Een hartverwarmend moment wordt zuur op de finale van seizoen 12 van RHONJ

Inhoudsopgave:

Een hartverwarmend moment wordt zuur op de finale van seizoen 12 van RHONJ
Een hartverwarmend moment wordt zuur op de finale van seizoen 12 van RHONJ
Anonim

Na weken van explosief drama, brengt 'Showdown in Smashville' Real Housewives van het 12e seizoen van New Jersey tot een einde - en met een groot onopgelost probleem tussen twee castleden, hebben veel fans zich afgevraagd of hier iets van terug kan komen.

In de afgelopen 13 weken zijn kijkers getuige geweest van een aantal ruzies tussen de RHONJ-cast. Van Margaret Josephs die Bill Aydins affaire onder de aandacht bracht, tot sluimerende spanningen tussen Teresa Giudice en Traci-Lee Johnson, de vriend van het seizoen, we hebben van begin tot eind op het puntje van onze stoel gezeten.

Geen van de conflicten was echter zo explosief als het drama tussen Margaret en Teresa, in de nasleep van de constante vraag van de eerste naar het verleden van Teresa's vriend.

Sinds Margaret een video naar voren bracht waarin Luis 'Louie' Ruelas zich verontschuldigde tegenover een vrouw op een manier die ze verdacht vond in aflevering 1, is ze het hele seizoen doorgegaan met de geruchten rond Louie.

Terwijl Teresa aanvankelijk de vragen wegwuifde en Margaret in de première van het seizoen vertelde dat ze zich geen zorgen maakte over de video, is haar relaxte benadering de afgelopen weken uit de boot gevallen en heeft het publiek zag de RHONJ OG steeds gefrustreerder worden.

Van schreeuwende wedstrijden bij teambuildingactiviteiten tot duistere opgravingen bij een aantal evenementen en zelfs het afruimen van een tafel op Margaret tijdens de reis naar Nashville, Teresa heeft duidelijk gemaakt dat ze hier niet is om aardig te spelen - en, gebaseerd buiten de seizoensfinale lijkt het erop dat dit in de nabije toekomst het geval zal zijn.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor de finale van seizoen 12 van 'Real Housewives of New Jersey'

Margaret heeft nog steeds geen verontschuldiging van Teresa

Vorige week verontschuldigde Teresa zich bij de groep voor haar uitbarsting in Nashville waardoor ze een tafel vrijmaakte voor Margaret. Maar omdat het was gericht aan de groep in het algemeen, en niet specifiek aan Margaret, de Caviar Dreams, had de auteur van Tuna Fish Budget het niet - en dat is ze nog steeds niet.

"Showdown in Smashville" begint met Margaret die tegen haar man klaagt dat de rest van de groep Teresa een te makkelijke pass had gegeven en zei dat ze een "deelnametrofee" had gekregen voor een teleurstellende verontschuldiging.

Jackie Goldschneider is het daarmee eens, en in een aparte scène verwijst ze naar de verontschuldiging als "half-ad."

Wat betreft Teresa's broer, Joe Gorga, en haar beste vriendin, Jennifer Aydin, zij beweren dat elke verontschuldiging belangrijk was voor Teresa, en als zodanig waren ze onder de indruk dat ze ook maar iets zei.

Teresa probeert een relatie met Margaret aan te gaan - twee keer

Margaret is misschien niet onder de indruk van Teresa's eerste verontschuldiging, maar dat weerhoudt de OG er niet van om met haar in gesprek te gaan om hun problemen op te lossen.

"Confrontatie in Smashville" ziet Teresa twee keer proberen met Margaret te praten. Eerst probeert ze met haar te praten terwijl de groep aan het lunchen is. Dit wordt snel stopgezet, aangezien Margaret zegt dat ze niet in drama zal worden getrokken terwijl ze weg zijn - en niet wanneer het op Teresa's voorwaarden is.

Teresa probeert het opnieuw terwijl de groep uit is voor hun laatste nacht in Nashville. Deze keer slaagt ze erin Margaret aan de kant te schuiven, maar dat wil niet zeggen dat het gesprek zelf goed verloopt.

Integendeel, de twee zijn nog steeds niet in staat om hun meningsverschillen op te lossen - en wanneer Louie erbij betrokken raakt, escaleert de situatie alleen maar.

Een hartverwarmend moment met Louie Sours kort daarna

Ondanks het drama dat zich gedurende het seizoen heeft voltrokken, deelt Louie een lief moment met Joe Gorga in de seizoensfinale, wanneer hij om zijn zegen vraagt om Teresa ten huwelijk te vragen.

Joe wijst er snel op dat hij zich zorgen maakt over de geruchten over zijn verleden, maar hij waardeert het gebaar ook en geeft zijn steun.

Een zoet moment wordt echter kort daarna zuur, want in de nasleep van Teresa's ruzie met Margaret, snauwt Louie eindelijk en zegt dat hij naar huis wil, naar zijn huis van 50.000 vierkante meter en klaar met het drama, al.

Dit brengt Jackie ertoe om te zeggen dat de opmerkingen er niet goed uitzien en dat hij elke vooruitgang die hij had geboekt om zijn imago in de ogen van de groep te redden, ongedaan maakte.

Fans reageren op de seizoensfinale van 'RHONJ'

Jackie is misschien geen fan van Louie, maar voor veel fans was zijn reactie geen indicatie van beledigend gedrag. Sommigen merkten zelfs op dat hij ten einde raad was nadat hij het hele seizoen was ondervraagd.

Ondertussen wezen andere fans erop dat ze vonden dat Margaret dit seizoen op zoek was naar iets om Teresa tegen te werken, en ze waren het eens met Louie's verklaring dat ze op het punt stond haar plaats in te nemen.

Dus, kunnen Teresa en Margaret terugkomen van het drama van dit seizoen? We moeten afstemmen op de driedelige reünie, die volgende week begint, om erachter te komen!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: