Wie is TikTok's Rising Star Tinx?

Inhoudsopgave:

Wie is TikTok's Rising Star Tinx?
Wie is TikTok's Rising Star Tinx?
Anonim

Christina Najjar, ook bekend als Tinx van TikTok, is de grote zus van het socialemediaplatform. Tinx is er om advies te geven waarvan we niet eens wisten dat we het nodig hadden. Ze is behulpzaam als het gaat om jongens, kleding en zelfs waar te eten in L. A. Tinx groeide op in Londen, Engeland, en verhuisde naar de Verenigde Staten toen ze werd toegelaten tot de Stanford University. De in Los Angeles gevestigde contentmaker heeft meer dan 1,5 miljoen volgers en dat telt nog mee.

Tinx is zo populair omdat ze herkenbaar en grappig is en waardevolle inhoud serveert. Ze is goed thuis in alles wat met popcultuur te maken heeft en geeft zelfs gedegen datingadvies (ook wel haar Box Theory genoemd). De 30-jarige lacht zichzelf uit en heeft zelfs haar biografie geschreven als: "POV: je bent het oudste meisje op TikTok en je woont in Los Angeles." Ze is niet bang om basaal te zijn en adviseert je eigenlijk om ook zo te handelen.

6 Wie is Christina Najjar?

Christina Najjar groeide op in Londen, Engeland met haar Amerikaanse ouders, waar ze naar een meisjesschool ging voordat ze naar Stanford University ging.

Volgens een profiel in Vogue: "Na haar studie begon ze te werken in de detailhandel, voor Gap Inc., Banana Republic en Poshmark, voordat ze naar Parsons ging voor een master in modejournalistiek. Ze werkte als freelancer, bekentenisstukken te schrijven als: "Ik heb een jaar lang geprobeerd elke week op een andere datum te gaan - dit is wat er is gebeurd" en "Ik had een enorme verliefdheid op mijn trainer - het eindigde niet goed."

"Het waren het soort artikelen waarin ik op de bananenschil viel en de grap vertelde, dat was altijd mijn punt", legde Najjar uit, "Ik hou van het idee dat andere mensen leren van mijn fouten."

5 Tinx krijgt haar grote doorbraak op TikTok

Tinx spreekt een publiek aan omdat ze een piepklein microfoontje gebruikt om haar punt over te brengen. grapje! Maar de minimicrofoon helpt wel! Haar inhoud is niet alleen gericht op millennials of alleen op Gen Z, maar op beide. Tinx onthult dat haar Instagram-pagina zich richt op meer van de 25- tot de 33-jarige, terwijl TikTok veel breder is. "Millennials houden van een lijst, ze houden van een startpakket, en ik vond veel kameraadschap en succes met dat soort inhoud omdat er andere mensen van mijn leeftijd op de app zijn", zei ze. “Om niet te zeggen dat ik niet zoveel heb geleerd van Gen Z. Ze maken me bang, maar ik wil niet aan de vrolijke kant van TikTok zijn. Ik vind het leuk om de ongemakkelijke oudere millennial te zijn voor Gen Z'ers."

4 Waarom Tinx de grote zus van iedereen is

Ze neemt de tijd om vragen van haar fans te beantwoorden en luistert echt. Tinx beheert haar inhoud voor haar volgers en is niet bang om persoonlijke details over haar leven te delen. Influencer zijn betekent dat je persoonlijke vragen niet uit de weg gaat. Tinx deelt het allemaal, het goede en het slechte. Toen ze dit jaar haar breuk doormaakte, liet ze haar fans weten: "Ik zou vandaag een vlog posten om jullie allemaal te vertellen hoe smoorverliefd ik ben op mijn vriend ik ben", zei ze. "Maar vandaag kreeg ik een vreselijk bericht, en als je zo'n bericht hebt ontvangen, weet je precies hoe het is." Ze had mee kunnen spelen en het kunnen faken, maar dat zou niet trouw zijn aan haar merk.

3 Tinx's kenmerkende Sippy Cup van Simple Modern

Als Tix je zegt dat je deze drinkbeker voor volwassenen moet kopen… doe je het! De Simple Modern Classic Insulated Tumbler zat binnen enkele seconden in mijn Amazon-karretje.

"Ik word er zo blij van, en ik krijg letterlijk honderden foto's per dag van mensen die hun beker vasthouden, mensen in het openbaar zullen ze naar me zwaaien," zei ze, even pauzerend voordat ze eraan toevoegde: "Je hebt de beker nodig. Je moet het halen." Tinx keurt dit product formeel niet goed, ze is er gewoon dol op en wil dat iedereen gehydrateerd blijft!

2 Tinx's Chipotle Bowl Bestellen

Tinx is een samenwerking aangegaan met merken als Chipotle om haar eigen burritokom te creëren, evenals met L. A.'s Erewhon-supermarkt voor een gelijknamige smoothie. Met populariteit zoals Tinx komen er grote merkdeals binnen. Niet veel kunnen zeggen dat ze hun eigen Chipotle burrito-kom hebben. De Tinx Bowl bevat kip, extra fajita-groenten, verse tomatensalsa, tomatillo-rode chili-salsa, geroosterde chili-maïssalsa, romaine sla en een kant van guacamole. Aangezien dit een van haar favoriete plekken is om te eten, is het niet meer dan eerlijk dat ze een persoonlijk item op het menu krijgt.

1 Tinx's Hot Girl Sundae

Tinx heeft ook haar eigen "Tinx Hot Girl Sundae" in het restaurant Craig's in West Hollywood, Californië. Dit restaurant is ook een van haar favoriete plekken om te eten en dus raakte ze natuurlijk bevriend met de eigenaar. Craig en zij besloten dat het een geweldig idee zou zijn om een dessert te maken waar iedereen dol op zou zijn… "Tinx Hot Girl Sundae" werd geboren in Las Vegas.

Aanbevolen: