RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 23: 'Reunion Part 2

Inhoudsopgave:

RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 23: 'Reunion Part 2
RHOSLC' Seizoen 2 Aflevering 23: 'Reunion Part 2
Anonim

Real Housewives van het tweede seizoen van S alt Lake City loopt misschien ten einde, maar dat wil niet zeggen dat de spanningen tussen de dames afnemen.

Integendeel, het lijkt erop dat de zaken aan het opwarmen zijn en op weg zijn naar een explosieve conclusie.

Vorige week, deel 1 van de reünie zag Heather Lisa ervan beschuldigen "nep" en een slechte vriend van Meredith te zijn, en in de aflevering van deze week bevindt de zakenvrouw zich in de hete stoel, nogmaals.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor deel 2 van de 'RHOSLC' seizoen 2 reünie

Meredith Marks bouwt een zaak op tegen Lisa Barlow

Fans herinneren zich misschien dat Meredith in deel 1 van de RHOSLC seizoen 2 reünie aan Lisa vroeg of ze het gevoel had dat ze haar rug had bij verschillende gelegenheden tijdens het seizoen.

In deel 2 vervolgt Meredith haar vraagstelling en vraagt Lisa of ze zich gesteund voelde tijdens Mary's lunch - een vraag waar Lisa van harte mee instemt.

Dit zet Andy Cohen ertoe aan te grijnzen over Meredith, "langzaam [haar] case" opbouwen tegen Lisa, waarop Meredith antwoordt, "Ik ben een advocaat."

Later in de aflevering gebruikt Meredith Lisa's bekentenissen als bewijs dat ze haar in feite terug had, wat Lisa's hete microfoontirade des te schokkender voor haar maakte.

Meredith breekt over Lisa's behandeling van haar

Zodra Meredith vaststelt dat ze er meerdere keren voor Lisa was geweest, richt ze haar aandacht op de keren dat ze vond dat Lisa meer empathisch voor haar had kunnen zijn.

Zoals kijkers zich zullen herinneren, organiseerde Meredith vroeg in seizoen 2 een Shabbat-diner bij haar thuis, ter nagedachtenis aan haar vader.

Hoewel de avond bedoeld was om haar te helpen genezen terwijl ze midden in haar verdriet zat, zag Lisa een groot deel van de avond het onderwerp Jen Shah aansnijden - en in deel 2 van de reünie onthult Meredith dat ze vond dat is bijzonder kwetsend.

Meredith onthult ook dat Lisa niet bij haar had ingecheckt nadat ze had verteld dat haar vader stervende was - een bewering die Lisa ontkent.

Meredith zet het record recht over het gedenkteken van haar vader

Ondanks dat veel castleden zich afvragen wanneer de herdenking van Meredith's vader tijdens het seizoen plaatsvond, zijn alle ogen weer op Lisa gericht wanneer de dames samen uitzoeken waarom die verwarring in de eerste plaats is ontstaan.

Terwijl Lisa volhoudt dat Meredith zei dat ze in het gedenkteken van haar vader was op het moment van Jens arrestatie, ontkent Meredith dat botweg - er zelfs op wijzend dat Lisa het gedenkteken tijdens het telefoongesprek nooit had genoemd, maar haar er gewoon op aandrong om met haar familie, waardoor de insinuatie dat ze had gelogen over de herdenkingsdata nog verwarrender voor haar was.

Meredith breekt over Lisa's hete microfoonmoment

Zoals Meredith in deel 1 al zei, had ze buiten de camera contact opgenomen met Lisa om haar te vertellen dat ze een vriend nodig had na het overlijden van haar vader.

In deel 2 verwijst ze opnieuw naar dat gesprek en wijst ze erop dat hun eerdere gesprek het horen van het hete microfoonmoment nog verwoestender maakte.

Meredith wijst er ook op dat het-g.webp" />.

De dames bieden Lisa advies over hoe om te gaan met haar conflict met Meredith

Naast het feit dat ze door de groep wordt geroepen voor haar behandeling van Meredith, wordt Lisa ook ter verantwoording geroepen voor de beschuldigingen die ze heeft geuit over Mary's Church, en hoe haar overleden vriend, Cameron Williams, ermee verbonden was.

Als gevolg daarvan gaat ze stuk op de set - wat Whitney ertoe aanzet te suggereren dat ze, in plaats van zichzelf te verdedigen en uitleg te geven, eerst moet luisteren.

Jen, ondertussen, vertelt Lisa dat ze niet "sterk" of perfect hoeft te zijn, en zichzelf moet toestaan om kwetsbaar te zijn wanneer dat nodig is.

De status van Meredith en Lisa's vriendschap hangt nog steeds in de lucht

Ondanks alles wat er tussen de twee is gebeurd, vroeg Meredith of ze een toekomst zag voor haar vriendschap met Lisa, legt Meredith uit dat ze het hete microfoonmoment pas 48 uur voorafgaand aan de reünie had gezien en tijd nodig heeft om alles te verwerken.

Ze voegt eraan toe dat ze "een hekel zou hebben om een 10-jarige vriendschap uit het raam te gooien" maar houdt vol dat ze kapot is van de beproeving.

Meredith Marks en Lisa Barlow
Meredith Marks en Lisa Barlow

Dit markeert de plek voor de lunchpauze van de cast en crew - maar camera's blijven lang genoeg draaien om Lisa vast te leggen die Meredith nadert.

Lisa verontschuldigt zich, maar probeert opnieuw om zichzelf uit te leggen, en vertelt Meredith dat een deel van haar woede voortkwam uit het horen van een gerucht dat de laatste haar huisrenovatie had beledigd… en Meredith vat het niet goed op.

Meredith stormt van de set af en laat een verwarde Lisa Barlow achter - en laat kijkers zich afvragen of de voormalige beste vrienden hier voorbij kunnen komen.

Fans reageren op deel 2 van de reünie

Verschillende fans hebben sociale media gebruikt om te wijzen op de inconsistenties in Lisa's redenering, en velen wezen erop dat niets haar tirade tegen Meredith rechtvaardigde.

Het lijkt er echter op dat een groot aantal kijkers helemaal geen commentaar geeft op Lisa en Meredith. In feite maken ze zich meer zorgen over de vijandigheid van Heather en Whitney jegens Lisa.

Gezien Lisa Whitney en Heather 'Bad Weather' noemde tijdens de reünie van vorig seizoen, zijn er duidelijk diepe vijandigheden tussen dit trio. Of ze met zijn drieën hun problemen zullen oplossen in deel 3 van de reünie van seizoen 2, moeten we volgende week afwachten!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives Of S alt Lake City bekijken op hayu.

Aanbevolen: