De echte reden waarom Adele na elk album verdwijnt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Adele na elk album verdwijnt
De echte reden waarom Adele na elk album verdwijnt
Anonim

Het is gemakkelijk in te zien waarom Beyoncé de Britse zangeres Adele met god vergeleek. Het muzikale icoon heeft eindeloze lofbetuigingen gekregen tijdens haar indrukwekkende carrière en heeft recentelijk een Vegas-residentie aan haar cv toegevoegd.

Ondanks dat het een van de grootste sterren ter wereld is, is Adele ook een van de meest privé. Adele kiest ervoor om bepaalde elementen van haar leven privé te houden, wat resulteert in een paar mysteries die fans niet helemaal kunnen oplossen.

Hoewel Adele nog moet bevestigen of ze echt verloofd is met Rich Paul, heeft ze wel licht geworpen op een deel van haar leven waar fans voorheen een beetje in de war waren.

Het is bekend dat Adele na elk album verdwijnt, een paar jaar vrij neemt en zich volledig terugtrekt uit de schijnwerpers. In een interview met Graham Norton legde ze de echte reden uit waarom, en of fans kunnen verwachten dat ze verdwijnt na het promoten van haar album 30.

Adele's geweldige carrière zette haar in de schijnwerpers

Op 33-jarige leeftijd heeft Adele het soort carrière gehad waar de meeste muzikanten alleen maar van dromen. De in Londen geboren zangeres werd in 2008 beroemd met haar debuutalbum 19. Haar volgende album, 21, werd het best verkochte album van de eeuw met meer dan 31 miljoen verkochte exemplaren. Het werd later de eerste vrouwelijke plaat die een heel decennium op de Billboard 200 doorbracht.

Tijdens haar tijd in de schijnwerpers heeft Adele eindeloze carrière-hoogtepunten meegemaakt. Een van de grootste momenten kwam in 2009 toen Adele haar eerste Grammy won en aan haar eerste wereldtournee begon, getiteld An Evening With Adele.

Fast-forward naar 2012 en Adele ruimde weer op bij de Grammy's, deze keer won ze alle zes haar nominaties. Haar volgende albums, 25 en 30, behaalden ook commercieel opmerkelijk succes.

Het succes van '30' verraste Adele

Uitgebracht in 2021, werd 30 het eerste album van het jaar dat een miljoen verkopen in de Verenigde Staten bereikte. Gezien het feit dat dit in een tijd was waarin er een recorddaling was in de muziekverkoop, was dit weer een geweldige prestatie voor Adele.

Het succes van het album bracht Adele ook naar de positie van de op twee na best verkopende artiest van 2021 over de hele wereld.

Terwijl ze de promo voor het album deed, ging Adele zitten met de Britse talkshowhost Graham Norton, die haar ondervroeg over haar neiging om na elk album te verdwijnen.

Adele verdwijnt altijd na albums

Fans hebben gemerkt dat Adele de neiging heeft om hetzelfde patroon te volgen als het gaat om de albums die ze uitbrengt. Nadat ze een album heeft uitgebracht en gepromoot, mogelijk op tournee, trekt ze zich een paar jaar terug uit het openbare leven.

In een recent interview met Graham Norton bevestigde Adele dat ze weer zal verdwijnen als ze klaar is met al het promotie- en ondersteunende werk van haar laatste album 30.

Waarom Adele na elk album verdwijnt

Tot grote vreugde van haar fans, die nogal nieuwsgierig begonnen te worden, bevestigde Adele de echte reden waarom ze na elk album verdwijnt: om op te laden. De superster onthulde dat ze gewoonlijk ongeveer drie jaar nodig heeft om te herstellen van het vorige album en zich vervolgens op te winden om het volgende te maken.

Ze voegde eraan toe dat het veel tijd kost om zichzelf op te werken om weer in de studio te komen nadat ze vrije tijd heeft gehad. Tussen het 25-album van 2015 en het 30-album van 2021 nam Adele een pauze van zes jaar, waar ze de kans kreeg om zich naast haar carrière op andere dingen te concentreren.

Adele zou ook graag meer kinderen willen

In hetzelfde interview met Graham Norton onthulde Adele dat ze graag meer kinderen zou willen hebben. Ze heeft momenteel één zoon, Angelo, die ze deelt met ex Simon Konecki.

Ze legde uit dat hoeveel tijd ze vrij heeft, zal afhangen van eventuele toekomstige kinderen die ze krijgt, en gaf toe dat ze nog maar net de slaap inha alt die ze verloor toen ze negen jaar later haar eerste baby kreeg.

Er is gemeld dat Adele in 2021 een relatie is aangegaan met sportmakelaar Rich Paul, maar het is niet bekend of het paar concrete plannen heeft om kinderen te krijgen.

Adele raakt minder geobsedeerd door het beschermen van haar privacy

Terwijl Adele zeker weer verdwijnt met betrekking tot haar muziek, gaf ze toe dat fans nog steeds een glimp van haar kunnen opvangen, omdat ze niet langer zo onvermurwbaar is over het beschermen van haar privacy.

"Ik probeer echt een bewuste poging te doen om te stoppen met zo anaal te zijn met mijn privacy", legde de zangeres uit. "Ik probeer niet altijd twee totaal verschillende versies van mezelf te zijn, want het is vermoeiend, zoals, je weet wel, in- en uitschakelen."

De artiest vertelde Norton toen dat ze nu meer uit eten gaat en zich meer op haar gemak voelt in het openbaar.

Ondanks dat ze meer ontspannen was met haar privacy, maakte de ster de presentator van de talkshow duidelijk dat ze haar persoonlijke leven nog steeds zorgvuldig bewaakt en haar familie altijd zal beschermen tegen inbreuken van buitenaf die gepaard gaan met het zijn van een wereldwijde beroemdheid.

Aanbevolen: