Survivor'-deelnemers mogen dit 's nachts niet doen

Inhoudsopgave:

Survivor'-deelnemers mogen dit 's nachts niet doen
Survivor'-deelnemers mogen dit 's nachts niet doen
Anonim

We hebben de afgelopen 40+ seizoenen echt het beste en het slechtste van 'Survivor' gezien. De gastheer zelf Jeff Probst heeft een aantal twijfelachtige momenten gehad, waar fans nog steeds op terugkijken.

Fans houden van informatie achter de schermen en hetzelfde geldt voor de regels die de deelnemers achter de camera moeten volgen. We bekijken wat ze 's nachts niet kunnen doen, samen met andere voordelen die ze hebben.

'Survivor' heeft een immens productieteam achter de schermen

Hoewel het soms voelt alsof ' Survivor ' alleen Jeff Probst en de deelnemers is, is dat in werkelijkheid verre van waar. Volgens een voormalig cameraman van de show is er achter de schermen een enorm team aan het werk. Tijdens de uitdagingen zijn er zelfs 80 medewerkers achter de schermen van verschillende divisies die buiten de camera om deelnemen.

"Bij een uitdaging zijn er ongeveer 80 bemanningsleden van verschillende afdelingen buiten beeld."

Nu heeft de cameraman onthuld dat hij een NDA heeft getekend, maar andere details schuwt hij niet, zoals hoe Jeff altijd in staat is om de perfecte vragen te stellen bij de stamraad, ondanks het feit dat hij ben er niet voor veel van de serieuze gesprekken tussen de concurrenten.

"Hij krijgt downloads op alle evenementen, hij is ook een EP. Jeff is een meester in zijn werk. Ik film niet vaak tribal, maar ik denk dat hij voorzichtig is met zijn formuleringen."

Fans waarderen Probst ook voor zijn betrokkenheid en liefde voor het spel, in tegenstelling tot sommige andere presentatoren van realityshows…

Achter de schermen zijn er andere regels die de deelnemers moeten volgen, maar die worden niet gedeeld op televisie. Een daarvan betreft wat ze in het donker mogen doen.

Het is deelnemers verboden 's nachts het water in te gaan

Nee, deelnemers kunnen niet vrij rondlopen tijdens hun verblijf op het eiland. Vooral 's nachts zijn er bepaalde regels om te volgen, vooral gezien de gevaren van de eilanden. Volgens Insider houdt een daarvan in dat je 's nachts niet het water in gaat, uiteraard vanwege de gevaren.

Sommige deelnemers waren hier minder blij mee, aangezien ze het water gebruiken om schoon te maken en helaas als toilet.

Een voormalige deelnemer verklaarde dat ze ondanks de uitspraak het water nog steeds als team zouden gebruiken.

"We mochten niet, maar ik zou als stam naar de rand van het water gaan", zei Carbin. "Ik was er een beetje eigenwijs in."

Deelnemer Lauren-Ashley Beck was bot over haar uitleg over het niet in het water gaan 's nachts, en beweerde dat de showrunners gewoon "niet wilden dat je dood ging".

Dit was niet de laatste van de regels, want volgens andere deelnemers waren er enkele voordelen die fans nooit op televisie te zien kregen.

Bepaalde momenten op 'Survivor' zijn met opzet niet gefilmd vanwege de integriteit ervan

Medicatie en benodigdheden zijn aanwezig voor de deelnemers. Degenen van de realityshow wordt echter verteld om niet over het spel te praten terwijl ze de voordelen gebruiken, aangezien dit niet is gefilmd.

"Als je iets van dat spul nodig had, kon je gewoon naar de medicijnendoos gaan", zei Stott. "Ze laten maar één persoon tegelijk toe, dus je komt daar niet samen."

"Er is ons expliciet verteld dat we niet over strategie mogen praten als we elkaar helpen zonnebrandcrème op te doen," zei Beck

Bovendien onthulde Karishma Patel dat er ook medicatie wordt gegeven, in gevallen zoals een UWI, of om pijn te verlichten.

"Als iemand ooit een urineweginfectie heeft gehad, is het een van de meest pijnlijke dingen die je kunt doormaken, en ze geven je wel antibiotica," zei Patel.

"Er waren mensen die pijnstillers kregen," zei Patel. "En misschien hadden ze al bestaande blessures waardoor ze daarvoor in aanmerking kwamen - wat waarschijnlijk het geval is - omdat ik me niet kan voorstellen dat ze ze zomaar hebben uitgedeeld."

Natuurlijk, de show heeft een paar regels om te volgen, maar de levensduur is ronduit indrukwekkend, meer dan twee decennia geleden begonnen op CBS in 2000. Nu, in seizoen 42, blijft de show doorgaan zonder echt einde in zicht.

Aanbevolen: