Marilyn Manson zou ex-assistent hebben bedreigd vanwege HBO-documentatie

Inhoudsopgave:

Marilyn Manson zou ex-assistent hebben bedreigd vanwege HBO-documentatie
Marilyn Manson zou ex-assistent hebben bedreigd vanwege HBO-documentatie
Anonim

Marilyn Manson's voormalige assistent Ashley W alters werd naar verluidt verhinderd om deel te nemen aan de komende documentaire 'Phoenix Rising', die misbruikclaims tegen de zangeres bevat.

In de aankomende HBO Max-documentaire vertelt actrice en activist Evan Rachel Wood haar ervaringen met haar ex-verloofde Manson (echte naam Brian Hugh Warner) en beschuldigt hem van aanranding. Wood had eerder besloten haar misbruiker niet te noemen en onthulde uiteindelijk zijn identiteit in de tweedelige docuserie.

De ex-assistent van Marilyn Manson beweerde dat ze verhinderd was om deel te nemen aan 'Phoenix Rising'

Vóór de release werd onthuld dat W alters - een van de vier vrouwen die rechtszaken hebben aangespannen tegen Manson die hem beschuldigde van aanranding - naar verluidt werd verhinderd om deel te nemen aan de documentaire geregisseerd door Amy J. Berg. De advocaten van W alters zeiden dat hun cliënt werd bedreigd met "vergeldingsacties" als ze eraan deelnam.

In de film beweerde Wood dat ze "in wezen voor de camera was verkracht" door haar voormalige partner tijdens het filmen van de video voor de single 'Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)' uit 2007.

In de nasleep van de documentaire die in première ging in het festivalcircuit, diende Manson juridische documenten in waarin hij de 'Westworld'-actrice beschuldigde van laster.

In de gerechtelijke documenten die door Manson tegen Wood zijn ingediend, staat dat de actie "voortvloeit uit de onrechtmatige en illegale handelingen die zijn gedaan ter bevordering van een samenzwering door beklaagde Evan Rachel Wood en haar aanstaande romantische partner, beklaagde Ashley Gore, a/k/a Illma Gore, om eiser Brian Warner, p/k/a Marilyn Manson, publiekelijk te casten als een verkrachter en misbruiker - een kwaadaardige leugen die Warners succesvolle muziek-, tv- en filmcarrière heeft doen ontsporen."

Manson wordt geconfronteerd met vier rechtszaken

Op 11 maart diende het juridische team van W alters een nieuw amendement in op haar eerste rechtszaak, waarin stond dat de voormalige assistent ook werd bedreigd met "vergeldingsacties" als ze zou deelnemen aan de film.

"Hoewel [W alters] zich veel van de specifieke daden van intimidatie, bedreigingen en dwang pas in de herfst van 2020 of later kon herinneren, veroorzaakte de compilatie van talloze dreigende en gewelddadige gebeurtenissen een constante staat van angst voor vergelding en vergelding. Eiseres confronteert gedaagden op enigerlei wijze,' schrijven W alters' advocaten in de gewijzigde rechtszaak zoals gezien door 'Rolling Stone'.

"Dit droeg er ook toe bij dat eiseres geen toegang kon krijgen tot veel van de herinneringen aan haar misbruik totdat de effecten van deze bedreigingen en dwang verdwenen als gevolg van de publieke bekendheid van Warners misbruik en het verlies van zijn macht in de industrie toen zelfs zijn platenlabels en management hun vertegenwoordiging van gedaagden lieten vallen."

Aanbevolen: