Wie is Remi Bader van TikTok?

Inhoudsopgave:

Wie is Remi Bader van TikTok?
Wie is Remi Bader van TikTok?
Anonim

Remi Bader heeft de TikTok-wereld stormenderhand veroverd nadat ze haar 'realistische' kledinguitzendingen op haar profiel liet zien. Remi is 26 jaar oud en woont in NYC als TikTok Creator en Curve Model. Remi was nooit van plan in de schijnwerpers te staan en begon deze hysterische trekjes voor de lol te maken. Baders outfitvideo's schoten van de ene op de andere dag en ze heeft momenteel 2 miljoen volgers en rekent op TikTok.

De schoonheidsverwachtingen die sociale media aan vrouwen stellen, zijn onmogelijk waar te maken. Als je geen maat 0 hebt, word je dus als minder aantrekkelijk gezien voor de samenleving. De druk die hierdoor wordt uitgeoefend op jonge meisjes en zelfs oudere vrouwen is belachelijk. Remi zei: "Kleding mag je nooit ontmoedigd of van streek maken." Ze voegde eraan toe: "Het is niemands schuld, het is gewoon de manier waarop de mode-industrie is." Bader heeft een veilige ruimte gecreëerd voor vrouwen met rondingen die niet passen in een maat small of medium. Meer vrouwen zoals Remi Bader beginnen lichaamsinclusiviteit en vertrouwen op hun platforms bevorderen, zoals mede-TikTok-gebruiker Torry Hermann.

6 Hoe Remi Bader beroemd werd op TikTok

Remi werd ontslagen bij Tidal en begon verschillende wegen voor haar carrière te onderzoeken. Ze begon op zoek naar modellenbureaus met een grotere maat en tekende in augustus bij een van hen. Bader begon haar TikToks te maken om de tijd in te vullen en ze wist niet dat ze snel een virale sensatie zou worden. Het is niet elke dag dat je van een 9-5 werken naar een volwaardige social media-ster gaat. De 26-jarige bouwde snel een imperium op TikTok dat draait om authenticiteit en eigenliefde.

5 Remi heeft een beroemdheid aan het volgen

Wereldberoemd supermodel Ashley Graham volgt Remi en nam zelfs de tijd om de TikTok-influencer individueel een bericht te sturen. Vrouwen waar Bader haar hele leven naar opkeek, nemen nu contact met haar op en bedanken haar voor wat ze doet.

Bader verklaarde: "Ik heb van die momenten waarop het normaal wordt als mensen contact met me opnemen, maar tegelijkertijd heb ik die momenten waarop het is, heilige s--t. Ik kijk hier gewoon naar persoon en zou nooit in mijn leven denken dat ze ooit zouden erkennen of weten wie ik ben." Ze voegde eraan toe: "Meghan Trainor is echt een grote fan van mij, wat gek is om te zeggen. Meghan doet ook mee aan de beweging voor positiviteit voor het hele lichaam. Ze is nog een andere die super opwindend is geweest."

4 Remi Bader was 'On Air With Ryan Seacrest'

Remi Bader is op meerdere podcasts geweest en ging zelfs On Air met Ryan Seacrest. Bader sloot zich ook aan bij The Viall Files met Bachelor aluin, Nick Viall en de populaire podcast The Morning Toast. Ze verscheen onlangs ook in The Today Show met Hoda en Jenna.

3 Remi Bader over 'The Viall Files'

"Ik heb het moeilijk, ik leef mijn leven, en dat is allemaal oké."

Een aflevering van The Viall Files die je echt niet wilt missen met de uiterst herkenbare Remi Bader is nu uit.

Volgens de podcastbeschrijving: "Remi houdt het echt en deelt hoe ze het Tik Tok-sterrendom bereikte tijdens de pandemie door te posten over haar gevoelens van gewichtstoename tijdens quarantaine en bespreekt de realiteit van de mode-industrie voor grotere lichamen Remi vertelt ons hoe haar leven open en eerlijk is wat haar zo populair heeft gemaakt en hoe ze het nog steeds allemaal moet uitzoeken. Je zult dit verfrissende gesprek niet willen missen waarin Nick en Remi duiken in hoe alle gevoelens genormaliseerd worden. is een vorm van zelfzorg, hoe niet daten op je 26e helemaal oké is, en hoe belangrijk het is om altijd aan je eigen persoonlijke groei te werken."

2 'Impuls proberen met Remi Bader'

Remi Bader presenteert momenteel haar eigen nieuwe shoppable-show. Bader werkt samen met Bravo-lebrities om te praten over mode en wat je deze feestdagen kunt kopen. Enkele gasten tot nu toe waren Anisha Ramakrishna & Meredith Marks, Whitney Rose & Reza Farahan en Jill Zarin & Wendy Osefo. Hopelijk komen er nog veel meer afleveringen van deze fashionista!

1 Wat volgt er voor Remi Bader?

Remi heeft gezegd dat ze graag ooit een boek zou schrijven en zelfs haar eigen kledinglijn zou lanceren. Er is zo'n open baan in de mode-industrie voor plus-size kleding met meer realistische maten in de schappen. Een andere mogelijkheid voor Bader zou zijn om mogelijk haar eigen talkshow te hosten. Bader heeft haar tenen in de hostingindustrie ondergedompeld met haar nieuwe show Impulse Try With Remy Bader en nu heeft ze de reality-tv jeuk! Deze projecten zijn allemaal een passie van haar en nu met haar groeiende platform, kunnen deze dromen werkelijkheid worden.

Zorg ervoor dat je afstemt op Impulse Probeer met Remi Bader streaming op Peacock en de NBC-app voor het geval je Remi live hebt gemist!

Aanbevolen: