Jennifer Connelly die Spider-Man's pak uitspreekt in 'Homecoming' was opzettelijk 'Meta', zegt Marvel

Inhoudsopgave:

Jennifer Connelly die Spider-Man's pak uitspreekt in 'Homecoming' was opzettelijk 'Meta', zegt Marvel
Jennifer Connelly die Spider-Man's pak uitspreekt in 'Homecoming' was opzettelijk 'Meta', zegt Marvel
Anonim

Fans kunnen tegenwoordig geen genoeg krijgen van Jennifer Connelly. Na slechts enkele maanden geleden viraal te zijn gegaan (ze verscheen in een door fans gemaakte muziekvideo), zal de Oscar-winnaar opnieuw op het grote scherm heersen terwijl ze schittert tegenover Tom Cruise in de langverwachte film Top Gun: Maverick.

Nu enkele jaren geleden verraste Connelly ook fans toen ze (een soort van) een cameo maakte in het Marvel Cinematic Universe (MCU). In Spider-Man: Homecoming leert Peter Parker (Tom Holland) door het leven als een nieuwe superheld te navigeren met behulp van een nieuw pak van Tony Stark (Robert Downey Jr.). Dat pak wordt geleverd met een AI genaamd Karen, die toevallig wordt ingesproken door Connelly. En voor Marvel was er niemand anders voor de baan dan de ervaren actrice.

Voor Marvel heeft het een speciale betekenis om Jennifer Connelly in het kostuum van Spider-Man te laten stemmen

Zoals oude fans van de MCU inmiddels misschien wel weten, is Marvel dol op paaseieren. En als het ging om de eerste solofilm van Nederland als de webslingerende superheld, dachten ze dat het cool zou zijn om er een te planten met Peter's gelikte nieuwe Spider-Man-pak. Dat gezegd hebbende, het idee begon niet per se als een paasei.

"Ze hadden deze eigendunk, en het groeide zelfs in post [productie] dat hij interactie zou hebben met zijn pak, en we vonden het een leuk idee dat het een vrouwenstem was die Tony's erin had geprogrammeerd voor Peter, "Kevin van Marvel herinnerde Feige zich. "En het kwam eigenlijk vrij snel tot stand."

Toen ze besloten om het pak een AI te geven, ging de discussie over wie het moest uiten. Al snel realiseerden Feige en zijn team zich dat het Connelly moest zijn.

“We hadden het over wie het zou kunnen doen. En ze dook op voor twee, om drie redenen, 'legde Marvel's hoofdhoncho uit. “Ten eerste, ze is een geweldige actrice, ze kan alles doen wat ze wil. Ten tweede bewoont ze enkele van de klassieke films uit de jaren 80 die ons achter de schermen hebben geïnspireerd. En drie en de meeste meta, ze is getrouwd met Jarvis.'

Jennifer Connelly was lang voor zijn Marvel-debuut getrouwd met Paul Bettany

Connelly en Bettany ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de film A Beautiful Mind (dezelfde film die Connelly haar Oscar won). Terwijl ze samenwerkten, bleef hun relatie platonisch. Er waren echter enkele vonken toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

“Ik herinner me dat ik hem ontmoette bij de eerste lezing. Ik dacht: 'Hmm, hij is echt goed, die vent,' 'herinnerde Connelly zich. Wat Bettany betreft, hij herinnerde zich dat hij bijna onmiddellijk verliefd was op de actrice. "Ik ben nog nooit zo dicht bij iemand geweest die zo mooi is", merkte hij op. "Ik herinner me dat ik dacht:" Ik wed dat elke man die je ooit hebt ontmoet, heeft geprobeerd met je te flirten.’”

Het is veilig om te zeggen dat de twee vrienden bleven nadat ze samen aan de film hadden gewerkt, hoewel het nooit romantisch werd tussen hen. Maar toen gebeurde 9/11 en het enige waar Bettany aan kon denken was zijn voormalige co-ster.

“Zoals het leven van zoveel mensen, was het mijne op dat moment voor altijd veranderd. Ik heb twee dagen besteed aan het proberen te bellen van deze vrouw die ik eigenlijk amper kende', legde de acteur uit tijdens een gesprek met wijlen Larry King in 2015.

“Ik herinner me heel duidelijk dat ik bij mezelf dacht: ‘Wat ben je aan het doen?’ Ik realiseerde me dat ik verliefd was,’ bekende Bettany verder. Dus kreeg ik haar eindelijk aan de telefoon en zei: 'Ik kom langs en laten we trouwen'. En dat is echt wat er is gebeurd. We hadden nog nooit een date gehad.”

Zonder medeweten van de acteur, was Connelly al behoorlijk verliefd op hem vanaf het moment dat ze samen op de set rondhingen, dankzij zijn muzikale vaardigheden. "Hij begon gitaar te spelen en het was allemaal voorbij", gaf de actrice toe.

Bettany en Connelly stapten in 2003 in het huwelijksbootje. Vijf jaar later zou Bettany zich bij de MCU voegen als JARVIS voordat ze uiteindelijk als Vision zou verschijnen. En hoewel Connelly misschien wel de grootste supporter van de acteur is als het gaat om zijn Marvel-werk, lijkt het erop dat hun kinderen (het stel heeft samen twee kinderen en Connelly heeft ook een kind uit een eerdere relatie) meer geïnteresseerd waren in een andere Marvel-superheld.

Dit is vooral het geval als het gaat om hun jongste, Agnes. "Ze, in theorie… had het idee dat hij een superheld zou zijn, maar ze begreep niet wat het was, dus ik denk dat Paul haar een beetje probeerde te indoctrineren, en ze is te jong om de eigenlijke film te zien, dus hij liet haar enkele Avengers-tekenfilms zien en dacht: 'Dit is zo cool. I'm The Vision'", zei de actrice tijdens Jimmy Kimmel Live!. "Ze zegt: 'Ja, dat is cool, maar ik hou van Iron Man."

Sinds Spider-Man: Homecoming is het onduidelijk of Connelly ooit zal terugkeren naar de MCU. Als ze echter terug wordt gevraagd, heeft de actrice al een goed idee van wat ze hierna wil gaan doen.“Ik ben geen superheld geweest, maar ik zal er dol op zijn en ik ben er klaar voor. Ik weet het niet, ik hou van het idee van een vrouwelijke superheld van middelbare leeftijd en het voelt geweldig”, merkte Connelly op. "Ik weet niet wat haar superkrachten zijn, maar ik ben er klaar voor, het wordt geweldig."

Aanbevolen: