Wat is er gebeurd met het huis van Siegfried en Roy in Little Bavaria in Las Vegas?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het huis van Siegfried en Roy in Little Bavaria in Las Vegas?
Wat is er gebeurd met het huis van Siegfried en Roy in Little Bavaria in Las Vegas?
Anonim

Jarenlang waren Siegfried & Roy twee van de beroemdste entertainers ter wereld, wat een indrukwekkend feit is. Per slot van rekening waren Siegfried & Roy, in tegenstelling tot supersterren die beroemd werden vanwege hun acteerrollen of muziek, een paar goochelaars en entertainers wiens carrière was gebaseerd op persoonlijk optreden voor het publiek.

Als resultaat van hun ongelooflijk succesvolle carrières, konden Siegfried & Roy een ongelooflijk landgoed in Las Vegas hebben dat ze Little Bavaria noemden. Natuurlijk is Little Bavaria nooit zo beroemd geworden als het huis van Hugh Hefner, dat zo bekend is dat mensen nog steeds willen weten hoe het Playboy Mansion er tegenwoordig uitziet. Veel toegewijde fans van Siegfried & Roy zijn zich echter bewust van Little Bavaria en willen weten wat er met het landgoed is gebeurd.

Little Bavaria werd veranderd na de levensveranderende verwondingen van Roy Horn

Nadat Siegfried Fischbacher en Roy Horn elkaar als jonge mannen ontmoetten, ontdekte het paar dat ze een gedeelde passie voor optreden hadden, waardoor ze snel vrienden en partners werden. Toen Siegfried & Roy eenmaal samen begonnen op te treden, trok hun kenmerkende show de aandacht van steeds machtigere mensen totdat ze de kans kregen om hun act naar Las Vegas te brengen. Siegfried & Roy, een enorme hit bij het Vegas-publiek, bleven jarenlang optreden in Las Vegas voordat het noodlot toesloeg.

Bovenop dat ze getalenteerde goochelaars waren, maakten Siegfried & Roy van witte tijgers een groot deel van hun show. Op 3 oktober 2003 waren Siegfried & Roy aan het optreden toen het plotseling vreselijk mis ging. Hoewel hij bijna dagelijks met het dier had gewerkt sinds het zes maanden oud was, werd Roy Horn aangevallen door een witte tijger genaamd Mantacore. Gebeten en van het podium gesleept, ontsnapte Horn ternauwernood met zijn leven nadat hij enorm bloedverlies had geleden, zijn ruggengraat was doorgesneden en hij een beroerte had gehad.

Nadat Roy Horn op het podium werd aangevallen, bewees hij hoeveel hij van dieren houdt door vol te houden dat de aanval niet de schuld van de witte tijger Mantacore was en het dier te beschermen tegen oproepen om het af te maken. Helaas zou het leven van Horn nooit hetzelfde zijn als de verwondingen die hij opliep tijdens de tijgeraanval, waardoor zijn motorische en verbale vermogens permanent werden aangetast. Als gevolg hiervan werd Horn gedwongen met pensioen te gaan en had hij hulp nodig om te leven.

In de loop der jaren hebben Siegfried & Roy vragen over hun seksualiteit en de aard van hun relatie vermeden. Desondanks wordt algemeen aangenomen dat de mannen ooit een stel waren, maar de lengte van hun relatie is volledig onbekend. Dat gezegd hebbende, één ding is heel duidelijk, Siegfried & Roy waren enorm loyaal aan elkaar. In plaats van alleen te proberen op te treden, ging Siegfried Fischbacher met pensioen op hetzelfde moment dat Roy Horn dat deed, zodat hij voor zijn oude partner en vriend kon zorgen.

Het belangrijkste was dat Siegfried het huis van het paar, bekend als Little Bavaria, liet veranderen zodat Roy zich kon verplaatsen. Er werd bijvoorbeeld gemeld dat Siegfried "hippe hoge rails" had laten bouwen "langs de kronkelende trottoirs zodat Roy iets stevigs zou kunnen vasthouden tijdens zijn wandelingen rond het terrein". Bovendien "zag Siegfried ook toe op de bouw van een nieuw huis, ontworpen om de overgang van Roy te vergemakkelijken"

Siegfried &Roy's Little Bavaria Estate blijft gesloten voor het publiek

In de loop der jaren zijn er beroemdheden geweest die hun privéwoningen hebben opengesteld voor de openbare rondleidingen. Een van de redenen waarom het landgoed van Elvis Presley zoveel waard is, is bijvoorbeeld dat zijn voormalige huis Graceland een toeristische attractie is geworden. Aan de andere kant, hoewel hij sommige mensen bezoekt, zag Michael Jackson Neverland Ranch als de plaats waar hij zijn kinderen opvoedde en waar hij aan het publiek kon ontsnappen.

Hoewel Siegfried & Roy oprecht van hun fans leken te houden, bestond er ook geen twijfel over dat het duo hun huis privé wilde houden. Toen hem werd gevraagd naar fans die mogelijk ooit het huis van het paar zouden bezoeken, maakte Siegfried Fischbacher het heel duidelijk dat Little Bavaria nooit open zou zijn voor het publiek. "Absoluut niet. Dit is onze privé - nee, nee, nee. Het is ons ding. We hebben aanbiedingen gehad, mensen die het Jungle Palace wilden overnemen en andere dingen wilden doen. Maar nee, nee.”

Bijna een jaar nadat Roy Horn stierf aan complicaties van het COVID-19-virus, bezweek zijn oude partner en vriend Siegfried Fischbacher aan alvleesklierkanker. Nu Siegfried en Roy allebei zijn overleden, kan de erfgenaam van hun landgoed besluiten om hun geliefde huis te openen. Er is gemeld dat het testament van Siegfried & Roy dicteerde dat hun liquide middelen zouden gaan naar een stichting die zich inzet voor de bescherming van witte tijgers en een trust. Als het echter gaat om het geliefde huis van hun paar, Little Bavaria, is de identiteit van de persoon die het heeft geërfd onbekend. Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat wie nu eigenaar is van Little Bavaria, het landgoed gesloten blijft voor het publiek en er is geen reden om aan te nemen dat dat zal veranderen.

Aanbevolen: