Nicole Kidman crashte de Las Vegas-show van haar man

Inhoudsopgave:

Nicole Kidman crashte de Las Vegas-show van haar man
Nicole Kidman crashte de Las Vegas-show van haar man
Anonim

Nicole Kidman bewees dat ze voor een verrassing kan zorgen nadat ze de meest recente show van haar man Keith Urban in Las Vegas crashte. De countryzanger gaf zaterdagavond een show in het Colosseum in Caesar's Palace toen hij een heel speciale gast op het podium bracht.

In een clip op Keith's Instagram-pagina is te zien hoe de zanger zijn vrouw naar het podium trekt. "Wat is je naam? Waar kom je vandaan?" vraagt Keith speels terwijl hij haar naar zich toe trekt. "Nicole Urban", antwoordt de actrice met haar getrouwde naam.

Nicole maakte zich zorgen over Keiths kleerkast

Nicole zegt dan dat ze de jas wil oppakken die hij eerder in de set op de grond heeft gegooid. 'Ik wil je jas pakken. Je legde het op de grond, "zei ze. "Ze zei letterlijk: 'Verlies die jas niet', en ik dacht: 'Hoe ga ik de jas verliezen?'" vertelde Keith de menigte toen ze de jas om het op te halen.

Een van Keiths bandleden bleek hem te hebben 'gestolen' nadat Keith hem had uitgedaan, maar hij gaf hem aan Nicole die de blazer aantrok. Nicole blies kusjes naar het publiek voordat ze het podium verliet.

Keiths concert maakte oorspronkelijk geen deel uit van zijn residentie in Las Vegas, maar hij werd gevraagd om nog 5 shows op te voeren nadat Adele haar show had geannuleerd vanwege creatieve meningsverschillen en zorgen over COVID (hoewel ze momenteel aan een andere residentie werkt).

"We kregen op een avond een zeer paniekerig telefoontje met de vraag of we een aantal shows konden invullen en het werkte perfect", vertelde Keith aan PEOPLE dat hij op het laatste moment werd gevraagd om de slots op te vullen. "Ik hou van die kamer", voegde hij eraan toe over zijn optreden in het Colosseum. "Het podium is letterlijk een arena, het is krankzinnig."

Terwijl de zanger er afgelopen zaterdag uitzag alsof hij plezier had op het podium, is dit zijn laatste optreden Sin City, althans voorlopig. Maar hij neemt geen pauze, want Keith gaat op pad voor een Amerikaanse tournee.

Ondanks dat ze 16 jaar getrouwd zijn, zijn Keith en Nicole vaak erg privé over hun relatie. Het stel ontmoette elkaar in 2005 op G'Day La, een evenement ter ere van Australiërs (beide beroemdheden hebben het Australische staatsburgerschap). Het paar trouwde het volgende jaar.

Nicole beviel in 2008 van hun eerste dochter, Faith Margaret, terwijl hun tweede dochter, Sunday Rose, in 2010 werd geboren via draagmoederschap. Nicole heeft ook twee volwassen kinderen – dochter Isabella en zoon Connor – die ze adopteerde tijdens haar huwelijk met Tom Cruise.

Aanbevolen: