Wat is er met David Faustino gebeurd uit 'Married With Children'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met David Faustino gebeurd uit 'Married With Children'?
Wat is er met David Faustino gebeurd uit 'Married With Children'?
Anonim

When Married…With Children-fans hoorden van de reboot van de populaire serie, het duurde even voordat ze eraan gewend waren dat het terugkomt in een heel ander formaat. Kijkers vragen zich af hoe Al, Peg, Kelly en Bud eruit zullen zien als geanimeerde versies van zichzelf.

Weten dat hun favoriete personages zullen worden ingesproken door de acteurs die hen beroemd hebben gemaakt in de Fox-sitcom, heeft fans geholpen zich aan te passen aan het nieuws over de andere stijl.

Ook al zullen ze de acteurs niet zien, ze kijken ernaar uit om op de een of andere manier weer contact met ze te maken.

'Bud Bundy' had niet zoveel rollen als zijn voormalige co-sterren

Sinds de ondergang van de sitcom zijn de acteurs bezig gebleven en hebben fans hen in andere projecten zien stappen. Maar terwijl drie van hen een hoog profiel hebben behouden, heeft David Faustino, die Bud speelde, dat niet.

Ed O'Neill speelde de vrouwonvriendelijke vader, Al Bundy. Hij verscheen in een aantal series nadat MWC eindigde, maar de bekendste hiervan is toen hij weer in de schijnwerpers stapte als een andere beroemde vader, als patriarch Jay Pritchett in de bekroonde sitcom, Modern Family.

Katey Sagal ging van de ongeïnteresseerde moeder Peggy over naar een aantal andere moederrollen. Ze speelde niet alleen de moeder van Steven Hyde in That 70's Show, maar speelde ook de moeder in 8 Simple Rules.

Ze was echter niet alleen een sitcom-moeder: ze werd geprezen voor haar vertolking van Gemma Teller Morrow, de moeder van Jax Teller, in de misdaaddramaserie Sons of Anarchy.

Applegate speelde de rol van de promiscue dochter van Al en Peggy, Kelly. Ze was toen nog maar 15 en had al een aantal film- en tv-credits, en Applegate's cv is enorm gegroeid sinds de sitcom eindigde. Grote rollen in films als Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, The Sweetest Thing, View From The Top en Anchorman hebben haar sterrenstatus bevestigd.

Op tv speelde Applegate in series als Jesse en Samantha Who? Ze was ook gastheer van Saturday Night Live en won een Emmy voor haar gastrol in Friends, toen ze de zus van Rachel speelde.

Ze was ook een van de stichtende leden van de Pussycat Dolls in 1995.

Wat is er gebeurd met 'Bud Bundy,' David Faustino?

Gezien de hoeveelheid spraakmakend werk dat de andere drie acteurs die de Bundy-familieleden speelden aan hun cv hebben toegevoegd sinds de Fox-serie eindigde, vragen fans zich af waarom de jongste Bundy zo stil is geweest.

De laatste keer dat het publiek Faustino als Bud zag, speelde hij een jonge volwassene die zijn vader op het scherm, Al, constant irriteerde. Dus fans kunnen worden vergeven dat ze geschokt zijn als ze beseffen dat hij nu 48 is en zelf een vader.

In 2015 werden hij en vaste partner Lindsay Bronson de trotse ouders van Ava Marie Grace.

Faustino voegde zich bij de cast van Married …With Children toen hij 13 was en 22 toen het eindigde. Fans zullen blij zijn te horen dat Faustino in de twee decennia sinds de Fox-serie is ingepakt in entertainment is blijven werken.

Hoewel hij geen hoofdrollen heeft gehad, heeft hij wel gastrollen gehad in shows als Modern Family, Bones en The Bernie Mac Show, en fans hebben hem gezien in Bad Samaritans, Sharknado 4 en The Young and the Restless.

Bovendien heeft hij ook zijn eigen werk gemaakt. Hij ontwikkelde en speelde in een webserie voor Crackle, waarin hij een over-the-top versie van zichzelf speelde. Beschreven als "een zeer verwrongen kijk" op zijn ervaringen in Hollywood, zag zijn serie Star-ving gastoptredens van alle drie zijn belangrijkste Married…with Children co-sterren.

Helaas was de serie van korte duur.

Faustino heeft ook andere branche-ervaring

MWC-fans zullen zich herinneren dat Buds karakter van hiphop en rap hield, en creëerde zo een personage genaamd Grandmaster B. Het was een element uit het echte leven van de acteur. Terwijl hij aan de sitcom werkte, schitterde Faustino als influencer in de hiphopscene van L. A.

Als gastheer in een nachtclub in West Hollywood trok hij toekomstige supersterren aan zoals Easy-E en Fergie, die later wereldwijde bekendheid verwierven met The Black Eyed Peas. Faustino hielp de wereld kennis te laten maken met will.i.am.

Hij werkt nog steeds regelmatig als een beroemde DJ en draait schijven op grote evenementen.

De acteur trad ook zelf op als rapartiest, eerst bekend als 'Lil D en later onder de naam 'Lil Gweed'. Bovendien had hij een tijdlang een muzieklabel genaamd Old Scratch Records en organiseert hij nog steeds het Old Scratch Radio Hour voor Dash Radio.

Hij is de meest ervaren stemacteur onder de cast

Faustino heeft misschien een achterstand op zijn voormalige co-sterren ingenomen wat betreft werk op het scherm. Maar aangezien de reboot alleen de stemmen van de acteurs bevat, is hij eigenlijk de best gekwalificeerd voor de baan onder de MWC-cast.

Sinds de sitcom eindigde, is het in de stemmarkt waar de acteur zijn sporen heeft verdiend. Sinds hij in 1997 afscheid nam van MWC, heeft Faustino een groot deel van zijn tijd achter de microfoon doorgebracht met het uiten van personages in animatieseries zoals Batman Beyond en Johnny Bravo met Seth MacFarlane.

Hij gebruikte zijn stemtalenten ook voor het personage Mako in zowel de videogame als de tv-serie The Legend of Korra.

En fans hebben hem gehoord als Dagur in Dragons: Race to the Edge van Netflix. Ga naar de microfoon, meneer Faustino.

Hoewel Faustino de meest ervaren stemacteur is, heeft de rest van de MWC-cast ook vertrouwen in hun stemvaardigheden. Ze hebben allemaal ervaring in het veld.

Ed O'Neil speelde de rol van de nukkige Octopus Hank in Finding Dory, het vervolg op Finding Nemo

Katey Sagal heeft haar vocale talenten uitgeleend aan een van de sterkste vrouwelijke personages in animatie, sci-fi-krijger, Leela uit de futuristische serie Futurama, die in de nabije toekomst ook een opleving zal zien.

En Christina Applegate verzorgde de spreekstem voor Bretagne in de CGI/live-action films Alvin and the Chipmunks.

Samen vormen ze een formidabel team, en het is goed om te weten dat ze weer bij elkaar komen en dat Faustino deel zal uitmaken van de nieuwe productie.

Fans kunnen niet wachten om ze te horen.

Aanbevolen: