Heeft Taylor Tomlinson een relatie?

Inhoudsopgave:

Heeft Taylor Tomlinson een relatie?
Heeft Taylor Tomlinson een relatie?
Anonim

Halverwege maart van dit jaar zette Taylor Tomlinsons bloeiende carrière opnieuw een belangrijke stap voorwaarts: haar nieuwe comedyspecial debuteerde op Netflix De productie was getiteld Look at You, en het was de tweede door de getalenteerde 28-jarige komiek die op het streamingplatform te zien is.

Tomlinson voert al comedy uit sinds ze 16 was, met de steun van haar vader, die haar inschreef voor een stand-uples. Behalve op verschillende shows en comedy-evenementen, heeft de in Californië geboren strip ook getoerd en een podium gedeeld met enkele van haar idolen, waaronder mede-comedyster Whitney Cummings.

Haar ster begint echt professioneel te schitteren, maar het privéleven van Tomlinson is geen erg open boek geweest. Zoals met de meeste andere comedians, verwijst ze echter van tijd tot tijd naar haar relatiestatus in haar materiaal.

Met de komst van de wereldwijde COVID-pandemie in 2020 haalde Tomlinson de krantenkoppen toen ze hilarische video's begon te posten van haar quarantaine samen met haar toenmalige vriend, Sam Morril.

Rond dezelfde tijd suggereerde ze ook in een comedy-routine dat ze dat jaar een korte tijd verloofd was.

Twee jaar later ondervragen we Tomlinsons werkelijke relatiestatus.

Wie is de geruchten ex-verloofde van Taylor Tomlinson, Sam Morril?

Net als Taylor Tomlinson is Sam Morril ook een stand-upcomedian. Hij speelde echter ook in verschillende films en tv-shows als acteur. Ook als schrijver en producer heeft hij een aantal credits op zijn naam staan. Nu 35 jaar oud, werd hij geboren in Chelsea, Massachusetts, maar groeide op in New York City.

Morril komt uit een artistieke familie; zijn moeder, Marilyn Greenberg, is een schilder en fictieschrijver. Hij nam zijn achternaam van zijn stiefvader, Mark Charles Morril. Zijn biologische vader komt uit de familie Elgort, via wie Morril familie is van de West Side Story-acteur Ansel Elgort.

Nadat Morril zich een weg omhoog had gewerkt in de comedyscene in New York, brak hij door toen hij de kans kreeg om stage te lopen bij Stephen Colbert's The Colbert Report. Vanaf 2014 werd hij ook regelmatig in comedyshows 's avonds laat, zoals Conan en The Late Show met Stephen Colbert.

Morril deed in 2016 auditie voor seizoen 11 van America's Got Talent, maar werd uitgeschakeld in de Judge Cuts. Hij was onder meer te zien als acteur in Billions en Inside Amy Schumer.

Was Taylor Tomlinson verloofd met Sam Morril?

Taylor Tomlinson grapte over haar korte optreden als gastkomiek in The Tonight Show met Jimmy Fallon in maart 2020. "Ik heb een geweldig jaar gehad… ik ben verloofd", begon haar stukje, voor die tijd verslechteren: "Bedankt, het is niet gelukt!"

Het was in dezelfde maand dat ze de clips van haar en Sam Morril samen in quarantaine begon te plaatsen, wat het zeer onwaarschijnlijk maakt dat hij het onderwerp van dat materiaal was. Het paar bleef beelden van hun leven in lockdown delen in wat in wezen een korte webserie werd.

In die begindagen van de lockdown legde Morril uit waarom ze ervoor kozen om de korte video's te gaan maken. "Nou, ongeveer een week geleden verloren we de controle over onze carrières… niet alleen onze carrières, maar ons leven. [Maar] het is leuk om samen creatief te zijn," zei hij.

Tomlinson was het ook eens met haar vriend en zei: "We zitten echt aan elkaar vast, dus we dachten dat dit ons scherp en creatief zou houden, en niet naar elkaars keel."

Zijn Taylor Tomlinson en Sam Morril nog steeds samen?

In augustus 2021 werd Taylor Tomlinson gehost door Seth Meyers tijdens zijn Late Night with Seth Meyers, waar ze sprak over haar stand-upcarrière en haar relatiestatus. Ze noemde Sam Morril niet bij naam, maar haar verhaal suggereerde dat ze nog steeds samen waren.

"Mijn vriend woont in New York en is als geboren en getogen in Manhattan, wat ik beschouw als laagdrempelig misbruik", grapte Tomlinson. En omdat hij opgroeide in New York, kan hij niet autorijden… Hij zou kunnen autorijden, maar dat doet hij niet, want hij zegt: 'Ik ben een New Yorker!'"

Morril maakte grapjes over het feit dat hij geen kinderen wilde in een stand-upset die hij in 2018 deed. "Ik hou van baby's", plaagde hij. "Maar weet je wat beter is dan een baby? Geen fing baby hebben!" In haar interview met Seth Meyers onthulde Tomlinson ook het soort gesprek dat ze hebben gehad over het krijgen en opvoeden van kinderen.

"[Sam's] zoals, als ik kinderen heb, moeten we ze hier opvoeden. En ik had zoiets van, [nee, omdat] ik van mijn kinderen ga houden," grapte Tomlinson. Of ze nu wel of niet kinderen krijgen, het lijkt erop dat de relatie tussen Tomlinson en Morril in de tussentijd nog steeds sterk is.

Aanbevolen: