Is de relatie van Sebastian Stan met Alejandra Onieva een pr-stunt?

Inhoudsopgave:

Is de relatie van Sebastian Stan met Alejandra Onieva een pr-stunt?
Is de relatie van Sebastian Stan met Alejandra Onieva een pr-stunt?
Anonim

Tegenwoordig denken fans misschien dat ze alles weten wat er met Sebastian Stan aan de hand is. In slechts een paar jaar tijd ging de acteur van een relatief onbekende naar een van Hollywood's snelst rijzende sterren. Ongetwijfeld begon het allemaal toen Stan de rol van Bucky in het Marvel Cinematic Universe (MCU) kreeg.

Sindsdien speelde de acteur in verschillende veelgeprezen films, waaronder I, Tonya en The Martian. Meer recentelijk was hij ook de headliner van zijn eigen shows, eerst in Marvel's The Falcon and the Winter Soldier en meer recentelijk, de Hulu-serie Pam & Tommy (waarvoor naar verluidt wat sekstape-onderzoek nodig was)

En hoewel fans misschien ook alles weten over Stan's bromance met MCU-medespeler Anthony Mackie, lijkt het erop dat er in de loop der jaren maar een paar details naar voren zijn gekomen over zijn echte romances. Dat verklaart waarschijnlijk waarom er zoveel fascinatie is rond de huidige relatie van de acteur met actrice Alejandra Onieva.

Verrassend genoeg zijn er ook geruchten naar voren gekomen dat Stan alleen met Onieva uitgaat om een PR-stunt te organiseren.

Wie is Alejandra Onieva?

Onieva is een opkomende actrice die begon met een kleine rol in de Spaanse film Por un Puñado de Besos (Voor een handvol kusjes) met een cast onder leiding van Ana de Armas. Van daaruit ging de inwoner van Madrid gestaag een rol spelen op de Spaanse televisie, waaronder in de veelgeprezen serie Presumed Guilty.

Onieva heeft de afgelopen jaren ook veel erkenning gekregen voor haar optreden in de Spaanse serie High Seas op Netflix. Het misdaaddrama speelt zich af in de jaren veertig en vertelt het verhaal van twee zussen die enkele verontrustende familiegeheimen ontdekken nadat een reeks mysterieuze sterfgevallen plaatsvond aan boord van het luxe schip waarop ze reisden.

De serie liep drie seizoenen. In 2020 werd echter bekend dat Netflix besloot High Seas te annuleren ondanks een aanvankelijke beslissing om de serie voor een vierde seizoen te verlengen. Sindsdien hebben fans niets meer van Onieva gehoord. Het blijkt echter dat dat op het punt staat te veranderen.

De actrice is gehecht aan het aankomende comedy-drama Stories Not to Be Told van de veelgeprezen schrijver-regisseur Cesc Gay. De film bevat vijf komische verhalen die elkaar willekeurig zouden kruisen. Gay voegde nog meer intriges toe aan de film en plaagde zelf ook dat het "met veel ritme en actie zou worden verteld en gekenmerkt door een scherpe, maar toch ironische toon, zoals de titel suggereert." Op dit moment is het onduidelijk of de film ook in Noord-Amerika zal uitkomen.

Is de romantiek van Sebastian Stan met Alejandra Onieva slechts een pr-stunt?

Ondanks de beweringen dat Stans romance met Onieva in scène is gezet, lijkt het erop dat de twee acteurs een echte romantische relatie met elkaar hebben. Er wordt aangenomen dat de twee sinds 2020 aan het daten waren. Het was echter pas na de zomer toen hun relatie werd bevestigd.

Misschien, tot grote verbazing van zijn fans, was het Stan zelf die bevestigde dat hij bij Onieva was op Instagram.

"Meer dan een jaar geleden, uit veel duisternis… werd jij het licht", schreef hij in een bericht met een ontroerende video om Onieva's verjaardag te vieren. "Ik ben zo dankbaar."

Sindsdien zijn Stan en Onieva ook een paar keer samen gespot. Om te beginnen zagen ze er gezellig en verliefd uit terwijl ze door een strand op Ibiza, Spanje slenterden. Het stel was blijkbaar op vakantie gegaan om Stans 39e verjaardag te vieren.

Net als Stan plaatste Onieva ook een verjaardagshulde aan haar vriendje.

“Vandaag, vele, vele… jaren geleden, kwam mijn favoriete ziel tot leven. Elk woord dat ik over je zou kunnen zeggen, zou niet genoeg zijn. GELUKKIGE VERJAARDAG AAN YOUUU BEBELUS @imsebastianstan”, schreef de actrice.“Bedankt dat je me hebt laten zien hoe ik het leven vanuit het hart kan leven. Het leven is een geschenk, en het samen met jou ervaren is de ware schoonheid ervan!”

Ondanks al deze romantische momenten, lijkt het erop dat sommige fans het nog steeds moeilijk kunnen geloven dat Stan en Onieva echt samen zijn. Ze zijn zelfs zover gegaan dat ze het stel ervan beschuldigen dat ze hun romance in scène hebben gezet.

Sommigen hebben erop gewezen dat Stan zijn relaties in het verleden nooit heeft erkend. Dus als hij openlijk over Onieva op sociale media post, moet het nep zijn. Tegelijkertijd zijn er ook sommigen die beweren dat Stan nep-dating met Onieva om zijn seksualiteit te verbergen. Voor de goede orde, er lijkt echter geen echte basis te zijn voor deze beschuldiging.

Aan de andere kant wezen sommige fans er ook op dat de problemen van mensen tegen Stan en Onieva misschien gewoon te wijten zijn aan regelrechte jaloezie. "Ze noemen het nep of pr als een soort [sic] coping-mechanisme", legde een Redditor uit.

Vandaag lijkt de relatie tussen Stan en Onieva sterk te worden. Sterker nog, het stel ziet er erg gelukkig uit samen. Uiteindelijk is dat het enige dat er echt toe doet.

Aanbevolen: