Deze 'Full House'-ster wordt een van de 'slechtste koks in Amerika

Inhoudsopgave:

Deze 'Full House'-ster wordt een van de 'slechtste koks in Amerika
Deze 'Full House'-ster wordt een van de 'slechtste koks in Amerika
Anonim

Full House-ster Jodie Sweetin is gecast in een celebrity-editie van de realityserie Worst Cooks in America. De show is in zijn 24e seizoen en dit seizoen heet Worst Cooks in America Celebrity Edition: That's So 90's. De serie neemt een aantal mensen mee die niet zo goed zijn in koken en laat ze met elkaar concurreren om hun culinaire vaardigheden te verbeteren.

Sweetin vertelde onlangs aan USA Today dat ze niet zo lang geleden vlammen uit haar oven zag komen. Het was echter niet helemaal Sweetins schuld, want haar verloofde zette de oven aan de dag nadat de pizzadozen erin waren gelaten. Gelukkig zijn de deelnemers aan de serie verdeeld in twee verschillende teams en krijgt elk team een mentor toegewezen om hen te leren koken. Deelnemers worden geëlimineerd na kookuitdagingen totdat er een tot winnaar wordt uitgeroepen. De winnaar ontvangt $ 25.000 voor het goede doel van hun keuze.

6 Sweetin had hulp nodig bij Thanksgiving

Sweetin plaatste in 2018 op sociale media dat ze hulp nodig had van haar voormalige Full House-collega Andrea Barber bij het koken van haar Thanksgiving-kalkoen. Barbar stemde ermee in om langs te komen en Sweetin te laten zien hoe ze het moest pekelen. Sweetin zei verder dat ze "geen idee had wat dat betekent … maar het gaat om een emmer die zegt: 'Laten we dit doen!' dus het moet goed zijn!" Het bewijs dat Sweetin vóór haar tijd in de serie niet veel wist over koken.

5 De verloofde van Jodie Sweetin is de chef-kok in haar huis

Sweetin vertelde USA Today dat deelname aan de wedstrijdshow haar culinaire vaardigheden zeker heeft verbeterd, maar dat ze het gereedschap mist dat ze op de set had en dat ze niet in haar eigen keuken heeft. Ze zei ook dat de gerechten die ze in de serie heeft leren maken haar dochters niet altijd interesseert, dus in plaats van zelf te koken, doet ze suggesties aan haar verloofde."Eigenlijk ben ik meer de chef op de achterbank geworden die kritiek heeft op wat hij eigenlijk doet. Dat helpt niet", zei ze.

4 Jodie Sweetin zegt dat Bob Saget trots op haar zou zijn

Sweetin vertelde USA Today ook dat haar voormalige tv-vader, Bob Saget, die eerder dit jaar overleed, trots op haar zou zijn omdat ze de reality-competitieserie probeerde. "Bob was altijd de supertrotse vader. Zelfs als we iets probeerden en het was niet geweldig, hij zei altijd: 'Je hebt dit. Ik ben zo trots op je. Je doet zo'n geweldige Je doet zoveel geweldige dingen, Jodes. Ik ben zo trots op je.' En Bob was ook een echte fijnproever - dus hij had graag geweten dat ik aan het leren ben om echt iets te koken, "zei ze. Het is jammer dat Bob er niet meer is om Sweetin te zien strijden in de serie.

3 Deelnemers beginnen met het maken van een Pot Luck Dinner

Gebaseerd op een persbericht van The Food Network, is hun eerste baseline-uitdaging voordat de teams worden geselecteerd, dat de deelnemers een potluck-diner koken."In de uitdaging voor het hoofdgerecht hebben de rekruten de taak om verheven versies van klassieke tv-diners te maken - en hoewel sommige gerechten het verdienen om gesyndiceerd te worden, moeten sommige worden geannuleerd." Volgens het persbericht zullen toekomstige afleveringen ook "een spelshow in jaren 90-stijl, een tropisch culinair avontuur met kokosnoten en een retro diner-kookrelais" bevatten. Het klinkt absoluut als een leuk culinair avontuur, hoewel waarschijnlijk stressvol voor de deelnemers die in het verleden niet veel hebben gekookt.

2 De concurrenten van Jodie Sweetin zijn geweldig uit het verleden

Andere sterren uit de jaren 90 die deelnemen aan dit seizoen van Worst Cooks In America zijn onder meer Boy Meets World-acteur Matthew Lawrence, Lori Beth Denberg van Nickelodeon's All That, Elisa Donovan van Clueless, Tracey Gold van Growing Pains, Jennie Kwan van C alifornia Dreams, Mark Long van Road Rules, Nicholle Tom van The Nanny en Curtis Williams van The Parent Hood. Courtney White, de president van The Food Network, verklaarde in een persbericht dat "deze cast zo leuk is - en de meesten van hen hebben nog nooit zoveel tijd in de keuken doorgebracht." Ze voegde eraan toe: "Dit seizoen is een nostalgische knaller met bekende gezichten, hilarische uitdagingen en een aantal indrukwekkende culinaire transformaties."

1 De cast overleefde opnamedagen van 12 tot 14 uur

Sweetin vertelde USA Today dat " Worst Cooks echt, heel moeilijk en lang en af en toe afmattend was." Ze zei dat hoewel het een hele uitdaging was, ze er nog steeds "van hield". De cast had blijkbaar 12 tot 14 uur opnamedagen, die ongelooflijk lang zijn, zelfs als je niet de hele dag in een keuken vastzit. Een paar dagen na het opnemen van de show vertelde Sweetin aan USA Today dat ze een incident had met een recept voor kokosgarnalen. "Ik was moe. Ik was uitgeput en ik had nooit gedacht dat ik boos zou worden over kokosgarnalen, maar hier ben ik," zei ze. De show werd opgenomen in juni 2021, wat bijna een jaar geleden was. Sweetin koos ervoor om haar winst te doneren aan een liefdadigheidsinstelling genaamd Girls Inc., een organisatie waarvan ze de principes van leiderschap gebruikte om te herstellen van de garnalenramp.

Aanbevolen: