Hoe Eminem echt is in een relatie, volgens zijn ex-vrouw

Inhoudsopgave:

Hoe Eminem echt is in een relatie, volgens zijn ex-vrouw
Hoe Eminem echt is in een relatie, volgens zijn ex-vrouw
Anonim

In de muziekbusiness zijn er veel artiesten die de industrie stormenderhand veroveren om snel te verdwijnen en niets meer te blijken te zijn dan een flits in de pan. Aan de andere kant van het spectrum heb je artiesten als Eminem, een rapper die op dit moment een legende genoemd mag worden. Misschien wel een van de beste rappers aller tijden, Eminem leek het grootste deel van zijn carrière de Midas-touch te hebben, aangezien bijna elke single die hij heeft uitgebracht in goud is veranderd.

Naast het opnemen van veel nummers waar mensen van houden, heeft Eminem in de loop der jaren ook veel ruzie gehad met andere artiesten en bijna altijd gezegevierd. Er zijn zelfs heel veel beroemdheden die Eminem consequent in zijn muziek heeft genoemd. Helaas voor haar heeft Eminem zijn ex-vrouw Kimberly Scott ook in veel van zijn liedjes opgevoed. Als gevolg daarvan hebben veel fans van Eminem hem horen praten over zijn ex-vrouw, maar slechts weinig van zijn volgers hebben enig idee van wat Kim heeft gezegd over haar beroemde ex-man.

Wat Kim Scott heeft gezegd over het zijn met Eminem

Gezien het feit dat Eminem zijn nu ex-vrouw Kim voor het eerst letterlijk decennia geleden op dit punt in een hit bracht, kan het gemakkelijk zijn om het gevoel te hebben dat ze al lang in de publieke belangstelling staat tijd. In werkelijkheid kan echter gemakkelijk worden beweerd dat Kim Scott nooit echt in de openbaarheid is geweest. Wat nog belangrijker is, moet worden opgemerkt dat Kim meestal heeft vermeden om met de pers te praten.

Hoewel Kim Scott gemakkelijk geld zou kunnen verdienen met het schrijven van een allesomvattend boek over haar relatie met haar ex-man Eminem, heeft ze daar nooit enige interesse in getoond. Dat betekent echter niet dat Kim nooit is geïnterviewd over haar relatie met Eminem. Kort nadat het paar voor de tweede keer was gescheiden, sprak Kim met 20/20 over hoe het was om een relatie te hebben met Marshall Mathers, de man die de wereld kent als Eminem.

Volgens Kim Scott ontwikkelde ze een hechte relatie met Eminem omdat ze er voor elkaar waren als ze moeilijke tijden doormaakten. "Als hij eruit werd gezet, liep ik met hem door de straten tot hij een plek had gevonden om te wonen, of als ik eruit werd gezet, stond hij altijd voor me klaar. Het was gewoon een hechte band." Helaas verklaarde Kim dat zodra Eminem een superster werd, hij haar begon te behandelen alsof ze onder hem was.

"Hij probeerde me constant te kleineren en me te laten denken dat ik eigenlijk dankbaar zou moeten zijn dat hij bij me was." Toen de machtsbalans tussen Eminem en Kim zo volledig uit de hand liep, werd hun verbinding vervangen door een relatie die werd bepaald door jaloezie, woede, verslaving en verraad. Volgens rapporten kwam Eminem bijvoorbeeld in juridische problemen omdat hij een man had aangevallen die hij Kim zag kussen. Van haar kant geeft Kim toe dat ze uit haar huwelijk met Eminem stapte in een poging zich niet langer eenzaam te voelen. "Ik had een laag zelfbeeld. Ik wilde gewoon echt aandacht en liefde van iemand."

Na dat incident zijn Eminem en Kim Scott voor het eerst gescheiden. Vijf jaar later hertrouwde het paar om kort daarna voor de tweede keer te scheiden. Tijdens een ander zeldzaam interview met Kim gaf ze de tweede scheiding de schuld van de vreemde manier waarop Eminem een geschil tussen haar en zijn broer behandelde.

“Er was een meningsverschil tussen mij en zijn broer. Ongepast gedrag van zijn broer. Dat is wat het was. De volgende ochtend lag er een briefje in de badkamer met de tekst: 'Ik ga naar het andere huis. Ik moet mijn hoofd leegmaken.' Ik ben zo in de war over de hele zaak. Daarna kwam hij een maand lang niet eens meer langs. Hij kwam niet om de kinderen te zien, hij belde me niet. Hij belde niet terug, ik wist niet wat er aan de hand was. Dan komt de assistent van zijn advocaat naar de deur en dient hij me papieren.'

Hoe Eminems ex-vrouw Kim zich voelde over zijn liedjes over haar

Behalve dat ze een relatie had met een van de meest succesvolle muziekartiesten van hun generatie, moest Kim Scott ook omgaan met de druk om Eminem over haar te laten rappen. Sinds Kim hertrouwde met Eminem, jaren nadat hij voor het eerst over haar had geslagen, gaan sommige mensen ervan uit dat zijn teksten over haar Kim niet erg stoorden. Volgens wat ze zei tijdens het eerder genoemde 20/20-interview, had Kim echter veel last van het feit dat Eminem over haar rapte.

"Ik schaamde me. Ik werd vernederd. Ik huilde. Dit hoort een man te zijn die van me houdt, en die me moet beschermen… tegen pijn, en hier respecteert hij me op de slechtst mogelijke manier voor miljoenen mensen, en voor onze kinderen, mijn familie, mijn vrienden."

Naast het feit dat Eminem liedjes over haar opnam, had Kim ook te maken met het feit dat hij die liedjes in het openbaar uitvoerde. Volgens Kim beloofde Eminem zelfs het nummer "Kim" niet uit te voeren toen ze een van zijn concerten in hun geboortestad bijwoonde, maar hij deed het toch. Erger nog, Eminem speelde ook enkele van de gewelddadige teksten op een opblaaspop die duidelijk Kim moest vertegenwoordigen in aanwezigheid van haar. Zoals Kim onthulde, haastte ze zich na die nacht naar huis en belandde in het ziekenhuis om te herstellen nadat ze zichzelf had bezeerd.

Aanbevolen: