Wie was Sydney Sweeney voor 'Euphoria'?

Inhoudsopgave:

Wie was Sydney Sweeney voor 'Euphoria'?
Wie was Sydney Sweeney voor 'Euphoria'?
Anonim

De streamingoorlogen zijn van de baan en elk platform wil groter en beter worden dan Netflix. Hierdoor worden fans getrakteerd op een aantal geweldige shows, zoals Euphoria van HBO Max.

Sydney Sweeney is een hoofdrolspeler in de show, en ondanks dat haar werd verteld dat ze niet de juiste look voor tv had, is ze uitgegroeid tot een ster. Cassie op Euphoria is waar ze het meest bekend om staat, maar ze is veel meer dan alleen een enkel personage.

Laten we Sydney Sweeney eens nader bekijken en het werk dat ze inleverde voordat ze een ster werd in Euphoria.

Wie was Sydney Sweeney voor 'Euphoria'?

Euphoria is op dit moment een van de meest populaire shows op tv en dankzij het succes zijn de sterren steeds beroemder geworden. Sydney Sweeney heeft dankzij de show een heel nieuw niveau in haar carrière bereikt en vanaf hier gaat het alleen maar beter.

Seizoen twee van de serie is net afgerond en het sloot een achtbaanrit van een seizoen af voor de personages.

Toen hij het had over het einde van seizoen twee, zei Sweeney: "Alexa Demie speelt haar personage zo perfect. Wie zou er niet bang zijn voor Maddy? Persoonlijk zou ik doodsbang zijn, dus ik kan me alleen maar voorstellen hoe bang Cassie is Maar nee, we doen niet aan method-acteren, we zijn beste vrienden. Seizoen 2 was zo anders [van seizoen 1] omdat vorig seizoen Cassie zo zelfverzekerd was en op dit pad van eigenliefde en eigenwaarde zat En dan, in de finale van seizoen 2, is Cassie volledig verwoest en radeloos. Ik kan me alleen maar voorstellen waar ze volgend seizoen naartoe gaat."

Sweeney werd gevraagd wat ze graag zou willen zien voor seizoen drie, maar ze weerhield zich ervan haar mening over dingen te geven.

"Ik wil nooit mijn eigen mening over een personage geven omdat ik enorm geniet van het schrijven van Sam [Levinson] en ik ben opgewonden om te zien wat hij voor Cassie kookt. Ik wacht geduldig om erachter te komen, " zei de actrice.

Euphoria is misschien de show die haar in een ster veranderde, maar vóór het debuut had Sweeney al heel veel werk verzet.

Sweeney verscheen in films als 'Once Upon A Time In Hollywood'

Een screenshot van Once Upon A Time In Hollywood
Een screenshot van Once Upon A Time In Hollywood

Op het grote scherm levert Sydney Sweeney al jaren werk in. Hoewel het daar geen grote naam was, speelde haar oeuvre zeker een rol in haar ontwikkeling.

Ze maakte haar debuut helemaal terug in 2009, en sindsdien heeft ze een hoop werk verzet. Sweeney is te zien geweest in films als Big Time Adolescence, Clementine en Once Upon a Time in Hollywood.

Toen hij in 2019 werd geïnterviewd, sprak Sweeney kort over zijn rol in de Tarantino-film.

"Het is nog steeds heel onwerkelijk. Ik moet de film zien en zeggen, ja, wauw, ik zat hier in?! Dat ben ik niet, kom op, "zei ze.

Nogmaals, ze heeft niet veel groot filmwerk gedaan, maar ze heeft zeker het meeste uit haar kansen gehaald. Niet alleen dat, maar het verkrijgen van veel bekendheid door Euphoria zou een handje kunnen helpen om in de toekomst meer filmrollen te krijgen.

Hoe geweldig haar filmwerk ook was, ze schitterde echt op het kleine scherm.

Sweeney was op grote shows zoals 'The Handmaid's Tale'

Een screenshot van The Handmaid's Tale
Een screenshot van The Handmaid's Tale

Euphoria's succes heeft mensen meer dan ooit geïnteresseerd in Sweeney's oudere werken, en ze heeft een behoorlijke lijst met tv-credits.

Ze heeft meegedaan aan kleine-schermprojecten zoals Heroes, Criminal Minds, Grey's Anatomy, The Middle, Pretty Little Liars, The Handmaid's Tale en Sharp Objects.

Toen ze sprak over haar tijd dat ze met Amy Adams aan Sharp Objects werkte, zei Sweeney: "Geweldig. Een droom. Elk bijvoeglijk naamwoord dat ongelooflijk beschrijft. Zoals hoe ik zei dat ik het leuk vind om een acteur uit te werken die je Ik hoef niet veel te zeggen, ze is heel erg zo. En Jean-Marc Valleé zou ons gewoon in de kamer achterlaten en we zouden niet precies weten waar de camera was en hij belde niet en we gingen gewoon. En ik vind het heerlijk om dat te kunnen doen met een actrice, vooral met Amy Adams."

De actrice weet duidelijk hoe ze rollen moet scoren in grote projecten op het kleine scherm, en dit is een trend waarvan we denken dat deze zich in de nabije toekomst zal voortzetten dankzij haar stint op Euphoria.

Sydney Sweeney's carrière staat momenteel in vuur en vlam en het is verbazingwekkend om te zien hoeveel werk ze heeft gestoken om te komen waar ze nu is.

Aanbevolen: