Wie is contentmaker Emily Mariko van TikTok?

Inhoudsopgave:

Wie is contentmaker Emily Mariko van TikTok?
Wie is contentmaker Emily Mariko van TikTok?
Anonim

Emily Mariko vond onlangs haar ticket naar TikTok-faam nadat ze haar kookroutine op het sociale netwerkplatform had geplaatst. Tijdens de pandemie schoot de populariteit van TikTok omhoog en heeft sindsdien de 1 miljard maandelijkse gebruikers gepasseerd. TikTok-sterren als Charli en Dixie D'Amelio, Addison Rae en Bella Poarch vonden allemaal wereldwijd succes in 2020, toen het gebruik op zijn hoogtepunt was. Het lijkt minder waarschijnlijk dat gebruikers in 2021 dit enorme succes zullen bereiken, maar velen hebben hun weg omhoog geklommen. Kat Stickler, Remi Bader en Emily Mariko zijn de nieuwe kinderen in de buurt die zich een weg banen door het platform.

Iedereen wordt verliefd op Emily Mariko, maar belangrijker nog… haar eten. Er is maar één video nodig om viraal te gaan en van daaruit is het aan jou wat je met een publiek doet. Emily maakte al een tijdje TikTok's, maar haar video met zalmrijstkom zette haar op de kaart. Vanaf dat moment werd Emily Mariko een virale sensatie met 8,6 miljoen volgers en 288,2 miljoen likes op haar pagina. Elke video heeft meer dan een miljoen views en ze is echt de 'it girl' geworden. Maak kennis met de vrouw die de zalmrijstkom heeft gemaakt en nog veel meer heerlijke en gezonde recepten!

6 Wie is Emily Mariko?

Emily is momenteel 29 jaar oud en wordt over een paar dagen 30! Ze woont in Los Angeles, Californië, en is onlangs verloofd met haar oude vriend. Emily is afgestudeerd aan de Columbia University met een graad in neurowetenschappen. Hoewel het erop lijkt dat ze altijd al een passie voor eten heeft gehad na het maken van haar YouTube-kanaal en TikTok-pagina. Emily Mariko heeft ook een indrukwekkend vermogen van $3-4 miljoen.

5 Een YouTube-kanaal maken

Emily begon haar YouTube-kanaal in 2012 door haar leven aan de wereld te vloggen. Haar kanaal bestaat uit make-uphandleidingen, fitnesstips en veel reizen. Ze wist niet dat haar liefde voor eten en koken haar beroemd zou maken. Emily's YouTube-aanhang heeft meer dan 500.000 abonnees met maar liefst 476 video's. Haar kanaal draait om haar dagelijkse levensstijl en het vergroten van haar toch al enorme aanhang. Ze deelt haar ervaring met het jagen op appartementen, het ophalen van kleding en natuurlijk alles wat ze op een dag eet.

4 Emily Mariko's Zalm Rijstkom

Soms zijn de eenvoudigste dingen de meest diepgaande. Het enige wat Emily in deze video doet, is laten zien hoe ze haar overgebleven zalm gebruikt. Ze stampt het fijn, doet het bij wat rijst en verwarmt het in de magnetron met een ijsblokje bedekt met bakpapier. Deze daad van het plaatsen van een ijsblokje over het eten liet de wereld met zoveel vragen achter. Uiteindelijk leerden fans dat het ijs stoom creëert die voorkomt dat de rijst uitdroogt. Deze kleine voedselhack was een van de vele die Emily Mariko in petto had. Nadat ze de rijstkom van ieders dromen had gemaakt… bleef Mariko achter met een massale aanhang van mensen die wilden leren hoe ze het doet. Het enige wat ze deed was wat zalm opwarmen en avocado, sriracha, sojasaus, kewpie mayo, kimchi en gedroogd zeewier toevoegen. Eenvoudig genoeg om na te spelen, maar heerlijk genoeg om er gek van te worden!

3 Emily Mariko's gezonde levensstijl

Emily heeft de sleutel tot een gelukkige en gezonde levensstijl gevonden door haar eigen ma altijden te koken. Doordash kan verslavend zijn, maar Emily Mariko zorgt ervoor dat je naar de supermarkt wilt om de keuken onder de knie te krijgen. Haar liefde voor alles wat met groenten te maken heeft en bijpassende trainingssets heeft ons allemaal verslaafd gemaakt.

2 Emily Mariok De TikTok-sensatie

Emily's inhoud op haar pagina komt uit een kookboek van Betty Crocker. Haar zuivere en precieze manier van koken in de keuken is zo verslavend om naar te kijken. Ik weet zeker dat haar acht miljoen volgers het met me eens zijn als ik zeg dat Emily niet is zoals alle andere influencers die er zijn. Haar inhoud is authentiek, origineel en eenvoudig. Er is niemand anders op TikTok zoals zij en dat zegt veel, aangezien er een miljard gebruikers op het platform zijn. Ze is de belichaming van wat alledaagse vrouwen willen zijn en het is geen verrassing dat ze dit niveau van succes op zo'n jonge leeftijd heeft bereikt.

1 Waarom is Emily Mariko's pagina zo verslavend?

Emily Mariko doet waar we allemaal de energie voor zouden willen hebben. Lekker eten koken voor haar en haar partner. Eenvoudig is het niet? "Ik denk dat ik graag naar Emily's TikToks kijk om dezelfde reden dat ik graag naar Home Edit kijk", vervolgde ze. "Alles lijkt zo in elkaar gezet op een manier waar ik de discipline niet voor heb." Hopelijk hebben we op een dag allemaal de tijd en het geduld om ma altijden te koken zoals Emily Mariko… op een dag.

Aanbevolen: