Robbie Williams dakloos nadat hij al zijn huizen heeft verkocht

Inhoudsopgave:

Robbie Williams dakloos nadat hij al zijn huizen heeft verkocht
Robbie Williams dakloos nadat hij al zijn huizen heeft verkocht
Anonim

Robbie Williams' onroerendgoedsucces is de laatste tijd overal in de pers bespat - hij heeft naar verluidt onlangs een huis aan Drake verkocht voor een oogverblindende $ 50 miljoen - maar hij beweert dat zijn triomf hem en zijn gezin geen plek heeft gegeven om te wonen.

Hoewel de gemiddelde dakloze zeker niet het geluk heeft om miljoenen contanten tot hun beschikking te hebben, zijn Williams en zijn kroost momenteel technisch aan het bankhangen totdat ze erachter komen waar ze zich vervolgens moeten vestigen.

Williams vertelde radiopresentatoren 'We hebben nu geen verblijfplaats'

De voormalige 'Take That'-frontman deelde op de Australische radioshow 'The Kyle and Jackie O Show': We hebben momenteel geen verblijfplaats, we hebben vrijwel overal verkocht, we leven niet overal en we proberen het uit te zoeken.”

“De vier kinderen zijn constant een Rubix Cube-puzzel die we proberen op te lossen, want als ze geschoold zijn, zien ze me niet omdat ik overal ben en als ze thuisonderwijs krijgen, dan heb nog een reeks dingen die een probleem vormen."

Williams bleef terughoudend toen hij werd ondervraagd over zijn ogenschijnlijk recente onroerendgoedtransactie met de hitparade, hoewel hij de grap losliet: Als het waar was, zou ik een geheimhoudingsovereenkomst hebben getekend met alle Canadezen dat het is gebeurd met.”

Williams noemde de opnames van zijn biopic 'Better Man' 'A Wonderful Project' 'For A Narcissist'

Onroerend goed is niet het enige dat tegenwoordig in het voordeel van Williams deinst. Op dit moment maakt hij een biopic van zijn eigen leven met de beroemde 'The Greatest Showman'-regisseur Michael Gracey. Over het project gesproken, getiteld 'Better Man', hij onthulde: "Ik ben een film aan het opnemen in Australië."

"Voor een narcist is het een prachtig project omdat het allemaal over mij en mijn leven gaat. De film is de sappige stukjes voordat ik mijn testosteron verloor."

“Het project is een beetje onsamenhangend, maar zal binnenkort in volledige harmonie zijn.”

"Ik geloof dat ik mezelf op een later tijdstip speel, natuurlijk zou ik dat moeten doen, ik denk dat ik mezelf voor een groot deel van de film speel."

Het leven is echter niet alleen zonneschijn en rozen voor de ex-popster. Williams was verwoest door het overlijden van cricketspeler Shane Warne toen hij begin maart op 52-jarige leeftijd bezweek aan een vermoedelijke hartaanval.

Als eerbetoon aan zijn overleden vriend, verklaarde Williams: "Zijn overlijden heeft me geïnspireerd om op een andere manier over het leven na te denken - en de kwetsbaarheid van het leven is angstaanjagend."

"Als je niet van Shane Warne houdt, ben je een klootzak."

Aanbevolen: