Waarom 'Futurama' anders zou kunnen klinken vanwege de aanstaande revival

Inhoudsopgave:

Waarom 'Futurama' anders zou kunnen klinken vanwege de aanstaande revival
Waarom 'Futurama' anders zou kunnen klinken vanwege de aanstaande revival
Anonim

Op het kleine scherm heeft Matt Groening een schat aan prestaties geleverd. The Simpsons is zijn trots en vreugde, maar de maker heeft succes gehad met andere projecten. Misschien wel zijn meest opvallende project buiten de favoriete familie van Springfield is Futurama.

Futurama was echt een geweldige show op zich. De show bevatte hartverscheurende afleveringen, hartverwarmende afleveringen en had zelfs veel paaseieren voor The Simpsons. Hoewel de serie nooit een juggernaut was, had ze een trouw publiek en heeft ze door de jaren heen een aantal wilde pieken en dalen gekend.

Onlangs werd een comeback voor de serie aangekondigd, en hoewel dit geweldig is, zijn fans sceptisch vanwege een contractueel geschil met een belangrijke stemacteur. Laten we eens kijken wat er aan de hand is.

'Futurama' is een klassieke serie

In 1999 maakte Futurama zijn debuut op het kleine scherm om fans een frisse animatieserie te geven om van te genieten. Matt Groening, het brein achter The Simpsons, leidde dit project en hoewel het nooit hetzelfde niveau bereikte als The Simpsons, vond het toch een trouw publiek.

Gedurende 4 seizoenen en meer dan 70 afleveringen hield Futurama het op televisie vast. Het was misschien geen krachtpatser, maar fans genoten nog steeds van wat het elke week op tafel bracht. Het was een mooi contrast met The Simpsons, maar de oorspronkelijke uitvoering van de show was niet voorbestemd om lang te duren.

Na de aanvankelijke annulering zou Futurama een aantal jaren uit de lucht zijn voordat hij in 2008 terugkeerde voor seizoen 5. De serie zou een zevende seizoen doorlopen voordat hij weer de bijl zou krijgen. Het leverde 140 afleveringen op voor de fans, en hoewel mensen het jammer vonden om het weer te zien gaan, waren ze in ieder geval blij met het feit dat de show een lange terugkeer had.

Onlangs waren oude fans verbijsterd toen ze hoorden dat de sympathieke show een comeback maakte op het kleine scherm.

'Futurama' maakt een comeback

2022 is goed begonnen voor het televisiepubliek, en de aankondiging van nieuwe Futurama-afleveringen die naar Hulu komen, was een groot probleem.

In 2020 heeft Hulu een soortgelijke prestatie geleverd toen het Animaniacs uit de dood terugbracht, en tot nu toe is het een succes geweest. Het heeft twee succesvolle seizoenen gehad en er is al bevestigd dat een derde seizoen onderweg is.

Beide partijen van deze deal willen graag samenwerken en zien hoe de zaken zich ontwikkelen tijdens de productie.

"Toen we de kans kregen om fans en kijkers nieuwe afleveringen van 'Futurama' te brengen, konden we niet wachten om erin te duiken. Deze iconische serie heeft de weg vrijgemaakt voor het succes van animatie voor volwassenen sinds de eerste lancering en we kijken ernaar uit dat Matt & David de weg blijven effenen en Hulu verder vestigen als de premièrebestemming voor fans van het genre, "zei Craig Erwich, president van Hulu Originals.

Fans zijn ongelooflijk enthousiast dat de show terugkomt met veel belangrijke stukken op hun plaats, maar een belangrijk lid van de stemmencast moet nog instemmen met een nieuw contract.

John DiMaggio heeft er niet mee ingestemd om terug te keren

John DiMaggio, die Bender uitsprak in de serie, staat momenteel stil bij de mensen die Futurama maken.

"Volgens bronnen werd een aanbod uitgebreid tot alle drie de acteurs. West en Sagal gingen akkoord. Het team van DiMaggio deed dat niet, omdat het als een slappe hap werd beschouwd en niet kon concurreren met de markt of de erfenis van Futurama. Een bron suggereert de Het proces van de favoriete naties viel uit elkaar toen West en Sagal het aanbod aannamen zonder DiMaggio te raadplegen. Een andere bron weerlegt dat idee. DiMaggio's kant bood een tegenbod met meer concurrerende citaten, maar sommige bronnen suggereren dat de gesprekken met de studio in november zijn geëindigd en sindsdien niet zijn gevorderd, " EW gemeld.

Dit was een grote klap voor fans, aangezien Bender misschien wel het meest iconische personage is dat uit de show naar voren komt. DiMaggio hielp om van het personage een kracht op het kleine scherm te maken, en het niet krijgen van hem aan boord zou rampzalig kunnen zijn voor de serie.

Volgens EW: "Er wordt nog gezocht naar een vervangende stemacteur, terwijl het aanbod voor DiMaggio om terug te keren voorlopig op tafel blijft liggen, heeft EW vernomen. De studio wil DiMaggio niet betalen meer dan West en Sagal, wat bijdraagt aan de stilstand."

Alleen de tijd zal leren of de zaken tussen de twee partijen goed worden gemaakt, maar het is duidelijk dat geen van beiden bereid is te wijken. Het zou een groot verlies zijn voor de show en voor de fans, die jaren hebben gewacht op de terugkeer van de show naar het kleine scherm.

Aanbevolen: