Wat doet de cast van 'Married To Medicine' Los Angeles in 2022?

Inhoudsopgave:

Wat doet de cast van 'Married To Medicine' Los Angeles in 2022?
Wat doet de cast van 'Married To Medicine' Los Angeles in 2022?
Anonim

'Married To Medicine: Los Angeles' was de kortstondige spin-off van het succesvolle reality-tv-programma 'Married To Medicine', uitgezonden op Bravo.

Geannuleerd na twee seizoenen, richtte de in LA gebaseerde show zich op het leven van zes vrouwen die dokter of echtgenote zijn van dokters in het gebied. De spin-off was niet in staat om de tractie van de originele show te krijgen, wat betekent dat het de bijl kreeg na slechts 18 afleveringen, uitgezonden tussen 2019 en 2020.

De cast zag enkele veranderingen tussen seizoen één en twee, waarbij enkele van de hoofdrolspelers vertrokken om nieuwe toevoegingen te verwelkomen. Oorspronkelijk waren in 'Married To Medicine: Los Angeles' Dr. Britten Cole, Dr. Imani Walker, Dr. Noelle Reid, Asha Kamali-Blankinship en Shanique Drummond en Jazmin Johnson. In het tweede seizoen verlieten Dr. Reid en Kamali-Blankinship de show, terwijl Lia Dias en Dr. Kendra Segura werden geïntroduceerd.

Waar zijn de dokters en echtgenotes van 'Married To Medicine: Los Angeles' nu bijna twee jaar nadat de laatste aflevering werd uitgezonden?

8 Dr. Britten Cole heeft haar eigen huidverzorgingsmerk

Dr. Britten Cole, anesthesist, werd geïntroduceerd in het eerste seizoen van de spin-off, waar ze haar hechte vriendschap onthulde met Dr. Contessa Metcalfe, een van de sterren van 'Married To Medicine'.

Dr. Cole verhuisde van Orlando naar Los Angeles om haar carrière vooruit te helpen, samen met haar man Mack Major en hun twee kinderen.

Ondanks de ups en downs in hun huwelijk, lijkt het erop dat Britten en Mack sterker zijn dan ooit. Afgaande op haar Instagram tillen Britten, Mack en hun twee kinderen de zaken naar een hoger niveau met schattige familieportretten bij speciale gelegenheden. Het stel verkleedde zich als Harley Quinn en Joker voor Halloween 2021 en poseerde vorig jaar samen voor een schattige kerstfoto.

Tussen een avondje uit met Mack en haar baan door, lanceerde Britten ook haar eigen huidverzorgingslijn. In januari 2021 kondigde de arts en reality-tv-ster aan dat Famous AF was geboren. Op dit moment vermeldt de website slechts twee producten (een schoonheidsversterkende gel en een exfoliërende gel), maar Britten plaagde spannende dingen op 4 april.

"Hé schoonheden! Het is even geleden! We zijn nergens heen gegaan! We zijn hier geweest, hebben hard gewerkt achter de schermen en hebben wat verrassingen voor jullie bedacht. Ik kan niet wachten tot jullie Famous zien AF in een heel nieuw licht, " beloofde Britten.

7 Dr. Imani Walker schreef een boek

Dr. Imani Walker, psychiater en medisch directeur van Gateways Hospital & Mental He alth Center, verhoogde de zwarte vertegenwoordiging in de psychiatrie met haar werk in 'Married To Medicine: Los Angeles'.

Dr. Walker behandelt patiënten die te maken hebben met dakloosheid, schizofrenie, depressie en andere problemen en is altijd open geweest over haar eigen worsteling met angst en depressie en besloot medicijnen te nemen voor de aandoeningen.

In het eerste seizoen van de show was Dr. Imani getrouwd met voormalig R&B-groep Portrait-lid Phil. Het stel, dat samen een zoon heeft, besloot te scheiden, mede vanwege de lange afstandsrelatie. Hoewel ze op dit moment vrijgezel lijkt te zijn, heeft Dr. Walker nu iets groots gepland: een memoires.

Beschikbaar voor pre-order nu, 'A Calm Chaos' zal in september van dit jaar worden uitgebracht en zal de worsteling van Walker met geestelijke gezondheid beschrijven en hoe ze genezing vond.

6 Dr. Noelle Reid ontdekte TikTok en een nieuw kapsel

Dr. Reid nam alleen deel aan het eerste seizoen van 'Married To Medicine: Los Angeles', waardoor fans een glimp konden opvangen van haar Trinity He alth and Wellness Center, waar ze westerse geneeskunde combineert met oosterse tradities, en haar yogastudio.

Naast het voortzetten van haar centrum en het geven van advies op haar sociale media, heeft Noelle onlangs ook haar haar veranderd, van een donkerdere tint naar een rode tint en het krullend gestyled.

Wat de relatie betreft, gaan zij en haar man Erin Vines nog steeds sterk, zoals een zoet jubileumhulde afgelopen februari werd bevestigd. Dr. Walker lijkt nog steeds bevriend te zijn met een van haar 'Married To Medicine: Los Angeles' co-sterren, Asha Kamali, en ze hebben vorig jaar rondgehangen, zoals een smiley Instagram-kiekje bewijst

5 Asha Kamali-Blankinship zal schitteren tegenover Julia Roberts

Getrouwd met Dr. Larry Blankinship, een fysiotherapeut, nam actrice Asha Kamali-Blankinship deel aan het eerste seizoen van de show voordat ze wegging om zich te concentreren op andere aspecten van haar leven.

In het eerste seizoen wilde ze een gezin stichten met Larry en was ze open over haar ervaring met een miskraam.

Sinds ze 'Married To Medicine: Los Angeles' heeft verlaten, lijkt Asha haar dromen te hebben verwezenlijkt. Zij en Larry verwelkomden twee dochters van één en twee jaar oud.

Ze boekte ook een rol in de HBO-serie 'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' en zal naast Julia Roberts te zien zijn op 'Gaslit', vanaf 24 april 2022 te streamen op STARZ.

4 Shanique Drummond stapte over naar vastgoed

Gehuwd met Dr. Robert Drummond, een spoedeisende arts, Shanique Drummond is een gediplomeerd makelaar en vastgoedbeheerder in Californië.

In de twee seizoenen van de show was Shanique vastbesloten om van carrière te veranderen in luxe onroerend goed, maar ze maakte zich zorgen over de koude reactie van haar man. Volgens haar Instagram lijkt het erop dat Shanique de knoop heeft doorgehakt en is overgestapt op onroerend goed.

Ondanks dat ze niet alles met elkaar in de gaten hebben, zijn Shanique en Robert erg verliefd, en Shanique laat niet na om liefde en waardering voor haar man te tonen op haar sociale media, en ook om te posten over haar machtige carrière reis.

3 Jazmin Johnson richtte haar fitnessmerk op

Shanique's vriend Jazmin Johnson werd voor het eerst geïntroduceerd in het eerste seizoen van 'Married To Medicine: Los Angeles' voordat hij in seizoen twee werd gepromoveerd tot reguliere serie.

Jazmin is getrouwd met de succesvolle psychiater Dr. Gadson Johnson uit Los Angeles en het paar heeft samen een zoon.

Ze houdt van fotografie en fitness, en daarom heeft ze haar eigen fitnessmerk J Fitness 90210 opgericht. Het merk van Jazmin, dat binnenkort wordt gelanceerd, heeft tot doel "carrièregerichte vrouwen onderweg te helpen bij het ontwikkelen van een duurzame fitnesslevensstijl zonder de verbranding -uit".

2 Lia Dias is een succesvolle bedrijfseigenaar

Lia Dias, een vriend van Dr. Imani, voegde zich in het tweede seizoen bij de cast van 'Married To Medicine: Los Angeles'. De twee vrouwen kennen elkaar omdat Lia getrouwd is met een collega van Dr. Imani.

Lia en haar echtgenoot, een psychiater, wonen samen met hun kinderen Kaylin en Colin en Lia's dochter uit een eerder huwelijk. Ze is gefocust op haar meerdere zakelijke ondernemingen, waaronder het schoonheidsmerk Girl Cave LA. Ze is ook de CEO van Hype Hair Magazine, een haar- en beautymagazine voor zwarte vrouwen.

Lia markeerde onlangs de zevende verjaardag van de Girl Cave LA op Instagram en schreef: "Het nummer 7 heeft zo'n belangrijke betekenis en ik neem het niet licht op dat ik in staat ben geweest om te volharden en te gedijen tijdens de beste en de slechtste tijden. God heeft het werk van mijn handen gezegend en ik ben dankbaar!"

1 Wat doet dr. Kendra Segura nu?

Dr. Kendra Segura, een vriend van Dr. Britten, verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van 'Married To Medicine: Los Angeles'. Kendra, een verloskundige, is getrouwd met internist Dr. Hobart, en het paar heeft samen een dochter.

Sinds afgelopen zomer is ze ook de CEO van Dr. Kendra Beauty bij The Girl Cave LA Century, de nieuwste franchiselocatie van het merk opgericht door Dias.

In haar werk blijft dr. Kendra pleiten voor anticonceptie voor mannen en een oestrogeenvrije pil, evenals het vergroten van het bewustzijn over borstkanker en de gezondheid van zwarte moeders.

Aanbevolen: