Inside Pete Davidson And John Mulaney's Friendship

Inhoudsopgave:

Inside Pete Davidson And John Mulaney's Friendship
Inside Pete Davidson And John Mulaney's Friendship
Anonim

Pete Davidson en John Mulaney vormen een van de meest iconische duo's uit Saturday Night Live. Nu Davidson de show verlaat, vonden we dat het tijd was om hun vriendschap eens nader te bekijken - van hun eerste schets samen tot 'van elkaar houden'.

Hoe hebben Pete Davidson en John Mulaney elkaar ontmoet?

De twee ontwikkelden een vriendschap op SNL. In april 2018 maakten ze samen hun eerste schets, 'Diner Lobster'. Het was Mulaney's hostingdebuut. Zes maanden later werden de twee samen gespot tijdens een Steely Dan-show. "Ik heb Steely Dan 12 jaar gezien en niemand staat ooit op. Pete Davidson heeft dat vanavond veranderd", tweette Mulaney naast een video van Kim Kardashian's beau-dansen tijdens het concert.

Hun vriendschap bereikte een hoogtepunt toen ze hun krachten bundelden tijdens een 'Weekend Update'-segment. Mulaney, die al meer dan tien jaar nuchter was, vertelde de ster van King of Staten Island om "een leven in komedie te hebben dat niet krankzinnig is". Davidson reageerde en zei: "Mensen denken meestal dat hij een NBA-coach is, en ik ben de controversiële groentje."

In juni 2020, toen Vanity Fair de Big Mouth-acteur vroeg naar zijn vriendschap met Davidson, zei hij: "Het is niet zo belachelijk dat twee mensen die op dezelfde plaatsen hebben gewerkt en elkaar verschillende keren hebben ontmoet, besloten om vrienden te worden." Tijdens het gezamenlijke interview adviseerde Davidson Mulaney ook om geen tatoeages te nemen. "Ik denk dat je te lief en cool bent, en ik denk dat het het product zou devalueren", zei de komiek waarop zijn vriend antwoordde: "Je bent ook heel lief, maar ik ben het ermee eens. Ik ben soms in je huis geweest wanneer tatoeëerders opduiken…ik kwam de laatste keer in de verleiding."

Hoe dichtbij zijn Pete Davidson & John Mulaney?

Davidson en Mulaney zijn zo close dat ze grappen maken over elkaars geestelijke gezondheidsproblemen. "Ik heb tijd met Pete doorgebracht om hem te laten zien dat je een leven in komedie kunt hebben dat niet krankzinnig is. Een nuchter, huiselijk leven", zei Mulaney in 2019. Eind 2020 zocht hij behandeling voor drugs en alcohol verslaving. Davidson reageerde op zijn stuk en zei: "En nadat ik Johns leven had gezien, dreigde ik publiekelijk met zelfmoord. Het spijt me, ik weet dat ik die grap niet zou moeten maken, maar het is grappig."

Daarna uitte Mulaney zijn liefde voor Davidson. "Pete, kijk me aan. Kijk me in de ogen. Velen houden van je, en we zijn blij dat alles goed met je gaat", zei de acteur. Een paar maanden later vertelde hij Esquire ook dat dat stukje geestelijke gezondheid met Davidson veel voor hem betekende. "Ik zeg hem dat ik altijd van hem hou", zei Mulaney over zijn vriend. "Pete en ik kwamen samen met dat stukje, maar in mijn hoofd dacht ik:" Ik hoop dat dit iets louterends voor hem is.' Hoe het ook kwam, ik was erg blij dat het er was."

Mulaney ontmoette ook Ariana Grande, de ex van Davidson, toen ze nog aan het daten waren. "Pete nodigt me uit terwijl hij een tatoeage laat zetten", onthulde hij in september 2019. Ze keken zelfs samen naar een film. 'Achtste klas. Bo Burnham,' herinnerde hij zich. Snel vooruit naar januari 2022, een video van Davidson die de baby van Mulaney ontmoette met Olivia Munn ging viraal. De nieuwe vader noemde hem "oom Pete!" in het bijschrift.

Hoewel velen het schattig vonden, konden anderen niet anders dan wijzen op de "rare" connectie tussen Davidson en het paar. "john mulaney is bevriend met pete davidson die bevriend is met machinegeweer kelly die uitgaat met megan fox die met nick miller uitging in nieuwe meisjes & die ook uitging met olivia munn die nu met john mulaney uitgaat," tweette een fan.

Maar anderen denken echt dat Davidson en Mulaney 'winnen' in hun liefdesleven. "Pete Davidson is aan het daten met Kim Kardashian", merkte een Twitter-gebruiker op.'Colin Jost is getrouwd met Scarlett Johansson. En John Mulaney heeft vandaag een baby gekregen met Olivia Munn. Grappige kerels zijn nu echt 100 geworden.' Een andere fan zei dat het gewoon de aantrekkingskracht is van deze SNL "grappige jongens met geld en connecties."

Daarover gesproken, Davidson noemde Mulaney in zijn afscheidsboodschap voor de show. "SNL is mijn thuis. Ik ben zo blij en verdrietig over de show van vanavond. Om zoveel redenen die ik niet kan uitleggen", schreef de komiek via de Instagram van David Sirus. "Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te zijn in een muzikaal nummer van Mulaney." Dat is iets wat we graag zouden zien.

Aanbevolen: