Alles wat Addison Rae heeft gedaan sinds haar film 'He's All That

Inhoudsopgave:

Alles wat Addison Rae heeft gedaan sinds haar film 'He's All That
Alles wat Addison Rae heeft gedaan sinds haar film 'He's All That
Anonim

Addison Rae kende de afgelopen twee jaar een snelle stijging naar roem, samen met andere mede-TikTokers zoals Charlie D'Amelio In december van 2019 verhuisde Addison naar Los Angeles en haar familie kwam ook mee. Ze was oorspronkelijk lid van het hypehuis en maakte video's met de andere makers. Eind 2020 begon ze echter aan meer solo-ondernemingen te werken, zoals haar make-uplijn ITEM beauty, haar muziek en acteren, en andere merksamenwerkingen.

Haar eerste optreden op het grote scherm was haar Netflix-film He's All That, die op 27 augustus van dit jaar werd uitgebracht. Addison speelt een influencer genaamd Padgett die liefde vindt nadat een ruzie met een vreemdgaand vriendje haar op internet vernedert. De film bereikte meteen de nummer 1 plek in de Netflix-top 10 omdat de fans van Addison maar al te graag wilden kijken. Hier is alles wat Addison heeft gedaan sinds de film:

7 Ze tekende een deal voor meerdere films met Netflix

Op 8 september kondigde Netflix aan dat ze "zullen blijven samenwerken door middel van een nieuwe samenwerking waarbij de studio nieuwe films zal ontwikkelen voor Rae om in te schitteren." Addison lijkt enthousiast over deze kans en zegt: "De kans krijgen om met Netflix te werken was zo'n knijpmoment en nu om de relatie voort te zetten gaat mijn stoutste dromen te boven. Ik vind het geweldig om met dit ongelooflijke team samen te kunnen werken en ben enthousiast om projecten te ontwikkelen terwijl ik mijn vaardigheden als actrice blijf versterken.”

6 Ze woonde het Met Gala bij

Addison kreeg een plekje aan de YouTube-tafel voor het evenement. Ze droeg een "vintage" rode jurk ontworpen door Tom Ford in 2003 en haar haar was gestyled in een nieuwe blonde bob. Ze kreeg kritiek op sociale media omdat de jurk erg leek op de kerstfeestjurk van Kourtney Kardashian2019 van haar beste vriendin. Mensen verduidelijken dat "bij nadere beoordeling de kledingstukken niet hetzelfde zijn - de 'He's All That'-actrice had een ronde halslijn en bandjes terwijl de realityster dat niet had - maar ze komen uit dezelfde collectie uit 2003." Over het algemeen leek Addison te genieten van haar tijd op het gala en zag ze er geweldig uit.

5 Ze ging op 'Watch What Happens Live With Andy Cohen'

Op 9 september verscheen Addison samen met Jason Biggs op Watch What Happens Live met Andy Cohen. Ze besprak haar relatie met Kourtney Kardashian, skateboardlessen met Tony Hawk, haar vergelijking met Britney Spears, en zelfs de mogelijkheid dat ze een realityshow zou hebben ooit.

4 Ze verscheen op een American Eagle Billboard in NYC

Addison maakte deel uit van American Eagle's 2021 terug naar school campagne 'Future Together'. Jeans Forever.' Ze poseert naast andere acteurs Jenna Ortega, Chase Stokes, Madison Bailey,Caleb McLaughlin op de foto's en lacht van oor tot oor. Terwijl ze in NYC is voor Fashion Week, poseert Addison voor het billboard op TikTok om haar fans te bedanken voor het volgen en steunen van haar.

3 Ze organiseerde de kick-off van ITEM Beauty naar NYFW

Vanity Fair noemde het evenement "een met bloemen bezaaide 'soirée' op het terras van het Public Hotel, met uitzicht op de skyline van de stad bij zonsondergang." De lijn heeft verschillende producten die beschikbaar waren voor gasten om uit te proberen. Toen hem werd gevraagd met welke producten ze gecharmeerd was, antwoordde Addison: "Ik draag Lash Snack en dan Brow Chow, en ik had de Lip Quip op, maar ik heb zo'n tien hamburgers gegeten, dus dat kwam uit - maar ik heb het in mijn tas." Veel andere social media influencers waren aanwezig, waaronder Tinx, Remi Bader en Hannah Godwin Het evenement vierde Rae's make-up- en huidverzorgingslijn ITEM Beauty wordt verkocht in Sephora-winkels.

2 Ze stopte met optreden bij iHeart Radio

Addison bracht in maart van dit jaar haar eerste single 'Obsessed' uit. Ze zou optreden op het iHeart Radio-muziekfestival in Las Vegas op 18 september. Twee dagen voor het evenement ging ze echter naar haar Instagram-verhaal om haar fans te laten weten dat er plannen waren gewijzigd. "Hallo allemaal! na veel nadenken heb ik besloten dat het het beste is om niet op te treden in hart en nieren", zei ze. "Ik wil mijn fans 110% geven en ik heb niet het gevoel dat ik daar klaar voor ben. Bedankt voor jullie begrip en steun. Ik hou van jullie allemaal." Hoewel het jammer was dat ze niet meer kon optreden, was het geen grote verrassing. Dit meisje is zo druk als maar kan!

1 Ze heeft een vriendje gekregen - Misschien

Omer Fedi, een gitarist en producer, noemde Addison zijn baby op zijn Instagram-verhalen nadat haar film nummer 1 was geworden op Netflix. Na haar splitsing van Bryce Hall, is er nogal wat gespeculeerd met wie ze zou kunnen daten. Toen ze echter werd gevraagd naar hun relatie op Watch What Happens Live met Andy Cohen, antwoordde ze gewoon "privé" met een lach. Desalniettemin is het internet er vrijwel van overtuigd dat het paar aan het daten is!

Aanbevolen: