Het is Kandi Burruss versus iedereen op de RHOA van deze week

Inhoudsopgave:

Het is Kandi Burruss versus iedereen op de RHOA van deze week
Het is Kandi Burruss versus iedereen op de RHOA van deze week
Anonim

We zijn bezig met acht afleveringen van Real Housewives van Atlanta's 14e seizoen, maar verwacht niet dat deze thee snel zal afkoelen.

Na het gevecht van vorige week tussen Kenia en Marlo, in aflevering 8, is er nog steeds wat spanning tussen de groep in het algemeen.

Dus, wat is er deze week tussen de dames gebeurd? Laten we eens kijken!

Het is Kandi VS Sheree en Marlo

Kandi Burruss' afwezigheid vorige week weerhield haar co-sterren er niet van om over haar te praten. In feite is haar absenteïsme precies wat ze aan het praten kreeg.

Deze week is ze echter terug - en ze neemt de kritiek op haar niet licht op!

Bij het begin van "High Glows and Low Blows" nodigen Sheree Whitfield en Marlo Hampton Kandi uit voor een saunadag, maar Kandi v alt deze keer niet ten prooi aan de hitte.

Van de weigering om de sauna in te gaan tot het terugklappen van de kritiek van haar mede-sterren, Kandi houdt haar staande en vertelt zowel Sheree als Marlo dat ze gefrustreerd is door wat volgens haar een constante aanval op haar karakter is.

Kandi vertelt de andere vrouwen ook dat haar eigen familie het gevoel heeft dat ze het te druk heeft, dus als het erop aankomt, zou ze meer tijd en energie besteden om er voor hen te zijn. Het wordt echter snel tegen haar gebruikt als Marlo zegt dat als iedereen denkt dat ze niet genoeg deed om op te komen dagen, dit haar teken zou moeten zijn dat ze iets verkeerd deed.

Drama terzijde, de zaken worden relatief snel gladgestreken nadat Marlo zich haast om Kandi een knuffel te geven … maar het drama is nog niet voorbij!

… En dan is het Kandi VS Kenia

Na haar beproeving met Marlo en Sheree gaat Kandi op pad voor een ontspannen avondje kaarsen maken met Kenia.

De zaken veranderen echter wanneer Kenia opnieuw verwijst naar Kandi's avond waarop de vrouwen vibrerend ondergoed droegen, gecontroleerd door de echtgenoten van de groep.

Dat gezegd hebbende, net zoals Kandi niet op het punt stond te horen dat ze vorige week iets verkeerd had gedaan, springt ze weer in het defensief - Kenia eraan herinnerend dat als ze bereid was om in het openbaar over de situatie te schreeuwen omgeving, zou ze niet moeten beweren dat ze er zo beledigd door is.

Gelukkig maken de twee het snel na het drama weer goed, waarbij Kenya en Kandi het erover eens zijn dat ze liever de confrontatie aangaan en het probleem oplossen, dan doen alsof het in orde is en de problemen laten sudderen.

Kandi vertelt de situatie met Marlo en Sheree

Kandi en Kenia maken het misschien goed na een snelle ruzie, maar één ding is zeker: het is niet goed tussen hen en Marlo.

Kandi deelt zelfs dat het lijkt alsof Marlo een "haatcampagne" tegen haar heeft opgezet.

Kenia is het ermee eens dat Marlo het lijkt alsof ze iets zoekt om over te vechten … maar dit gevecht is nog maar net begonnen.

Marlo bevindt zich in het middelpunt van het drama op het evenement van Drew

Als Drew Sidora een relaxte ervaring had verwacht tijdens haar 'Drop It With Drew'-evenement, zou ze zich ernstig hebben vergist - vooral met alle spanningen tussen Marlo en haar co-sterren.

Het eerste teken van spanning begint wanneer Kandi Marlo confronteert omdat hij haar niet heeft begroet. Ze stemmen er echter mee in om na de les te spreken, om onaangenaamheden tijdens de fitnessles te voorkomen.

Helaas voor Drew mocht het niet zo zijn.

Na wat speelse schaduw tussen Kenia en Drew aan het einde van het evenement, lopen de zaken uit de hand, en plotseling bevinden Marlo en Kenia zich in een schreeuwende wedstrijd.

Kenia beweert dat ze perfect is, Marlo is het daar niet mee eens, en komt een beetje te dichtbij naar de zin van Kenia. Kenia steekt ondertussen haar hand op en zegt tegen Marlo dat ze niet meer in haar gezicht mag komen.

Terwijl de dames gescheiden zijn, gaat de schreeuwpartij door totdat Kenia het evenement helemaal verlaat … maar iets zegt ons dat dit nog niet voorbij is!

Fans reageren op aflevering 8

Op basis van het commentaar van fans op sociale media lijkt één thema naar voren te komen: Marlo sloeg onder de gordel in haar schreeuwende wedstrijd met Kenia.

Anderen waren van mening dat het drama van Sheree en Marlo met Kandi onterecht was.

Wat betreft waar het drama vanaf hier heen gaat, het lijkt erop dat niet alles goed zal komen in de nabije toekomst - we zullen gewoon moeten blijven afstemmen!

Fans kunnen elke maandag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Atlanta bekijken op Hayu.

Aanbevolen: