De grootste sterren die meededen aan spelshows

Inhoudsopgave:

De grootste sterren die meededen aan spelshows
De grootste sterren die meededen aan spelshows
Anonim

Net als de rest van ons, moeten beroemdheden ergens hun ster krijgen. Het is niet verrassend dat een select aantal Hollywood-sterren hun eerste kennismaking met media-aandacht kregen als deelnemers aan spelshows. Hoewel sommige beroemdheden in realityshows verschenen voordat ze beroemd werden, is de route van de spelshow een gemakkelijke manier om je plant overal in de ether te laten zien zonder de extra stress van auditie.

Met dat gezegd zijnde, kan het echter als een verrassing komen dat sommige van de sterren die in die spelshows te zien waren, grote Hollywood-namen bleken te zijn. Dus laten we eens kijken naar de grootste sterren die ooit hebben deelgenomen aan geliefde spelshows, zullen we? Laten we het doen.

10 Jon Hamm (The Big Date)

Lang voordat hij halverwege de middag een beetje van de stijve dingen nipte en met innovatieve advertenties kwam als Don Draper op Mad Men, was Jon Hamm een gewone Joe. Een gewone Joe die toevallig als deelnemer verscheen op The Big Date van het USA Network. The Big Date was een datingshow gehost door Mark Walberg (niet die) die maar één seizoen duurde en de 25-jarige Hamm maakte niet alleen zijn tv-debuut in de show, hij werd ook afgewezen door zijn toekomstige date. Alles bij elkaar genomen leek hij het daarna goed te doen.

9 Steve Martin (The Gong Show)

Steve Martin heeft zijn plaats in de wereld van de komedie gecementeerd als een van de grootsten aller tijden. De man die zou gaan schitteren in klassiekers als Planes, Trains en Automobiles, verscheen lang voor zijn mainstream-succes in een aflevering van de NBC-klassieker The Gong Show uit de jaren 70. Martin was een pre-fame en was twee keer te zien in de show, met als meest opvallende verschijning de komiek die een pijl door zijn hoofd droeg terwijl hij de banjo speelde (nogal indrukwekkend.)

8 John Ritter (The Dating Game)

The Dating Game was een ABC-datingshow die eind jaren '60 begon, met Zooey Deschanel en Michael Bolton als gastheer van de meest recente iteratie (tot de annulering in 2022). De show bevatte veel bekende beroemdheden en een paar beroemde gezichten die enorm zouden worden, zoals een 14-jarige Michael Jackson. Een opvallende verschijning was echter een John Ritter met een babygezicht die verscheen in een aflevering uit 1967. Deze verschijning kwam lang voordat hij een ster werd in Three's Company.

7 AJ McLean (GUTS!)

Voordat de Backstreet Boys halverwege de jaren '90 het popmuzieklandschap nieuw leven inblies, waren ze gewone kerels (zoals de Britten zouden zeggen). Een van die gewone kerels, een pre-fame AJ McLean om precies te zijn, gewoon verscheen toevallig op een Nickelodeon-spelshow genaamd GUTS! Een 14-jarige McLean verscheen in de show met een biografie die hem bestempelde als een 'cartoonist' en 'slam dunker'. Niet alleen kwam McLean op de tweede plaats, hij speelde ook in de eerder genoemde popband extraordinaire.

6 Simon Cowell (Verkoop van de Eeuw)

Simon Cowell en American Idol zijn op dit moment vrijwel synoniem. Echter, lang voordat de man beledigende weerhaken en oneliners uitdeelde aan potentiële popsterren, verscheen Cowell in de spelshow Sale of the Century. Cowell's verschijning in de op vragen gebaseerde show wordt niet met goede herinneringen ontvangen door de gastheer van America's Got Talent. Volgens cheatsheet.com zei Cowell dit over zijn verschijning in de show: Mijn schoonzus, ex-schoonzus, zou ik hierna kunnen toevoegen - was als een gastheer of zoiets in deze specifieke show, en op een dag kwam er een deelnemer niet opdagen, en ze zei: 'Wil je meedoen?'

5 Linda Cardellini (De prijs is goed)

In 1994 maakte een toen nog onbekende Linda Cardellini haar showbusinessdebuut als deelnemer aan The Price is Right. De toekomstige Green Book-ster was (destijds) een student en won zichzelf een gashaard nadat ze $ 1000 op het item had geboden.

4 Paul Walker (I'm Telling)

Paul Walker was een geliefde ster en al lang lid van de Fast and Furious-franchisefamilie. Voordat hij in Hollywood doorbrak, maakte Walker echter zijn mediadebuut in de kinderspelshow I'm Telling. Walker was pas 15 toen hij zijn tv-debuut maakte. Zijn vroegtijdige dood achtervolgt zijn fans nog steeds, en de Fast-ster zal altijd worden gemist.

3 Aaron Paul (The Price Is Right)

Another The Price is Right aluin, Aaron Paul, die beroemd werd door zijn rol als Jesse Pinkman in Breaking Bad, maakte een pre-fame verschijning op de populaire spelshow. "Als je het nog niet hebt gezien, typ dan 'Aaron Paul Price Is Right'", zei de Need For Speed-ster over zijn optreden in de show in een interview volgens besloten.com. Paul zou verder toevoegen: "Toen ik de show deed, had ik het moeilijk, ik had geen geld en het was echt een bron van mogelijke inkomsten. Toen ik die verdomde auto verloor, was ik zo lang zo depressief.”

2 Lady Gaga (kookpunten)

Lang voordat ze fans begon te imponeren met haar zang- en modetalent en lang voordat ze zich bij de cast van het aanstaande Joker-vervolg voegde, verscheen Lady Gaga in een aflevering van MTV's Boiling Points. De show, die leek op een grapshow, zag een jonge Gaga haar kookpunt bereiken. Gelukkig is ze niet zo geboren…

1 Arnold Schwarzenegger (The Dating Game)

The Governator, The Terminator, een van de grootste actiesterren van de jaren '80 en natuurlijk Mr. Olympia is hoe we Arnold Schwarzenegger vandaag aanspreken. De Predator-ster is een van de grootste sterren die er zijn; Maar voordat hij beroemd werd, was Arnold een deelnemer aan The Dating Game. In dezelfde show waarin John Ritter en Michael Jackson voor hem stonden, probeerde Arnold de genegenheid van een jongedame te winnen zodat iedereen hem kon zien. Het volstaat te zeggen dat de man een behoorlijk geweldige carrière heeft gehad sinds hij in de show verscheen, een carrière die er misschien heel anders uit had gezien als hij het advies van zijn agent had opgevolgd en niet in deze iconische rol had gespeeld.

Aanbevolen: