Nina Dobrev heeft geweldige dingen gedaan om de snowboardcarrière van vriend Shaun White te ondersteunen

Inhoudsopgave:

Nina Dobrev heeft geweldige dingen gedaan om de snowboardcarrière van vriend Shaun White te ondersteunen
Nina Dobrev heeft geweldige dingen gedaan om de snowboardcarrière van vriend Shaun White te ondersteunen
Anonim

Shaun White liep net zijn laatste Olympische Spelen nadat hij aan vijf ervan had deelgenomen en zijn vriendin Nina Dobrev kon niet trotser zijn. Het paar kwam samen in april 2020 en genoot ervan om samen tijd door te brengen tijdens de quarantaine. Ze maakten hun relatie Instagram de volgende maand officieel en fans waren geïntrigeerd door deze unieke combinatie.

Er waren eens een drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en een Canadese actrice verliefd.

Nina Dobrev is vooral bekend van haar rol als Elena Gilbert in The Vampire Diaries. De actrice was onlangs in de roddelbladen voor haar bewondering en steun tijdens White's laatste Olympische run. Het was een behoorlijk emotionele rit voor de snowboarder en Nina is er bij elke stap geweest. Ook al won Shaun White geen gouden medaille in Peking, hij gaat naar huis voor zoveel meer.

6 Nina Dobrev verstopt graag kleine briefjes in Shaun's tas

"Haar liefde en steun is ongelooflijk", vertelde de snowboarder exclusief aan E! Nieuws nadat hij vierde werd in zijn laatste run op de Olympische Winterspelen van 2022, de laatste waaraan hij van plan is deel te nemen. "Ze heeft me gewoon bij elke stap ontmoet, via training, me gebeld, aantekeningen en dingen in mijn tas verstopt, gewoon alles om mijn dag op te fleuren." Dit is de eerste Olympische Spelen die de twee samen als vriend en vriendin hebben gedeeld. Nina maakt er een prioriteit van om Shaun te laten weten dat ze aan hem denkt vanaf een afstand van 6.000 mijl.

5 Nina Dobrev verrast Shaun White met een speciale videocompilatie

Aangezien de Olympische Winterspelen strikte protocollen moeten volgen als het gaat om het indammen van het coronavirus, mogen vrienden en familie niet naar evenementen komen. Nina Dobrev wist dat het moeilijk was voor haar vriend om het helemaal alleen te doen, dus bedacht ze een geweldige verrassing. "Ze wist dat al mijn vrienden en familie er niet bij konden zijn, en ze bracht iedereen bij elkaar en maakte deze ongelooflijke video van iedereen die zei hoe graag ze erbij wilden zijn en hun liefde en steun stuurden", zei de vijfvoudig Olympiër. teen! Nieuws. "Ik heb die video elke dag afgespeeld terwijl ik hier ben om opgepompt te worden en steun van thuis te voelen. Dus dat was gewoon zo geweldig. Het zette echt de toon voor de rest van de reis."

4 Shaun White op zijn laatste rit

Het besef van de impact die Shaun op de sport maakte, bracht tranen in de ogen van de profs. Ook al laat hij de Olympische Spelen achter zich… hij is een rolmodel geworden voor zoveel jonge atleten en zal voor altijd de GEIT van het snowboarden zijn. Wit gedeeld met E! Nieuws, "Het was zo geweldig om hun verhalen te zien en te horen", onthulde hij. "Een van de deelnemers zei: 'Ik heb je dit nooit verteld, maar toen ik voor het eerst begon met snowboarden, had ik je pro-modelbord en je jas waar je vroeger in reed.' En om te horen dat ik hen had beïnvloed en hen in dit traject had voortgestuwd en hen het niveau van carrière had laten zien dat mogelijk is binnen de sport."

"En mensen die zeggen: 'Man, ik wilde je al zo lang verslaan.' Weet je? 'Maar ik respecteer je, en ik ben zo vereerd om hier te zijn op je laatste dans'", vervolgde hij. "Dat was heel emotioneel en ongelooflijk, en ik brak in en liet de emoties daar rondhangen. Ik ben gewoon zo blij, ik zal dat moment voor altijd koesteren."

3 Shaun White is klaar om zich te herenigen met zijn liefde

Shaun kan dit hoofdstuk eindelijk naar bed brengen en een geheel nieuw beginnen met zijn liefde. Dobrev en White kunnen in de nabije toekomst trouwklokken hebben. De snowboarder en de actrice zouden zeker getalenteerde kinderen creëren!

2 Nina Dobrev inspireerde Shaun White om een pensioenplan te maken

"Mijn vriendin zei: 'Als je met pensioen gaat, moet je deze lijst maken met dingen die je wilt doen'", deelde hij op Jimmy Kimmel Live op.17 februari. "Dus ik plaats deze lijst - en vrij dicht bij de top van de lijst was: 'Ga naar een Super Bowl' omdat het altijd tijdens het competitieve seizoen is. Ik ben er nog nooit naar geweest, dus ik landde, zei hallo tegen iedereen, en toen zei ik: 'Ik moet gaan' en ging meteen naar de Super Bowl." Dus Shaun White en Nina Dobrev deden precies dat… ze gingen naar de Super Bowl!

1 Nina Dobrev en Shaun White's toekomstplannen

Nina en Shaun hebben bijna twee jaar een relatie en ze kunnen niet wachten om samen aan het volgende hoofdstuk van hun leven te beginnen. Nina acteert nog steeds en verschijnt in zowel televisie als films. Shaun is gefocust op het afstrepen van dingen op zijn pensioenlijst en geniet van al deze nieuwe vrije tijd die hij heeft opgedaan. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze twee!

Aanbevolen: