Wat doet Taylor Dunklin from Married At First Sight nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet Taylor Dunklin from Married At First Sight nu?
Wat doet Taylor Dunklin from Married At First Sight nu?
Anonim

Sinds de eerste lancering in 2015 werd Married At First Sight snel verslavend voor veel toegewijde reality-tv-fans. Veel fans met arendsogen zijn als haviken aan hun scherm gekluisterd, in afwachting van de volgende aflevering vol drama.

Net als elke andere reality-tv-show, is Married At First Sight gevuld met vurig drama en intense relaties, en richt het zich op het matchen van koppels op basis van wetenschappelijke en sociologische factoren. De koppels zien zichzelf dan een langere periode van zes weken samen doorbrengen als getrouwd stel, voordat ze een definitieve beslissing nemen of ze samen willen zijn.

Gedurende deze tijd zullen de koppels regelmatig worden beoordeeld door een team van professionals met een achtergrond in psychologie, psychotherapie, antropologie en theologie.

Door het plotselinge begin van intensiteit beginnen gevechten en drama meestal niet lang daarna uit te breken, en vanaf het begin is het meestal overduidelijk dat sommige paren betere matchen zijn dan andere.

Zijn Taylor en Brandon nog steeds samen?

In het begin leken Brandon en Taylor het perfecte stel voor velen terwijl ze bij het altaar stonden. Het tij zou echter snel veranderen wanneer Taylor besloot om Brandon te filmen die wakker wordt tijdens hun huwelijksreis. Dit veroorzaakte een woede-uitbarsting, die een inspannende toon zou zetten voor de rest van de relatie. Nu bevond het paar zich op verraderlijke wateren.

Een domino-effect regende toen op het paar, de ene ruzie leidde tot de andere, wat leidde tot een neerwaartse spiraal die het einde van hun relatie zou betekenen. Een van de belangrijkste oorzaken van de problemen van het paar was Brandons probleem met Taylors gebruik van sociale media.

Gedurende hun relatie maakte hij overduidelijk dat hij er niet blij mee was. Taylor beet echter terug en ruzies laaiden voortdurend op tussen het paar.

Er zouden ook gevechten uitbreken over andere kleine problemen, maar er was een laatste bom die de toch al rotsachtige relatie aan stukken zou slaan. Deze bom ontplofte toen Taylor een Instagram-verhaal plaatste met details over haar 'vereisten' in een romantische partner, schijnbaar suggererend dat Brandon de deal niet helemaal voor haar had gesloten.

Toen Brandon het verhaal zag, besloot hij dat dit de druppel was. Hij wilde de relatie niet langer voortzetten. Na slechts vier weken was hun relatie voorbij.

Dit kwam echter niet als een verrassing voor de fans, van wie velen voorspelden dat het vurige paar het niet lang zou volhouden. Een indicatie van het onvermijdelijke einde van hun relatie was dat ze, naast hun constante gekibbel, ook hun een maand durende huwelijksverjaardag niet samen doorbrachten, een gebeurtenis die de ondergang van hun toekomst zou betekenen.

Ondanks dat ze niet als stel bij elkaar bleven, zou het snel van kwaad tot erger gaan nadat de show was afgelopen. Na het scheiden had het paar nog een brutale woordenwisseling die plaatsvond in Washington D. C.

De twee kwamen elkaar toevallig tegen in een bar, waar Taylor werd vergezeld door een nieuwe man. Volgens Distractify confronteerde Brandon Taylor en bleef haar en haar nieuwe man volgen toen ze de bar verlieten.

Al snel was de politie gebeld en de twee werden snel gearresteerd nadat er beschuldigingen waren geuit.

Nadat de vurige woordenwisseling had plaatsgevonden, gingen de twee door met het verkrijgen van straatverboden tegen elkaar, waardoor de ander in wezen voorgoed uit hun leven werd gesneden.

Hoewel het onduidelijk is wat er precies is gebeurd, maakten de twee tijdens de reünie-aflevering van de show overduidelijk dat ze elkaar niet meer wilden zien.

Het is echter niet alleen Taylor en Brandon wiens huwelijk geen stand hield. Tal van andere huwelijken uit de show zijn sindsdien tot een abrupt einde gekomen. Jason en Courtney uit seizoen 1 beëindigden hun huwelijk, net als Meka en Michael uit seizoen 10, die ook een meer dan plakkerig einde hadden.

Ondanks het feit dat ze worden gematcht door professionals, lijkt het erop dat niet elke koppeling een match made in heaven is. Dit dient echter als beter entertainment voor veel fans.

Wat doet Taylor Dunklin from Married At First Sight nu?

Voor Taylor lijkt het alsof ze nooit meer achterom zal kijken na zo'n tumultueuze relatie in de show. Maar daardoor vragen veel fans van de show zich af waar ze nu mee bezig is?

Over het algemeen heeft Taylor zich relatief stil gehouden sinds het einde van de show, waardoor haar activiteiten op sociale media tot een minimum werden beperkt. Ze is ook vaak opgemerkt door fans die haar Instagram-profiel in- en uitschakelen op privé, wat suggereert dat ze speelt met het idee om een meer privéleven te leiden.

Kijkend naar haar sociale media-activiteit, kunnen we nu zien dat ze als onderzoeker aan de Johns Hopkins University in Washington D. C werkt.

Afgaande op haar Instagram lijkt het er ook op dat ze vaak op reis gaat en veel quality time doorbrengt met haar hond.

Aanbevolen: