Wat is er gebeurd met de Married At First Sight seizoen 11 koppels?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de Married At First Sight seizoen 11 koppels?
Wat is er gebeurd met de Married At First Sight seizoen 11 koppels?
Anonim

Married at First Sight is een reality-tv-serie als geen ander. Deze matchmakingshow, die voor het eerst werd uitgezonden in 2014, brengt elk seizoen vijf koppels samen. De vangst is echter dat de eerste keer dat deze mensen hun partners ontmoeten, bij het altaar is … wanneer ze huwelijksgeloften uitwisselen. Elk seizoen volgt de aangestelde jonggehuwden terwijl ze een huwelijksreis beleven, gaan samenwonen en leven als man of vrouw.

Deze show is net begonnen met het uitzenden van zijn 15e seizoen, maar we gaan terugblikken naar de sterren van seizoen 11. Van april tot oktober 2020 maakte het publiek kennis met vijf mannen en vijf vrouwen die zich klaar verklaarden voor het huwelijk.

Bennet Kirschner, Amelia Fatsi, Brett Lindsey, Olivia Cornu, Henry Rodriguez, Christina Croce, Woody Randall, Amani Smith, Miles Williams en Karen Landry stapten allemaal voor de camera en zetten hun hart op het spel in hoop hun eeuwige liefde te vinden. Bijna twee jaar nadat de laatste aflevering is uitgezonden, vragen fans zich overal af: wat is er met de koppels van seizoen 11 gebeurd?

8 Bennet Kirschner richt zich op zijn carrière

Bennet Kirschner werd gekoppeld aan Amelia Fatsi voor seizoen 11 van deze show. Het paar werd al snel een favoriet bij de fans, met hun onmiddellijke chemie en aantrekkingskracht bij de ontmoeting. Op de dag van de beslissing besloten de twee om getrouwd te blijven, waardoor het publiek in heel Amerika juichte. Helaas zijn Amelia en Bennet een jaar later stilletjes gescheiden. Bennet heeft dit als een kans aangegrepen om zich te concentreren op zijn carrière in het theater met zijn gezelschap Intramural Theater.

7 Amelia Fatsi heeft een nieuwe vriend

Hoewel details over de scheiding niet openbaar zijn gemaakt, lijkt het erop dat het grotendeels dramavrij was en dat Amelia en Bennet nog steeds vriendelijk zijn. Sinds de splitsing afgelopen oktober heeft Amelia een nieuwe beau ontmoet. Ze heeft nu een relatie met Alexander Bayer, een fervent avonturier en yogacoach. Het is niet vastgesteld wanneer ze met daten begonnen, maar Amelia plaatste in januari van dit jaar een foto van hem en haarzelf.

6 Brett Lindsey schrijft voornamelijk over katten en restaurants

Brett Lindsey en Olivia Cornu leken vanaf het begin gedoemd te mislukken. Vanaf het begin van het seizoen was het duidelijk dat het koppel moest werken aan hun communicatie en vertrouwen. Aan het einde van de show besloten ze allebei te scheiden en Brett heeft zijn leven gewijd aan het vinden van heerlijke restaurants en het liefhebben van katten. Hij plaatste vorig jaar foto's met een vermeende vriendin op Instagram, maar hij lijkt weer vrijgezel te zijn.

5 Olivia Cornu zoekt manieren om van haar single-zijn te genieten

Olivia Cornu's ondergang in haar huwelijk was haar onvermogen om compromissen te sluiten met Brett en hun voortdurende meningsverschillen. Na de scheiding heeft Olivia tijd voor zichzelf genomen en probeert ze dit seizoen haar beste leven te leiden. Ze is een verpleegster, een honden- en kattenmoeder, hardloper, en is onlangs met haar vriend John Conner begonnen aan een podcast over echte misdaad, genaamd Check the Locks.

4 Christina Croce houdt haar leven op een laag pitje

Op de dag van de beslissing kozen Henry Rodriguez en Christina Croce ervoor om hun huwelijk te beëindigen. Hoewel de romance niet van de grond kwam, bleef het paar beminnelijk met elkaar en wenste elkaar het beste met hun leven als individuen. Christina heeft sindsdien haar leven op de DL gehouden, al haar sociale-mediaprofielen privé en haar persoonlijke leven, nou ja, persoonlijk.

3 Henry Rodriguez heeft een nieuwe dame gevonden

Henry Rodriguez heeft zijn scheiding achter de rug en is momenteel aan het daten met een vrouw genaamd Kayla McCormick. Het stel is al meer dan een jaar samen en postte vorig jaar voor het eerst op sociale media over haar op Onafhankelijkheidsdag. Kayla en Henry zijn niet verlegen om hun date-avonden op Instagram te plaatsen, en de twee lijken erg gelukkig samen te zijn.

2 Amani & Woody Randall zijn een gelukkig gezin

Amani en Woody Randall worden al snel een ander favoriet koppel van het seizoen. Het was vanaf het begin duidelijk dat ze verliefd op elkaar waren, dus het was niet echt een verrassing dat ze besloten om getrouwd te blijven. De twee delen graag hun huwelijksleven op sociale media en kondigden vorige maand zelfs de geboorte aan van hun eerste kind, een zoon genaamd Reign.

1 Karen & Miles Williams gedijen als echtgenoten

Karen en Miles Williams zijn het enige andere koppel dat de dag van de beslissing als getrouwd doorkomt en die vandaag getrouwd blijft. Hoewel er tijdens hun tijd in de show enkele duidelijke ups en downs waren, won de liefde uiteindelijk omdat ze besloten bij elkaar te blijven. Ze bloeien in het huwelijksleven terwijl ze reizen, evenementen bijwonen en samen nieuwe dingen leren.

Aanbevolen: