Lionfeld Music: het Italiaanse duo dat TikTok overneemt

Inhoudsopgave:

Lionfeld Music: het Italiaanse duo dat TikTok overneemt
Lionfeld Music: het Italiaanse duo dat TikTok overneemt
Anonim

Als je op TikTok zit, heb je waarschijnlijk de capriolen van twee jonge Italiaanse muzikanten gezien terwijl je naar beneden scrolde op je Voor jou-pagina. Die twee staan in de app bekend als Lionfeld Music, en hun namen zijn Emiliano en Matteo. Ze domineren de app absoluut, maken geweldige grappen en muziek, terwijl ze giftige stereotypen over Italië vernietigen.

Met meer dan 4 miljoen volgers zijn de twee muzikanten viraal gegaan met hun hilarische video's over Italiaans eten en cultuur. Of het nu gaat om het doorbreken van Italiaanse stereotypen of mensen vertellen hoe ze hun spaghetti op de juiste manier moeten eten, je kunt veel entertainment krijgen door door hun video's te scrollen. Je zou ook tot tranen toe bewogen kunnen worden door hun prachtige muziek in het proces. Dit is hoe deze twee ongelooflijk getalenteerde Italiaanse muzikanten TikTok overnamen en wat hun toekomst in petto heeft.

7 Ze houden niet van mensen die voedsel verspillen

Er is een algemene TikTok-trend ontstaan, en een nogal smakeloze trend, waarbij mensen stapels en stapels voedsel verspillen voor verschillende 'grappen'. Vaak proberen deze gebruikers de spot te drijven met vrouwen of minderheden, zichzelf te bespotten of zich gewoon ongelooflijk vreemd te gedragen terwijl ze voedsel op hun hoofd dumpen, en dat allemaal alleen voor een beetje online invloed. De Lionfeld-jongens hebben geen overdreven en verkwistende grappen nodig om viraal te gaan. Ze hebben een eerlijke benadering en een deel van hun schtick is het gebruiken van hun muzikale en video-makende talenten om deze ongrappige slagkrachtjagers te roosteren die een van de grootste zonden begaan aan Italianen, lekker eten verspillen. Mensen verhongeren, en deze twee weten het en zullen het roepen wanneer dat nodig is.

6 Ze breken Italiaanse stereotypen af

Terwijl ze de trope omarmen dat Italianen van hun eten houden, willen ze ook enkele van de meer giftige misvattingen over Italië wegnemen. Om de een of andere reden zullen verschillende niet-Italiaanse mensen TikToks maken over hoe je pizza "als een echte Italiaan" goed kunt eten met mes en vork. Ook zullen verschillende reisbeïnvloeders de app gebruiken om de wereld te vertellen wat ze leren over het Italiaanse leven als toerist. Het Lionfeld-team stopt deze pogingen om hun land regelmatig te coöpteren en verkeerd voor te stellen. Oh, en FWIW, volgens Lionfeld zullen Italianen hun pizza met mes en vork snijden, maar nog steeds met de hand eten. Dus genoeg met de nep-Italiaanse tips mensen, het is helemaal oké om pizza met je handen te eten.

5 Ze vertellen ons de waarheid over Italiaans eten

Ze breken niet alleen Italiaanse stereotypen af, ze breken het Italiaanse eten als geheel af. Dit betekent niet dat ze ons alleen vertellen hoe we pizza op de juiste manier moeten eten, hun feed staat ook vol met video's die mensen vertellen over Italiaanse desserts, delicatessen en kooktechnieken. Een ander ding dat Lionfeld Music zal doen, naast het roosteren van mensen die voedsel verspillen of Italië verkeerd voorstellen, is het naaien van video's van mensen, meestal Amerikanen, die Italiaans voedsel zoals pasta of pizza verkeerd koken. Video's van mensen die ketchup op spaghetti doen, pizza koken of op een andere manier hun eten verkeerd eten, worden niet getolereerd door deze twee trotse Italianen. Maar ze hebben ook luchtige, leerzame video's die mensen leren over Italiaans eten. Hun niche dekt echt veel terrein.

4 Ze zijn gewelddadig ANTI-ananas op pizza

In het geval dat mensen verloren zijn gegaan in het intense online debat over ananas op pizza, zich afvragen hoe echte Italianen het vinden om het fruit op een taart te zetten, nou, volgens Emiliano en Matteo, is het vonnis een solide NEE! Sorry Hawaïaanse pizzafans, maar deze autoriteiten van de Italiaanse keuken zijn niet cool met ananas op pizza. Dus als je Napels of Milaan of een ander deel van Italië bezoekt, bestel dan gewoon een gewone kaas, anders kom je in een van hun video's terecht.

3 Ze zullen problematische video's roepen

Zoals eerder vermeld, zullen de twee mensen roepen die voedsel verspillen, Italië verkeerd voorstellen of pasta verkeerd koken. Maar de twee zijn ook zeer vooruitstrevende en vooruitstrevende individuen die niet zullen zwijgen als ze gevallen van onverdraagzaamheid, pesterijen of ander giftig gedrag zien. Vaak zullen mensen uit wanhoop vreselijk gemene of beledigende TikToks maken om viraal te gaan. Emiliano en Matteo zullen er niets van hebben.

2 Ze laten ons zien hoe de Italiaanse McDonald's eruit ziet

Maar als ze de slechte Italiaanse keuken niet bekritiseren of Italiaanse stereotypen uitschakelen, zal het paar een uitstapje maken naar Mickey D's. Een van hun meest populaire dingen is wanneer ze video's naaien over wat een Italiaanse McDonald's serveert en naar de drive-thru gaan om de Italiaanse McDonald's-opties te proberen. In een video leren ze dat je Parmezaanse kaas kunt krijgen bij McDonald's in Italië, dus ze proberen het. Volgens Matteo: "Het is een goede Parmezaanse kaas."

1 Het zijn goede muzikanten

De meeste van hun video's laten het paar op een gitaar tokkelen en hun grappen en punchlines zingen, en hoewel het stuk vaak hilarisch is, moet ook worden opgemerkt dat hun muziek behoorlijk goed is. Hun stemmen zijn prachtig en hun klassieke gitaarriffs zijn angstaanjagend zoet, zacht en rustig. Het paar heeft ook een Twitch-, Discord- en YouTube-kanaal waar men hun muziek kan streamen. Ze staan ook op Spotify. Het is nog niet bekend of ze een platencontract hebben gekregen of niet, maar met hun talent, hun gevoel voor humor en miljoenen volgers heeft het paar een mooie toekomst in muziek en comedy.

Aanbevolen: