailey Bieber is op veel manieren herkenbaar en het model deelt een liefde voor Starbucks zoals veel mensen over de hele wereld. Ze wordt vaak gespot met een kopje Starbucks-koffie in haar handen. Hoewel haar naam gemakkelijk te onthouden is, schreef de barista nog steeds 'Amy' op haar kopje. Bieber deelde de foto van de beker op haar Instagram-verhaal en zei: 'Close! Echt dichtbij!’

9 Rita Ora

Een andere naam op de lijst, Rita Ora, had waarschijnlijk zeldzame gevallen waarin haar naam verkeerd werd gespeld. In een van de zeldzame gevallen dat het verkeerd werd gespeld, deelde Ora de foto op haar Instagram-verhaal waar de beker haar naam had als Reita, een fout van haar gemakkelijke naam, maar de zangeres verklaarde dat ze er cool mee was.

8 Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner koos de beroemde naam die begint met C, aangezien haar ex-vrouw, dochters en stiefdochters namen hebben die beginnen met K. Of het nu een grappig toeval was of een speelse Barista achter de bar bij Starbucks, haar naam was verkeerd gespeld als Kaitlyn. Tegelijkertijd werd ze tijdens haar uitje betrapt door de paparazzi.

7 Helen Hunt

Academy-bekroonde actrice Helen Hunt beleefde in 2016 een hilarische ontmoeting bij Starbucks die ze deelde met haar Twitter-volgers. Nadat ze de koffie had besteld, bood Hunt aan haar naam te delen. De barista zei echter dat ze haar herkende. Ze realiseerde zich dat ze werd aangezien voor Jodie Foster toen haar bestelling op was en schreef Jody op de beker, zelfs de verkeerde spelling van de naam van de actrice.

6 Victoria Beckham

Machtspaar David en Victoria Beckham zijn altijd bekende namen in de popcultuur geweest vanwege hun onberispelijke mode, levensstijl en talent. Tijdens een van haar Starbucks-runs ontmoette Beckham een geestige barista die haar herkende terwijl ze de bestelling aannam en de naam Posh, haar bijnaam van de Spice Girls, op de beker schreef.

5 Dwayne Wade

De NBA-kampioen is misschien wereldwijd een bekende naam, maar zijn Starbucks-barista kon hem niet herkennen, laat staan zijn naam correct spellen. Wade nam Instagram om een foto te delen van het hilarische incident waarbij het woord Duane, een verre schreeuw van zijn naam, op zijn koffiebestelling stond.

4 Michael Phelps

Als een van de meest gedecoreerde Olympiërs is Michael Phelps wereldwijd een bekende figuur. Tijdens zijn bezoek aan Starbucks werd de zwemmer in de steek gelaten toen zijn bestelling arriveerde. In plaats van zijn naam verkeerd te spellen, had de barista 'GOAT' op zijn beker geschreven, 'Wife of GOAT' op de beker van zijn vrouw en 'Friend of GOAT' op de beker van zijn vriend. Hij nam Instagram om de snapshots van het hilarische maar hartverwarmende gebaar te delen.

3 Reese Witherspoon

Hoewel Reese een van de meest erkende beroemdheden is vanwege haar commerciële en kritisch succesvolle films, lijkt niet iedereen haar naam te kennen. Tijdens haar koffiesessie verknalde een Starbucks-barista de naam en schreef Griekenland op de beker. Ze deelde het incident met de hashtag ItsReeseNotGreece.

2 Isla Fisher

Isla Fisher heeft toegegeven dat haar naam moeilijk te spellen en uit te spreken is. Veel mensen in Hollywood hebben het moeilijk gehad om haar naam goed te zeggen. Bij Starbucks heeft haar naam verschillende overgangen ondergaan, van Lisa en Izla genoemd worden tot zelfs erkend worden als een andere actrice zoals Amy Adams. Hoewel niet de juiste spelling, kwam de Starbucks-barista dichtbij door Aila op haar kopje te schrijven.

1 Hoda Kotb

Beroemdheden met ingewikkelde namen krijgen hun naam verkeerd gespeld, en het belangrijkste co-anker van de Today-show is niet anders. Voor haar ochtendkoffiesessie koos de omroepster Starbucks en tweette een foto van haar kopje met haar voornaam gespeld als Oda. Als ze naar de positieve kant kijkt, onderschrijft ze de Tweet als 'Het is tenminste geen Yoda.'

Een andere opmerkelijke beroemdheid die haar naam verkeerd had gespeld, is ook Carli Lloyd. Ze was verkeerd gespeld als Nardley voordat het officiële Twitter-account van Starbucks tussenbeide kwam om de juiste naam op de beker te schrijven. Humor omarmen ook al zijn de namen onjuist, de discussie op sociale media zorgt ervoor dat de volgende keer de juiste naam wordt geschreven.

Aanbevolen: