Hoe Jill Duggar Dillard financieel werd ontdaan door haar controversiële vader

Inhoudsopgave:

Hoe Jill Duggar Dillard financieel werd ontdaan door haar controversiële vader
Hoe Jill Duggar Dillard financieel werd ontdaan door haar controversiële vader
Anonim

In 2008 ging de show die uiteindelijk bekend zou worden als 19 Kids and Counting in première op TLC. Gefocust op de enorme Duggar-familie, waren fans van de show gefascineerd door het vooruitzicht te zien hoe twee ouders mogelijk voor zoveel kinderen konden zorgen. Zelfs toen de show begon, merkten sommige mensen twijfelachtige dingen op over 19 Kids and Counting. Tegen de tijd dat de show echter zonder pardon werd geannuleerd, was de familie Duggar verwikkeld in een hele reeks controverses.

Helaas voor de onschuldige leden van de familie Duggar zijn er nog meer controverses ontstaan sinds de show die hen beroemd maakte, eindigde. Natuurlijk hebben fans meer geleerd over de meest weerzinwekkende controverse rond de familie Duggar. Hoewel het logisch is dat de Josh Duggar-situatie het verhaal is dat het leeuwendeel van de aandacht krijgt, mogen andere verhalen over het gezin niet worden genegeerd. Het is bijvoorbeeld jammer dat de meeste mensen geen idee hebben dat volgens Jill Duggar Dillard haar vader haar financieel heeft geruïneerd.

Hoe de familie Duggar veel geld verdiende

Al in 2004 maakte Jill Duggar Dillard haar televisiedebuut lang voordat ze de naam Dillard kreeg. In die tijd verscheen Jill in de tv-special 14 Kinderen en weer zwanger! naast de andere leden van haar familie. In de jaren die volgden speelde de familie Duggar in verschillende specials, waaronder 16 Children en Moving In, Raising 16 Children, Duggar's Big Family Album en Duggars Make A Movie.

Elke keer dat een van die tv-specials werd uitgezonden, werden steeds meer mensen zich bewust van de familie Duggar. Zelfs in die vroege dagen begonnen de Duggars een hele reeks trouwe fans aan te trekken. Als gevolg hiervan kwam TLC erachter dat of mensen nu dol waren op de Duggars of gewoonweg door hen werden weggeblazen, ze zich afstemden op de capriolen van de familie. Om daarvan te profiteren, gaf TLC de familie hun eigen show die destijds 17 Kids and Counting heette.

Toen de show die uiteindelijk bekend werd als 19 Kids and Counting een enorme hit werd, werd de familie Duggar een soort sensatie. Als gevolg hiervan kwamen er veel verschillende kansen binnen voor het gezin als geheel en enkele individuele leden. Zo kwamen Jana, Jessa, Jinger en Jill Duggar samen om een boek te publiceren met de titel "Growing Up Duggar: It's All About Relationships". Als gevolg van alle kansen die de familie Duggar kreeg en hun jaren op televisie, lijkt het heel duidelijk dat de Duggars veel geld verdienden.

Hoe Jill Duggar Dillard financieel werd ontdaan door haar controversiële vader

Vanaf het moment dat de familie Duggar haar tv-première maakte tot haar laatste aflevering van Counting On, maakte Jill Duggar Dillard een groot deel uit van het Duggar-televisie-imperium. Als gevolg hiervan was Jill een opmerkelijke tv-ster van 2004 tot 2017, waarbij haar topjaren na 2008 plaatsvonden.

Gezien het feit dat Jill Duggar Dillard zoveel jaren een tv-ster was, zullen de meeste mensen waarschijnlijk aannemen dat haar ouders een trustfonds zouden hebben opgezet waartoe ze als volwassene toegang had. Volgens wat ze mensen vertelde, hield Jim Bob Duggar echter al het tv-geld in plaats van haar het geld te betalen dat ze duidelijk had moeten ontvangen.

Gezien het feit dat 19 Kids and Counting een show was over elk lid van de Duggar-familie, is het behoorlijk verbazingwekkend dat Jim Bob de enige persoon was die geld heeft verdiend. Volgens Jill wordt het echter nog erger dan dat Duggar Dillard. Immers, zelfs als het ging om Counting On, een show die gericht moest zijn op Jill en haar zussen Jessa en Jinger, was Jim Bob degene die werd betaald door TLC.

Ter eer van Jill Duggar Dillard, toen ze in 2017 stopte met Counting On, besefte ze dat het verkeerd was dat ze niets betaald had gekregen voor haar jarenlange tv-sterrendom. Natuurlijk zouden veel mensen in die positie niet het lef hebben om hun eigen vader voor de rechter te dagen om de zaken recht te zetten, maar het blijkt dat Jill een moediger persoon is dan de meesten. Per slot van rekening heeft Jill een rechtszaak aangespannen om een deel van het geld terug te krijgen dat ze duidelijk verdient. "Toen hebben we een advocaat erbij betrokken en uiteindelijk een deel van het geld teruggekregen. Het was een proces."

Helaas onthulde Derrick Dillard in een YouTube-video dat hun inspanningen om Jill te krijgen niet veel geld kregen, zelfs niet nadat ze had gevochten om te krijgen wat ze verdient. "Waarschijnlijk is het uiteindelijk iets meer dan het minimumloon geworden. Maar we hebben in ieder geval iets kunnen terugkrijgen."

Aanbevolen: