Scott Disick denkt dat de Kardashians hem 'wegduwen

Inhoudsopgave:

Scott Disick denkt dat de Kardashians hem 'wegduwen
Scott Disick denkt dat de Kardashians hem 'wegduwen
Anonim

Sinds de première in 2007 is Keeping Up With The Kardashians ongetwijfeld een van de populairste reality-tv-series aller tijden geworden, met miljoenen kijkers van over de hele wereld. Het is niet alleen een van de meest populaire, maar ook een van de langstlopende shows in de geschiedenis van reality-tv.

Fans hebben de familie de afgelopen tien jaar voor hun ogen zien opbloeien tot wereldsterren, hen door hun hoogte- en dieptepunten in het leven gadegeslagen en getuige geweest van enkele van hun grootste successen. Een castlid dat al het drama vanaf de eerste rij heeft gezien, is de 'heer' zelf, Scott Disick, die vooral bekend staat om zijn turbulente relatie met Kourtney Kardashian.

Hun relatie is echter niet altijd een en al bloemen en rozen geweest, zoals veel fans weten, en nu lijkt het erop dat wat er over is van hun relatie mogelijk in vlammen opgaat.

Heeft Scott Disick Kardashian Fame nodig?

Iedereen die Keeping Up With The Kardashians kijkt, weet dat Scott Disick altijd een ongelooflijk weelderige levensstijl heeft gehad, vaak zijn privéjet verlatend en zijn favoriete auto's zoals speelgoed verzamelt.

Volgens Celebrity Net Worth bedraagt het vermogen van Disick maar liefst $ 45 miljoen dollar. Maar nadat hij heeft gezien hoe de ster zijn geld uitgeeft, komt het niet echt als een verrassing.

Een groot deel van zijn vermogen komt van de hoofdrol in Keeping Up With The Kardashians en het assisteren bij de vastgoedontwikkeling van zijn vader sinds hij jong was. De ervaring die hij opdeed in het vastgoedontwikkelingsbedrijf van zijn vader, heeft hem sindsdien in staat gesteld huizen om te draaien en een flinke winst te maken, iets wat hij liet zien in zijn realityshow genaamd Flip It Like Disick.

Hij heeft in de eerste jaren van zijn carrière ook wat modellenwerk gedaan, wat natuurlijk zal bijdragen aan zijn grote vermogen.

Ondanks zijn grote vermogen lijkt het er echter niet altijd op dat geld gelijk staat aan geluk voor de ster. Sinds zijn breuk met Kourtney Kardashian, lijkt het erop dat Scott het moeilijk heeft om verder te gaan dan zijn vroegere vlam.

Kourtney en Scott zijn niet lang geleden uit elkaar gegaan

Ondanks dat ze een geliefd koppel bij fans zijn, duurde de romance tussen Kourtney en Scott uiteindelijk niet eeuwig. Het paar had tien jaar een relatie tussen 2005-2015, en hoewel ze behoorlijk wat ups en downs samen beleefden, slaagden ze er toch in om de zaken op goede voet te beëindigen.

Scott was verschillende keren betrapt in de slechte boeken van Kardashian. Gedurende zijn tijd in de show waren de spanningen altijd weggeborreld vanwege zijn overmatige alcoholgebruik, wat soms tot problematisch gedrag had geleid en ervoor zorgde dat het voormalige paar vaak ruzie maakte.

In een ander geval in 2015 werd Scott ook betrapt toen hij dicht bij zijn ex kwam terwijl hij een relatie had met Kourtney. Na het ontdekken van het gruwelijke nieuws, was Kourtney naar verluidt er kapot van. Deze genadeslag zorgde ervoor dat het geliefde paar voorgoed uit elkaar ging.

Sinds hun relatie eindigde, hebben de twee echter schijnbaar een gezonde co-ouderschapsrelatie ontwikkeld in het belang van hun kinderen. Het is echter niet alleen Kourtney met wie Scott een gezonde relatie heeft weten te onderhouden, hij is ook dicht bij de rest van de Kardashian/Jenner-familie gebleven, aangezien hij hen als zijn eigen 'bloed' beschouwt.

Scott is vaak gezien met leden van de familie, zowel binnen als buiten de show en leek altijd bijzonder close te zijn met Khloe Kardashian.

Duwen de Kardashians Scott Disick schijnbaar weg?

Sinds de langverwachte lancering van de nieuwe serie 'The Kardashians' beginnen fans iets eigenaardigs op te merken. De spanningen lijken op te borrelen en op de achtergrond weg te brouwen tussen de Kardashian/Jenners en Scott. Veel fans willen echter wanhopig weten wat er werkelijk aan de hand is.

Ondanks het feit dat ze een solide co-ouderschapsrelatie hebben, lijken Scott en Kourtney nu veel ongemakkelijker te zijn. Maar waarom? Veel fans hebben getheoretiseerd dat sinds Kourtney een romance heeft ontstoken met haar nieuwe vlam, Travis Barker, de rest van haar familie nu onzeker is geworden hoe te handelen in deze nieuw gevormde dynamiek.

Als klap op de vuurpijl voelde Scott zich naar verluidt nogal ongemakkelijk in de buurt van het pasgetrouwde stel, die hun handen niet van elkaar kunnen afhouden. Deze onhandigheid lijkt zeker een nu zeer gecompliceerde dynamiek tussen het hele gezin aan te wakkeren.

Bovendien zal elke fervente Keeping Up With The Kardashians-kijker weten hoe Scott altijd bang is geweest om zijn nauwe banden met de Kardashian-clan te verliezen. Dit sentiment werd weerspiegeld in een recente aflevering van ' The Kardashians ', waar Scott Kris confronteert tijdens een zogenaamd 'verjaardagsdiner', waarbij hij duidelijk maakt dat hij het gevoel heeft dat de familie hem vermijdt en hem niet meer uitnodigt voor speciale gelegenheden.

Later in de aflevering zien we ook een soortgelijke ruzievonk tussen Scott en Kendall, waar soortgelijke gevoelens opnieuw worden herhaald. Tijdens de scène betoogt Kendall dat haar bijeenkomst intiem was en dat ze Kourtney's zus niet wil dat Kourtney zich ongemakkelijk of ongemakkelijk voelt, voordat ze haar geduld verliest en het gesprek verlaat.

Het lijkt erop dat de familie niet zeker weet hoe ze Scott moet behandelen, uit angst Kourtney van streek te maken en niet te willen dat ze zich ongemakkelijk voelt. Helaas heeft dit Scott het gevoel gegeven dat de familie hem 'wegduwt'. Niet alle hoop is echter verloren. Alleen de tijd zal leren of het gezin deze nieuwe dynamiek voor iedereen kan laten werken.

Aanbevolen: